FUVO manglet det “lille” ekstra på ta poeng fra serieleder Hønefoss BK

Hønefoss er et nytt bekjentskap for FUVO , og ett lag som så sent som i 2013 spilte i Tippeligaen. Da var de kun to poeng unna å holde seg etter blant annet å ha slått LSK i begge oppgjøre og vunnet en av to kamper mot seriemester Strømsgodset.  Etter tre år på toppnivå, så var det slutt (2010,2012 og 2013)

Siden den gangen har laget rykket ytterligere to steg ned og siden 2019 har de spilt i NTL. Fjorårets sjuende plass var en enorm skuffelse og det har klubben tatt tak i. Inn med Gunnar Halle som trener og  inn med spillere som har spilt på et høyre nivå. De har hatt folk rundt som er villig til å satse en del penger, og de har fått bein å gå på for å si det sånn.

Før dagens kamp stod gjestene fra Hønefoss med 18 poeng av 18 mulige. Kun Eidsvold Turn har matchen de på poengene så langt. FUVO på sin side har ni poeng på femte plass. 

Hønefoss best i første omgang

Problemer med vanning gjorde sitt til at banen ikke var så god som ønsket, noe som gjorde sitt til at det ble mye duellspill. Det var FUVO som kom til kampens første scoring etter åtte minutter, men Mads Rismoen ble avblåst for offside. Feil i følge de tilskuerne som stod på linja, men siden assistentdommeren var av en annen oppfatning så ble det annullert. Noen minutter senere endte et langt Hønefoss innkast hos tidligere FUVO-spiller Oskar Wang, som banket ballen like over fra kanten av femmeteren. Hønefoss styrte banespillet og etter 19 minutter klarte de å holde trøkket oppe etter et frispark som FUVO ikke fikk avklaret langt nok. Ballen datt ned i beina på den tidligere Stabæk-spilleren  Tortel Lumanza Lembi, som fra 18 meter curlet ballen i motsatt hjørne. Hjemmelaget manglet litt av gnisten og entusiasmen de hadde mot Sarpsborg 08 i første omgang, men de slapp allikevel ikke serielederen til mange store sjanser. Men en fortjent ledelse til bortelaget etter de første 45 minuttene.

FUVO nærme utligning, Hønefoss kontret inn 0-2

FUVO-spillerne fikk en hårføner fra trener Jonny Hanssen i pause. Dette tok gutta til seg. De var litt mer trøkk og vilje i spillet etter hvilen. Laget kom til flere cornere og Hønefoss-spillerne lå som fluer og drøyde tida i store deler av omgangen. Det var mye nesten for FUVO, men de klarte ikke skape de store målsjansene før innbytter Stian Westerheim fikk sjansen fra kort hold etter en corner. Da var det spilt 80 minutter. Dessverre for han og FUVO så gikk avslutningen like over. Kampen stod og vippet, men etter 85 minutter så var Hønefoss meget heldige som ikke fikk utvist Alexander Groven etter en grisetakling. Rett etterpå sendte Fredrik Nilsen i vei en suser som sneik seg på feil side av stolpen. På dette tidspunktet hadde det ikke vært noe si på om FUVO hadde utlignet. Men i stedet for 1-1, så avgjorde Hønefoss kampen til sin del etter 87 minutter. En kontring endte med et innlegg som Sondre Ranheim Sæther fikk dyttet vekk fra farlig område, men ballen endte i stedet hos Sander Ringberg, som kom i hundre og klinket ballen i nota. Det ble lagt til fem minutter, det kunne blitt lagt til det dobbelte. Kampen ebbet uansett ut med 0-2 til Hønefoss.

Selv om FUVO ikke spiller opp mot sitt beste, så viser de igjen at de kan matche de beste lagene. Javel, så har de en fordel av gress, men på den andre siden så har de tatt flest poeng på kunstgress. Neste kamp for FUVO er lørdag 3.juni, borte mot Førde, som for øvrig møter Eidsvold Turn i morgen. Hønefoss tok med dette sin sjuende strake seier og troner øverst på tabellen, tre poeng foran Eidsvold Turn, som har en kamp til gode. FUVO ligger på sjuende plass med ni poeng.

