Bildeserie fra kampen mellom FUVO og Hønefoss Bk

 

Denne bildeserien er sponset av

Toyota Romerike

R&Å 2 fortsetter å slite i 5.divisjon

Fredrik Stokkebryn og R&Å2 med nytt tap. Nå venter meget viktig bunnkamp mot Aurskog/Finstadbru i neste serierunde

5.divisjon  Skedsmo2 – R&Å2 4-1 (2-1)

Etter en ganske ok start på sesongen med fire poeng på de to tre første matchene, så har laget fått det tøft i de to siste matchene. I forrige serierunde tapte de 1-8 for Blaker og de viste det ville bli en vanskelig bortekamp mot serietreer Skedsmo 2.

Hassam Aslam sendte R&Å 2 i ledelsen

Det startet imidlertid bra for Årnes-gutta som tok ledelsen 0-1 etter 17 minutter ved Hassan Aslam. Stillingen holdt seg i ti minutter da utlignet Skedsmo til 1-1 og etter 35 minutter blåste dommeren straffe til hjemmelaget som de satte sikkert i nota.

Skedsmo 2 avgjorde med tidlig sen scoring i andre omgang

Andreomgangen startet på verst mulig måte for R&Å 2 med scoring i mot før det var spilt ett minutt. Spillet bølget frem og tilbake, men Skedsmo 2 hadde full kontroll og i kampens siste minutt fastsatte de sluttresultatet til 4-1.

Det betyr at R&Å 2 ligger nest nederst i 5.divisjon med fire poeng. De har kun Aurskog/Finstadbru bak seg. De ligger helt nederst med null poeng. Onsdag 31.mai møttes disse to lagene til en meget viktig bunnkamp på Årnes kunstgras.

R&Å 2 stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Helle, Mattis Haug, Mikolaj Liber, Fredrik Stokkebryn, Lars Halvor Røisgaard, Sondre Midtbøen, Jørgen Johannessen, Tage Pedersen Dorholt, Hassam Aslam og Marcus Solberg Damstuen. Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røsplass Aas og Hans Kristian Hofsrud

 

Denne artikkelen er sponset av

Trysilhus 2022

Skogbygda 2 stoppet ikke før de hadde scoret 10 mål

7er menn Jessheim – Skogbygda 1-10 (1-4)

Etter to strake seiere så var det et lag stinne av selvtillit Skogbygda-sjef Kjell Arne Fjeld tok med seg den ikke alt for lange turen til Jessheim idrettspark og møte med Jessheim Fotballklubb.

Før den sjette serierunden stod begge lagene med seks poeng og det var forventet et tett og jevnt oppgjør. Det skulle det på ingen måte bli….

Jessheim tok ledelsen

Det skulle bli en kamp med mange mål og Jessheim fikk æren av å starte målkallaset etter fem minutter. Skogbygda sin nykommer Vasile Dodica svarte med å utligne etter elleve minutter og minuttet senere sendte samme spiller gjestene i 1-2 ledelse. Skogbygda hadde nå tatt over initiativet i matchen og litt halvveis ut i omgangen økte Jørgen Kårstad til 1-3. Samme spiller var på rett plass rett før pause og satte inn bortelagets fjerde scoring for kvelden.

Kjell Arne Fjeld var så nære å komme på scoringslisten

Tre mål ledelse til pause ble til nimålsseier  

Skogbygda fortsatte kjøret etter sidebytte og første mann på scoringslisten var Eivind Husås. Like etterpå økte Tobiasz Rzeznik til 1-6, men gjestene var på ingen måte ferdigscoret. Det var flere som ville være med på moroa. Tidenes mestscorende i Skogbygda, Pål Moløkken scoret mål nr sju og tre minutter senere sørget Krystof Mikolaj Michalak for to kjappe, før Moløkken fastsatte sluttresultatet til 1-10.

Pål Moløkken scorer her ett av sine to mål

Seieren betyr at Skogbygda 2 nå står med 9 poeng og ligger med et på en femte plass. Bøn 3 leder med 18 poeng, foran Rælingen 5 og Løvenstad 3, begge med 13 poeng. Neste kamp for Skogbygda2 er mandag 5.juni borte mot Løvenstad 3

Skogbygda 2 stilte med følgende lag: Piotr Sobieszcuk, Vasile Dodica, Tommy Karlsen, Tobiasz Rzeznik, Pål Moløkkenn Bjørn André Brendengen og Kjell Arne Fjeld. Benyttede innbyttere: Tor Erik Tømmerbakk, Eivind Husås, Krzystof Mikolaj Michalak og Jørgen Kårstad

 

Denne artikkelen er sponset av

Tidligere Nes IK-keeper har signert for Vålerenga

Vålerenga ishockey har signert den 30 år gamle keeperen Joona Partanen fra Stavanger Oilers på ett års kontrakt.