FUVO startet med følgene lag:: Sondre Ranheim Sæther, Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Fredrik NIlsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Mario Monteiro, Tobias Solem Karlsen, Oliver Nøvin, Simen Høglien og Mads Rismoen. Benyttede innbyttere: Stian Westerheim, Jasman El Boumlali, Birk Øyan og Fredrik Lillebekk

 

Vi kommer tilbake med mer info fra kampen om litt

FUVO2 best i toppoppgjøret mot Leirsund

Fire blide målscoere. Nicolai Elton Hauge, Adrian Thaci, Jasman El Boumlali og Mikdad El Boumlali

6.div. FUVO 2 – Leirsund 6-4 (3-1)

Det var duket for storkamp på Opakermoen da serietoer FUVO 2 tok i mot serieleder Leirsund til kamp i 6.divisjon. Begge var uten poengtap og forventingene hos begge lag var at det skulle de også være etter matchen.

To gode lag møttes til kamp

Det var bra tempo fra start i kampen og det var ikke vanskelig å se at dette var to gode lag som begge hadde vunnet alle sine kamper med god margin. Leirsund tøffet seg litt i starten, men 10 minutter ut i kampen endte et innlegg fra Jasman El Boumli via et Leisund hode hos Nicolai Elton Hauge, som banket ballen kontant i nettmaskene. Det betydde samtidig at Elton Hauge fortsetter å score i hver kamp for FUVO 2.  Fem minutter senere fikk FUVO frispark fra 25 meter som Mikdad  Cedra Kaddour curlet via keeper og opp i hjørnet. Klassescoring!

Leirsund reduserte til 3-1 rett før pause

Leirsund hadde mange gode enkeltspillere og spillet bølget frem og tilbake, men igjen så var det FUVO som fant veien til nettmaskene. Denne gangen het målscoreren Jasman El Boumlali. 30 holdt seg til det var tre minutter igjen til pause, da ble en Leirsund spiller felt inne i boksen og dommeren blåste straffe. Henrik Berntsen i FUVO-buret gikk til riktig side og var like ved å ta straffesparket, skuddet var akkurat for hardt og gikk i mål.

Nicolai Elton Hauge sin 7 scoring på fem kamper

FUVO 2 startet andre omgangen best og etter et kvarter spill fikk Nicolai Elton Hauge ballen på høyrekanten. Han dro seg innover og holdt lekestue med sin oppasser før han sendte kula kontant i mål. Hans sjuende scoring for året.  Leirsund svarte med å gå rett i angrep og redusere til 2-4. Målet gjorde at Leirsund spillerne begynte å få troen på poeng og med et kvarter igjen å spille så reduserte de nok en gang. FUVO 2 klarte å samle seg og med tolv minutter igjen å spille så sendte innbyttere Sigurd Westby en nydelig pasning over hodet på motsatt back til Adrian Thaci, som brukte to touch på å legge ballen til rette før han fra kanten av sekstenmeteren klinte ballen i mål. Hjemmelaget var nå i dytten og det i underkant av ett minutt, så var det dags for 6-3. Herman Berg Smith så Marius Hegli komme på et herlig løp 70 metersløp fra sin høyrebackposisjon. Sendte en fin pasning som han sendte videre inn i boksen til Jasman El Boumlali, som bredsidet ballen i mål.

Litt spenning, men forholdsvis god kontroll mot slutten

Mot slutten av kampen presset Leirsund skikkelig på og Henrik Berntsen måtte flere ganger trå til med solide redninger. I tillegg så dukket det to-tre ganger opp en FUVO-forsvarer på streken og fikk dyttet ballen ut fra farlig område. Gjestene fra Leirsund fant veien til nettmaskene en gang til, men det var det. FUVO-spillerne kunne til slutt juble for 6-4 seier og tabelltopp.

Oppsummering med fem av målene til FUVO2

 

Neste kamp for FUVO er mandag 29.mai, borte mot Skårer

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Torjus Murud Heibeg, Simen Hauger Hanssen, Noah Sergio Stensager, Mario Monteiro, Fredrik Lillebekk, Birk Øian, Mikdad Cedra Kaddour, Jasman El Boumlali, Nicolai Elton Hauge og Adrian Thaci. Benyttede innbyttere: Sigurd Westby, Marius Husum Hegli, William Fossum Østhaug, Fredrik Thorset, Herman Berg Smith, André Jørgensen og Mats Herberg

 