Joona Partanen kom til Nes Ik fra Kiekko-Vantaa som spiller i finske Mestis.  I bygdas eneste ishockeyklubb fikk finsk-norsken med seg 26 kamper for et Nes IK-lag som endte helt sist i 1.divisjon i 2015/16. Senere har han vært innom Kongsvinger, Nidaros, Narvik, Lillehammer og nå sist to sesonger i Stavanger Oilers. Men nå går turen videre til Jordal Amfi.

 

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

FUVO 2 og Skogbygda topper henholdsvis 6. og 8.divisjon

 

Fotballsesongen er nå godt i gang og hyggelig er det å se at to av bygdas seniorlag leder henholdsvis 6. og 8.divisjon.etter at 1/4 av sesongen er spilt.

FUVO 2 har stilt sterkt lag i alle kampene så langt og Roger “Kulpen” Myrbråten sine disipler har levert varene  I fjor holdt laget plassen etter en forrykende sluttspurt. Før årets sesong ble det klart at det måtte satses litt mer på rekruttlaget og målsetningen ble oppjustert til opprykk. Så langt står de med fem strake seire og har med det tre poeng ned til Fjellhamar 2 og Leirsund. Denne uken venter det to kamper. mandag 29.mai vant laget 3-2 borte mot Skårer, men allerede torsdag venter det nytt toppoppgjør da laget tar i mot serietoer Fjellhamar 2 til match på Funnefoss kunstgress.

Skogbygda kjempet i fjor lenge om opprykk, men måtte nøye seg med den sure tredjeplassen. Ambisjonene for 2023 er de samme. De skal kjempe i toppen og sier ikke nei takk til et opprykk. Det ser ut til å bli en meget jevnt og pr nå så er det bare ett lag som utpeker seg i negativ forstand og det er Enebakk. Skogbygda har tapt mot det eneste laget som så langt er ubeseiret Lørenskog 4 har kun spilt tre kamper og ligger derfor litt lengre ned på tabellen.

 

6.divisjon

8.divisjon

 

Denne artikkelen er sponset av

Skogbygda er tilbake på vinnersporet

Jan Niklas Hagen

Jan Niklas Hagen åpnet scoringskontoen med en perle

 

8.div Strømmen – Skogbygda 1-3 (1-2)

Skogbygda startet kampen litt forsiktig, mens Strømmen3 startet i ett høyt tempo. Det gjorde sitt til at hjemmelaget styrte mye de første 25 minuttene, uten at Skogbygdas sisteskanse Piotr Sobieszcuk egentlig ble satt på noen prøver foruten målet de slapp inn.

Gaute Borgenholt sendte Skogbygda i ledelsen

Likevel var det Skogbygda som kontret inn det første målet. Markus Sæter avsluttet fra åtte meter som keeper reddet, men Gaute Borgenholt var frempå på returen og satte inn 0-1. Som i forrige kamp sovnet Skogbygda litt rett etter scoringen og lot venstrekanten til Strømmen stå veldig alene inne i 16 meteren å dunke i hjørnet ett par minutter etterpå.

Jan Niklas Hagen med et kremmerhus av en scoring

Utover i omgangen orket ikke Strømmen det presset de satte i gang, og det ble mindre hektisk. Skogbygda var smarte i denne perioden. Det holdt litt mer i ballen, og begynte å sette seg i gode angrepsposisjoner. Etter en halvtime fikk de betalt da Jan Niklas Hagen åpnet scoringskontoen med det så vil være en het kandidat til årets mål. Han ble spilt gjennom på høyrekanten, og fra skrå vinkel banket han ballen i nettveggen i det venstre krysset. Skogbygda gikk med det til pause med 1-2 ledelse

Skogbygda med god  kontroll i andre omgang

Andre omgangen startet som siste halvdel av første. Skogbygda hadde veldig god kontroll på det Strømmen kom med, og de rullet opp i flere gode posisjoner. Etter en times spill fikk de uttelling da Jan Niklas Hagen igjen ble sendt på et løp på høyresiden. Han avsluttet vi stolpen og inn i nettmaskene. Hjemmelaget prøvde å sette opp et høyre press resten av kampen, men uten å egentlig true gjestene i noe særlig grad. Skogbygda forsvarte seg veldig godt, og hadde egentlig kampen i sitt spor omgangen ut. Det skjedde ikke så veldig mye, før de plutselig fikk en påminnelse om at det i 8.divisjon de spiller. For en mer rotete fem minutter på slutten av kampen enn det som ble spilt på Strømmen stadion denne dagen skal man lete lenge etter. Ingen av lagene ble straffet i denne perioden og kampen «ebbet» ut med 1-3 seier til Skogbygda.