To tomålscorere. Nicolai Eltin Hauge og Jasman El Boumlali

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

Forhåndsinfo før kampen mellom FUVO og Hønefoss BK

Forhåndsinfo før kampen mellom FUVO og Hønefoss

Til tross for at FUVO røyk ut av cupen mot Eliteserielaget Sarpsborg 08, så tok gutta med seg en god opplevelse. Det ironiske er at søndagens motstander Hønefoss i 2013 rykket ned fra Tippeligaen med 29 poeng. Laget som holdt plassen med 31 poeng var Sarpsborg 08. Siden har de blitt værende på øverste nivå, mens Hønefoss rykket ned til OBOS-ligaen i 2015 og videre ned til NTL i 2018. Siden nedrykket har laget alltid vært forhåndsfavoritter, men de har ennå til gode å ta steget opp en divisjon igjen. Det har kun resultert i to fjerdeplasser, før man i fjor nådde bunnen med en sjuende plass.

Satser knallhardt på opprykk i 2023

I 2023 har Hønefoss BK åpnet pengesekken på vidt gap. På fleip har enkelte sagt at de må ha funnet Nokas-pengene og at de må brukes opp raskest mulig. De har rett og slett brukt penger som andre bruker dopapir. Over halvparten av de som spilte forrige seriekamp er nye og kommer fra nivå over NTL. De er selvfølgelig hentet på proffkontrakt. I tillegg har klubben ansatt Gunnar Halle som hovedtrener og Jan Remi Dalen som assistent og sportssjef. Det går også rykter om at innmarsjsangen til kampene er money, money money med ABBA, men det er ikke bekreftede rykter.

Alt annet enn opprykk må kunne sies å være tidenes skuffelse. Laget røyk ut av cupen etter tre scoringer i mot i løpet av de 25 første minuttene i hjemmemøte med KFUM. De var litt mer med i andre omgang i en kamp som til slutt endte 1-4.

Full pott etter seks kamper og hele 8 poeng ned til nr tre på tabellen før helgens serierunde

Resultatmessig har laget startet sesongen strålende med 18 poeng på de seks første matchene. Allerede nå ser det ut til at det vil bli en kamp mellom Hønefoss Bk og Eidsvold Turn, som også står med full pott. De har opparbeidet seg en ledelse på hele åtte poeng ned til tredjeplassen. Det betyr i all enkelthet at Elverum og resten av lagene stod igjen på perrongen da opprykkstoget gikk. Ni poeng roter ikke begge lagene bort, så dette blir et race mellom kun to lag.

Flere spillere har vært i begge klubbene

Selv om FUVO og Hønefoss aldri har møtt hverandre i verken serie eller treningskamp, så har flere spillere vært i begge klubbene. Daniar Mohammed ble hentet til Hønefoss fra FUVO i 2018 og Marcus Ellevold Jensen ble hentet til klubben i 2021. Oskar Wang kom til Hønefoss fra Kongsvinger før 2022 sesongen. Han har tidligere spilt flere sesonger i FUVO. Kan også ta med at Hønefoss hentet Lars Ivar Slemdal fra Bærum før årets sesong. Han har ikke spilt i FUVO, men er nesbu og har spilt i flere lag i bygda før han tok steget videre til Ull/Kisa for elleve år siden.

FUVO har kun Erik Nymoen på skadeliste, men det er usikkert om Preben Finstad er tilbake etter å ha vært mange timer på fødestua den siste uka.

FUVO lå på femteplass etter seks serierunder, men har nå blitt dyttet ned til sjuendeplass etter lørdagens resultater.

 

Hønefoss er storfavoritter, men liten tue har veltet stort lass før. Norsk Tipping gir følgende odds : 4,70 på FUVO seier, 4,60 på uavgjort og 1,45 på Hønefoss seier

Kamper denne serierunden

3-4 Volda – Spjelkavik

1-4 Hødd 2 – Molde 2

2-0 Florø – Raufoss 2

FUVO – Hønefoss BK

Sogndal 2 – HamKam 2

Eidsvold Turn – Førde

Elverum – Brumunddal

Hønefoss har følgende resultater

0-2  Brumunddal- Hønefoss

2-1  Hønefoss – Raufoss 2

0-1 Sogndal 2 – Hønefoss

6-2  Hønefoss – Molde 2

0-2 Volda – Hønefoss

2-1 Hønefoss – Elverum

FUVO har følgende resultater

6-1 Volda – FUVO

3-2 FUVO- Sogndal 2

1-0 Hødd 2 – FUVO

4-0 FUVO – Førde

0-1 FUVO – Eidsvold Turn

0-4 Spjelkavik – FUVO

 

Denne artikkelen  er sponset av

Fjelds FM mat

 

Hvam snudde til seier

Simen Lirio med sesongens første nettkjenning

5.divisjon  Aurskog/Finstadbru – Hvam 2-4

Etter et par stygge tap var Hvam tilbake på vinnersporet med 3-2 seier over Skedsmo 2 i forrige serierunde. Så langt hadde Hvam spilt samtlige fem serierunder på hjemmebane og stod med seks poeng før de tok turen til Aursmoen Kunstgress og møte med aristokraten Aurskog/Finstadbru. En klubb som i mange år var blant de beste i Akershus fotballkrets, men som før møte med Hvam lå helt nederst i 5.divisjon.

Viktig kamp for begge lag

En meget viktig kamp for begge lag. Med tap ville Aurskog/Finstadbru fortsatt ligge nederst, men det ville kun skille tre poeng opp til Hvam, mens de gule og svarte ville ha hele ni poeng ned til hjemmelaget med seier. I tillegg ville de da luke fire poeng til de tre nederste lagene.

Uavgjort til pause

Det var to lag som følte på hverandre i starten. Hvam-gutta viste veldig godt at det var viktig å ikke tape, men øynet samtidig muligheten for tre kjærkomne poeng.  Aurskog/Finstadbru stod med en null poeng, men fikk en god start med scoring midtveis i første omgang. Signert lagets målgarantist Szymon Krolikowski. Tre minutter før pause utlignet Anders Norum til 1-1

Snudde kampen i andre omgang

Andre omgangen var så vidt i gang da Simen Liro scoret sesongens første mål og sendte med det Hvam i ledelsen.Spillet bølget frem og tilbake, men med et kvarter igjen å spille økte Hvam til 1-3 takket være et mål av veteranen Stian Bøsterud.

Aurskog/Finstadbru gjorde alt de kunne for å komme tilbake, men de kom aldri nærmere enn 2-3 etter ny scoring av Symon Krolikowski. I Kampens siste minutt fastsatte Thomas Wiksaas sluttresultatet til 2-4

Seieren førte Hvam opp på 5.plass med 9 poeng. Neste kamp er onsdag 23.mai.borte mot Aurskog-Høland.

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Even Dahl, Anders Norum, Simen Scharning, Stian Bøsterud, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Joachim Lihus, Thomas Wiksaas, Henning Torgnesskar og Simen Lirio. Benyttede innbyttere: Simen Andreassen, Sebastian Munthe Øvrum, Vegard Berge, Tony Kristiansen, Eskil Engebretsen og Sebastian Wang

 

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

Bildeserie fra damekampen mellom FUVO og LSK 2

 

Denne bildeserien er sponset av

Bildeserie fra før og rundt kampen mellom FUVO og Sarpsborg 08

Taktikkprat før matchen mellom FUVO og Sarpsborg 08

Taktikkprat før matchen mellom FUVO og Sarpsborg 08

Keepertrener Atle Herberg er den store stjerna før kampen

Keeper Petter Rønningen elsker oppmerksomheten og tok turen flere ganger.

En meget blid  gjeng med ballgutter og jenter

En meget blid  gjeng med ballgutter og jenter

Gjengen med ballhentere ønsker FUVO-spillerne lykke til

På en dag som dette så var FUVO-spillerne større stjerner enn motstanderne fra Eliteserien

Lagene gjør seg klare for match

Presentasjon av FUVO

Lagene ønsker hverandre lykke til

Materialformann Andreas Halvorsen tok hånda i feil lomma og endte opp med blått i stedet for rødt bluss

Den gamle LSK-tribunen begynner å fylle seg opp før kamp

Ikke alt for mange fra Sarpsborg tok turen til Opakermoen denne fine vårkvelden

En del av de eldre supporterne til FUVO har fast plass, hengende over gjerdet

Noen Sarpsborg 08 supportere hang over gjerdet, med kort vei til kiosken og verdens beste burgere

FUVO-supportere

Brannvesenet hadde den beste utsikten

Her får du verdens beste hamburgere, rett fra grillen

Matt “mannen i røyken” Woolnough

Klare for match

Marte Folmo Myhr og Anita Hagen med full kontroll på innbyttere, kort og mål, på minuttet