Skogbygda-trener Daniel Heimen var godt fornøyd med gutta sine

  • Veldig godt å komme tilbake på vinnersporet igjen, etter to kamper under pari. Ikke minst veldig viktig for å henge med i toppen. Vi hadde god kontroll egentlig kampen gjennom, selv da Strømmen satte i gang ett kjør de første 20 som ikke kunne holdes kampen ut. Samt at vi egentlig burde scoret mer mål enn vi til slutt gjorde. Skal man pirke på noe så burde vi nok klart å drepe kampen på 1-3, men det er flisespikkeri i det store og hele da vi vinner med 2 mål. Veldig fornøyd med gjennomkjøringen, sier en smilende trener til Nesfotballen.

Skogbygda spiller ny seriekamp allerede i kveld, da de tar i mot Enebakk til kamp på Skogbygda stadion

Skogbygda stilte med følgende tropp:Piotr Sobieszcuk, Tobias Rzeznik, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, André Skogheim, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Niklas Holm Martinsen, Tor Erik Tømmerbakk, Jørgen Westvang, Markus Sæter, Kenneth Nordli, Jan Niklas Hagen, Petter Berg Haugen og Stefan Emil Lund Frantzen

 

Denne artikkelen er sponset av

Seniorkamper uke 27 (29.mai til 4.juni)

 

Seniorkamper uke 27 (29 mai til 4.juni)

Mandag 29/5 R&Å3 – Hurdal 9.div Kl 2000
Mandag 29/5 Skårer – FUVO 2 6.div Kl 2000
Mandag 29/5 Haga – Rælingen 3 9.div Kl 2015
Tirsdag 30/5 R&Å – Aurskog-Høland 4.div Kl 2015
Tirsdag 30/5 Skogbygda – Enebakk 8.div Kl 2015
Onsdag 31/5 R&Å2 – Aurskog/Finstadbru 5.div Kl 2015
Onsdag 31/5 Aurskog-Høland 2 – Hvam 5.div Kl 1930
Onsdag 31/5 Varpe 2 – Hvam (damer) 7ér Kl 1945
Torsdag 1/6 FUVO 2 – Fjellhamar 2 6.div Kl 1900
Fredag 2/6 Kløfta – R&Å 4.div Kl 1900
Lørdag 3/6 Førde – FUVO NTL Kl 1300
Lørdag 3/6 Hvam – R&Å 2 5.div Kl 1300
Lørdag 3/6 Borgen – FUVO (damer) 4.div Kl 1400

 

 

Seniorkamper uke 26 (22.til 28.mai)

Mandag 22/5 Hauerseter – R&Å 4.div 4-1
Mandag 22/5 Haga – Sørumsand 3 9.div 3-7
Tirsdag 23/5 Skedsmo 2 – R&Å 2 5.div 4-1
Tirsdag 23/5 Aurskog/Finstadbru – Hvam 6.div 2-4
Tirsdag 23/5 Strømmen 3 – Skogbygda 8.div 1-3
Onsdag 24/5 Hvam – Bøn kvinner 1-3
Onsdag 24/5 FUVO 2 – Leirsund 6.div 6-4
Torsdag 25/5 FUVO – Sarpsborg 08 NM 1-3
Torsdag 25/5 Jessheim – Skogbygda 2 7er 1-10
Søndag 28/5 FUVO – Hønefoss NTL

 

 

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

Dommerlegenden Ivar Fredriksen fyller 90 år i dag

Her noen historier da Ivar Fredriksen besøkte FUVO i forbindelse med cupkampen mellom FUVO og LSK fra  24.juli 2021

 

 

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

Bilder fra kampen mellom FUVO 2 og Leirsund

Bilder fra toppkampen i 6.divisjon mellom FUVO 2 og Leirsund som endte med 6-4 seier til hjemmelaget.