FUVO har her akkurat tatt ledelsen og Halvorsen må selvfølgelig dokumentere det på snapchat,  på sin vei til 4 millioner filmsnutter

Tre fornøyde herremenn etter Tobias Solem Karlsen sendte FUVO i ledelsen etter 6 min. Tom Hagen, Andreas Halvorsen og Atle Herberg

FUVO-supporter nr 1, Heine Fallet, var i hundre da FUVO scoret

Etter at FUVO tok ledelsen, så kom kom plutselig nervene hos FUVO-leder Tom Hagen. Holder dette inn og hvem ønsker jeg meg i 2.runde ….

Denne HERLIGE gjengen fra FUVO G16 stilte som vanlig opp og laget liv på A-kamp.

Selv ballhentere trenger næring. Her får gjengen litt påfyll i pausen

Joakim Sjøli var fornøyd med pausematen

Klare for andre omgang. To ivrige ønsket FUVO-gutta lykke til

Lykke til ….

Heine Fallet og Tom Hagen hadde trua på at FUVO kunne snu til seier i andre omgang

Heia FUVO. Her fire gutter fra G10

Heia FUVO

Balljentene hjalp til med å hente ballene som gikk utenfor og leverte de til FUVO-keeper Sondre Ranheim Sæther.

FUVO-supportere og en mor som instruerer sin datter i ett eller annet….:-)

FUVO-spillere etter kampen

FUVO-spillere etter kampen.

FUVO hadde leid inn den største vakten de fant til å holde orden “hooligans”  fra Sarpsborg 08

Venter i spenning på at spillerne skal løpe inn i garderoben

Venter i spenning på at spillerne skal løpe inn i garderoben. PS! Han der er ikke spiller….

En ok fornøyd FUVO-gjeng etter å ha tapt 1-3 for Sarpsborg 08

FUVO-kaptein Fredrik Nilsen går rundt og takker lagkompisene for innsatsen

Fredrik Lillebekk kom ikke utpå denne gangen, men er fremdeles en av favorittspillerne til de yngre i klubben

Takk for innsatsen hilsen leder Tom Hagen

En fornøyd gjeng med ballhentere etter kampslutt. Litt påfyll av vafler måtte selvfølgelig til

FUVO-målscorer Tobias Solem Karlsen gikk fra det ene intervjuet etter det andre

Kjempegod innsats, hederlig resultat. Men bare vent til neste år, da skal FUVO til 2.runde i NM. …

 

Denne bildeserie er sponset av

Team Nes G14 spilte uavgjort mot Frogner 2

Gutter 14 år år 3.div avd 1  Team Nes – Frogner 2 2-2 (1-0)

Team Nes sitt G14-lag har hatt en berg og dalbane av en fotballstart. Fra å tape 8-1 og 7-2 i de to første serierundene til å vinne 10-3 mot LSK 3 i den tredje. De tre siste matchene har det imidlertid vært litt jevnere matcher. Før tirsdagens hjemmekamp mot Frogner 2 hadde Team Nes tre poeng, mens gjestene stod med seks poeng.

Team Nes ledet to ganger, men måtte nøye seg med ett poeng

Det ble et jevnt og spennende oppgjør, men det var Team Nes som startet best og allerede etter tre minutter fant Jonas Thøger-Andresen veien til motstanderens mål. 1-0 til Team Nes var også stillingen etter første omgang.

Ti minutter etter sidebytte utlignet Frogner 2 til 1-1, men det skulle bare gå fem minutter til før innbytter Leon August Melien på ny sendte Team Nes tilbake i ledelsen. Stillingen holdt seg en god stund men tolv minutter før slutt fikk bortelaget tildelt et straffespark som de scoret på. Ingen av lagene klarte å avgjøre og kampen ebbet ut med 2-2 og poengdeling.

Neste kamp for Team Nes er onsdag 31.mai, borte mot bunnlaget Lørenskog 4

Team Nes stilte med følgende tropp: Gard Bruter-Hafredal, Oliver  Alstad Quille, Benjamin Abrahamsrud Habberstad, Theodor Evensen, Linus Bergh Salamonsen, Emil Korslund Nystrøm, Tobias Haugen Håkelien, Mathias Skiaker, Leo Nathaniel Fischer Jensen, Jonas Thøger-Andresen, Tobias Garthe Gundersen og Leon August Melien

 

Denne artikkelen er sponset av

Intervju med FUVO-målscorer Tobias Solem Karlsen ++

 

Intervju med FUVO-målscorer Tobias Solem Karlsen

1-0 til FUVO ved Tobias Solem Karlsen etter 6 minutter

1-3 til Sarpsborg 08 str ved Kristian Fardal Opseth

Frispark Sarpsborg 08, god redning Sondre Ranheim Sæther.. og Stian Westerheim

Stor sjanse til FUVO. Stian Westerheim med heading i tverrliggeren

 

Filmsnutt fra TV2 som viser Tobias Solem Karlsen sitt mål 

 

Denne artikkelen er sponset av

FUVO sjokkerte Sarpsborg 08, men det holdt ikke helt inn

Tobias Solem Karlsen sendte FUVO i ledelsen etter 6 minutter

FUVO har levert gode prestasjoner i det siste, men det har også eliteserielaget Sarpsborg 08 gjort. Før møte med FUVO var de ubeseiret på bortebane (4 kamper), i tillegg har slått Brann og LSK i generalprøvene til dagens match.. FUVO gjorde tre bytter fra Spjelkavik kampen. Sondre Ranheim Sæter tok over keeperplassen til Petter Rønningen, Oliver Nøvik erstattet Simen Høglien, mens Jasman El Boumlali tok over plassen til Preben Finstad, som ble hjemme hos en gravid kone som skal føde i løpet av kort tid.

1.runde NM. FUVO – Sarpsborg 08  1-3 (1-2)

Det skilte 80 tabellplasser mellom FUVO og Sarpsborg 08. Det var det ikke mange som så i første omgang. Tobias Solem Karlsen sjokkåpnet med sende FUVO i ledelsen allerede etter 6 minutter spill. En corner fra Noah Veiby endte hos Solem Karlsen, som smadret ballen i nota. Sarpsborg 08 prøvde, men klarte ikke få et skikkelig tak på matchen. FUVO lå godt i ramma og var også nære på flere ganger. Men etter 27 minutter endte et innlegg hos Steffen Lie Skålevik, som stupte inn utligningen. Stillingen holdt seg til det gjenstod tre minutter av første omgangen, da hadde Sarpsborg 08 akkurat produsert en stor sjanse som Sondre Ranheim Sæther mesterlig reddet. Dessverre klarte bortelaget å holde trøkket oppe til slutt klarte Joachim Soltvedt å sendte ballen i nettmaskene.

Det var en underholdende første omgang tilskuerne fikk se på Funnefoss gress denne torsdagskvelden. FUVO bydde opp til cupfest og stod selv for den første dansen. Litt synd og litt typisk så scoret det antatt beste laget rett før pause.

I andre omgang gjorde begge lagene en del bytter. Sarpsborg 08 var hakket vassere i denne omgangen. Etter 57 minutter var FUVO litt uheldige med kommunikasjonen som førte til at Keeper Sondre Ranheim Sæther var akkurat litt for sen til å ta ballen og endte med å felle  Lie Skålevik. Straffesparket satte Kristian Fardal Opseth sikkert i mål. Resten av kampen hadde i realiteten Sarpsborg 08 kontroll på, men rett før slutt var FUVO meget nære en redusering, men tverrliggeren stod i veien for headingen fra Stian Westerheim.

FUVO kan uansett klappe seg selv på skuldrene for innsatsen de la ned. De startet kampen forrykkende og sjokka både tilskuere og Sarpsborg 08 den første halvtimen. Første omgangen var i sin helhet veldig bra. I andre omgang så var det litt større forskjell på lagene, men FUVO stod godt i mot og ga eliteserielaget kamp hele kampen igjennom.