Denne bildeserien er sponset av

 

 

FUVO manglet det “lille” ekstra på ta poeng fra serieleder Hønefoss BK

Hønefoss er et nytt bekjentskap for FUVO , og ett lag som så sent som i 2013 spilte i Tippeligaen. Da var de kun to poeng unna å holde seg etter blant annet å ha slått LSK i begge oppgjøre og vunnet en av to kamper mot seriemester Strømsgodset.  Etter tre år på toppnivå, så var det slutt (2010,2012 og 2013)

Siden den gangen har laget rykket ytterligere to steg ned og siden 2019 har de spilt i NTL. Fjorårets sjuende plass var en enorm skuffelse og det har klubben tatt tak i. Inn med Gunnar Halle som trener og  inn med spillere som har spilt på et høyre nivå. De har hatt folk rundt som er villig til å satse en del penger, og de har fått bein å gå på for å si det sånn.

Før dagens kamp stod gjestene fra Hønefoss med 18 poeng av 18 mulige. Kun Eidsvold Turn har matchen de på poengene så langt. FUVO på sin side har ni poeng på femte plass. 

Hønefoss best i første omgang

Problemer med vanning gjorde sitt til at banen ikke var så god som ønsket, noe som gjorde sitt til at det ble mye duellspill. Det var FUVO som kom til kampens første scoring etter åtte minutter, men Mads Rismoen ble avblåst for offside. Feil i følge de tilskuerne som stod på linja, men siden assistentdommeren var av en annen oppfatning så ble det annullert. Noen minutter senere endte et langt Hønefoss innkast hos tidligere FUVO-spiller Oskar Wang, som banket ballen like over fra kanten av femmeteren. Hønefoss styrte banespillet og etter 19 minutter klarte de å holde trøkket oppe etter et frispark som FUVO ikke fikk avklaret langt nok. Ballen datt ned i beina på den tidligere Stabæk-spilleren  Tortel Lumanza Lembi, som fra 18 meter curlet ballen i motsatt hjørne. Hjemmelaget manglet litt av gnisten og entusiasmen de hadde mot Sarpsborg 08 i første omgang, men de slapp allikevel ikke serielederen til mange store sjanser. Men en fortjent ledelse til bortelaget etter de første 45 minuttene.

FUVO nærme utligning, Hønefoss kontret inn 0-2

FUVO-spillerne fikk en hårføner fra trener Jonny Hanssen i pause. Dette tok gutta til seg. De var litt mer trøkk og vilje i spillet etter hvilen. Laget kom til flere cornere og Hønefoss-spillerne lå som fluer og drøyde tida i store deler av omgangen. Det var mye nesten for FUVO, men de klarte ikke skape de store målsjansene før innbytter Stian Westerheim fikk sjansen fra kort hold etter en corner. Da var det spilt 80 minutter. Dessverre for han og FUVO så gikk avslutningen like over. Kampen stod og vippet, men etter 85 minutter så var Hønefoss meget heldige som ikke fikk utvist Alexander Groven etter en grisetakling. Rett etterpå sendte Fredrik Nilsen i vei en suser som sneik seg på feil side av stolpen. På dette tidspunktet hadde det ikke vært noe si på om FUVO hadde utlignet. Men i stedet for 1-1, så avgjorde Hønefoss kampen til sin del etter 87 minutter. En kontring endte med et innlegg som Sondre Ranheim Sæther fikk dyttet vekk fra farlig område, men ballen endte i stedet hos Sander Ringberg, som kom i hundre og klinket ballen i nota. Det ble lagt til fem minutter, det kunne blitt lagt til det dobbelte. Kampen ebbet uansett ut med 0-2 til Hønefoss.

Selv om FUVO ikke spiller opp mot sitt beste, så viser de igjen at de kan matche de beste lagene. Javel, så har de en fordel av gress, men på den andre siden så har de tatt flest poeng på kunstgress. Neste kamp for FUVO er lørdag 3.juni, borte mot Førde, som for øvrig møter Eidsvold Turn i morgen. Hønefoss tok med dette sin sjuende strake seier og troner øverst på tabellen, tre poeng foran Eidsvold Turn, som har en kamp til gode. FUVO ligger på sjuende plass med ni poeng.

FUVO startet med følgene lag:: Sondre Ranheim Sæther, Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Fredrik NIlsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Mario Monteiro, Tobias Solem Karlsen, Oliver Nøvin, Simen Høglien og Mads Rismoen. Benyttede innbyttere: Stian Westerheim, Jasman El Boumlali, Birk Øyan og Fredrik Lillebekk

 

Vi kommer tilbake med mer info fra kampen om litt