FUVO startet med : Sondre Ranheim Sæther., Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Fredrik Nilsen, Tobias Solem Karlsen, Oliver Nøvik, Jasman El Boumlali og Mads Rismoen. Benyttede innbyttere :Mario Monteiro,Mikdad Cedra Kaddour, Simen Høglien, Nicolai Elton Hauge og Simen Hauger Hanssen

Sarpsborg 08 stilte med følgende lag: Leander Sem-Johansen Øy,  Bjørn Inge Utvik, Martin Høyland, Joachim Soltvedt, Markus Olsvik Welinder, Simon Hjalmar Friedel Tibbling, Serge-Junior Bertil Nicolas Martinsson Ngoali, Sander Johan Christiansen, Steffen Lie Skålevik, Kristian Fardal Opseth og Mikkel Maigaard Jakobsen. Benyttede innbyttere: Elias Kringberg Haug, Jan Martin Hoel Andersen, Gustav Bush Trend Mogensen, Anton Skipper Hendriksen og Eirik Wichne

 

Vi kommer tilbake med mer info fra kampen senere

 

Denne artikkelen er sponset av

Toyota Romerike

Hvam G14 går fra seier til seier

 

Hvam gutter 14 år startet sesongen med tre seire på rad før de gikk på sesongens første tap, borte mot Holter. Etter det har laget spilt tre nye kamper og det lille tilbakeslaget de hadde mot Holter. Ble fort glemt.

Gutter 14 år 3.div Hvam – Bjerke 8-2 (5-0)

Først ut var hjemmekamp mot Bjerke. Hjemmelaget gikk rett i strupen på gjestene og tok raskt ledelsen og etter hvert rant målene inn som perler på en snor. Etter første omgang ledet Hvam 5-0.

Etter hvilen lot Hvam gjestene fra Bjerke få låne ballen litt mer, men de hadde hele tiden full kontroll på matchen. Bjerke scoret to mål, mens Hvam nøyet seg med tre nettkjenninger. Da dommeren blåste av stod det 8-2 på måltavla.

Hvam stilte med følgende lag. Adrian Teigen Slettbakken, Emil Dean Dunham, Marcus Vidøy, Haug Langbraaten, Endre Moen Solberg, Leon Sebastian Jensen Nygård, Lucas Alexander Marthinsen Wettengreen, Leo Bulling Pedersen, Odin Mosleth, Simon Sander Berg og Kevin Vestby Masoodean. Benyttede innbyttere: Noah Oliver Clasby, Ole Fredrik Johnsrud Holter, Edvin Mahmuljin.

Gutter 14 år 3.div  EIF – Hvam 0-6 (0-2)

Neste kamp var borte mot et EIF lag som stod med fire poeng. Hvam brukte ikke mange minuttene på å ta tak i matchen og scoret kampens første mål etter tretten minutter. To minutter senere la de på til 0-2, som også var pauseresultatet.

Hvam spurtet ut av blokkene i andre omgang og avgjorde matchen med tre scoringer i løpet av de sju første minuttene. De gule og svartkledde hadde med det avgjort matchen og med fem minutter igjen å spille fastsatte Leon Sebastian Jensen Nygård sluttresultatet til 0-6.

Hvam stilte med følgende lag: Adrian Teigen Slettbakken. Emil Dean Dunham, Marcu Vidøy, Haug Langbraaten, Endre Moen Solberg, Leon Sebastian Jensen Nygård, Lucas Alexander Marthinsen Wettergreen, Leo Bulling Pedersen, Odin Mosleth, Simon Sander Berg og Kevin Vestby Madoodean. Benyttede innbyttere: Noah Oliver Clasby, Ole Fredrik Johnsrud Holter og Edvin Mahmuljin

Gutter 14 år 3.div  Hvam – Lørenskog 3 9-0

Tirsdag spilte Hvam ny kamp, denne gangen var det bunnlaget Løresnkog 3 som tok turen til Neskollen. Hvam var klart best fra start til slutt og vant til slutt en meget komfortabel 9-0 seier.

Seieren betyr at Hvam tok sin sjette seier av sju mulige og ligger med det på andreplass med 18 poeng. Holter leder med sju seiere av sju mulige og 21 poeng. På tredjeplass finner vi Fjellhamar med 15 poeng. Onsdag 31.mai reiser Hvam til Fjellhamar for å møte serietreeren til toppoppgjør.

Hvam stilte med følgende lag: Lucas Alexander Marthinsen Wettengreen, Emil Dean Dunham, Marcus Vidøy, Haug Langbraaten, Endre Moen Solberg, Leon Sebastian Jensen Nygård, Adrian Teigen Slettbakken, Edvin Mahmuljin,Odin Mosleth, Henry Hexeberg og Kevin Vestby Madoodean. Benyttede innbytte: Hubert Jozef Smieszek, Noah Oliver Clasby og Ole Fredrik Johnsrud Holter

 

 

Denne artikkelen er sponset av