Gjelleråsen – FUVO 2-1

FUVO reiste til Li med en klar målsetning om at poeng borte mot serielederen og seriefavoritten ville være veldig bra. Så lang har Gjelleråsen banket inn 15 mål på tre kamper, og 10 mål på de to siste oppgjørene mot FUVO, så hovedfokuset lå i å tette igjen bakover. Og det er også der FUVO har vært gode i de tre første matchene.

1-0 40 min. Langskudd som Petter Rønningen må gi retur på. Emil Rakvåg er først på returen og sender kula i mål.

Gjelleråsen best første 45 min.

Mye dueller.

FUVO ligger godt i ramma

1-1 49 min. Straffe til FUVO. Fredrik Nilsen sikkert i mål

2-1 65 min. Kontring som slås fra høyre til Johannes Grøtlien, som curtler ballen i motsatt

Kampen åpnet seg mer. Gjelleråsen med flere store. Mads Rismoen fikk sitt andre gule og dermed rødt kort etter 69 minutter.

Begge lagene kom til sjanser i sluttminuttene, men kampen ebbet ut med fortjent 2-1 seier til Gjelleråsen.

Tabellen for NTL avd 6 finner du her

FUVO stilte med følgende lag: Petter Rønningen, Thomas Brekken, Sigurd Flekke Mathisen, Stian Westerheim, Tomas Holmestad, Fredrik Nilsen, Noah Veiby, Oliver Nøvik, Kristoffer Bugge, Hassan Al-Shimary, Mads Rismoen

Innbyttere: Andreas Lundgren, Ørjan Hopen, Garib Gerkondani, Heine Risvik Paulsen, Daniar Mohammed, Kristian Rud, Andre Thomsen

Vi kommer tilbake mer mer info fra kampen senere

Denne artikkelen er sponset av

 

R&Å 3 med god start på sesongen

8.divisjon  R&Å 3 – Nittedal 2  4-2 (2-1)

R&Å 3 fikk en marerittstart på årets sesong da gjestene Nittedal 2 tok ledelsen allerede etter 3 minutters spill. Spillet bølget frem og tilbake, men etter en halvtimes spill utlignet Marius Benjaminsen til 1-1 og med fem minutter til pause så sendte Kristoffer Jostein Bue hjemmelaget i ledelsen.

Andre omgangen fortsatte i samme spor, men nok en gang var det R&Å som fant veien til nettmaskene. Etter en times spill økte innbytter Jørgen Rasmus Johannessen til 3-1. Ti minutter senere skapte Nittedal nytt liv i kampen da de reduserte til 3-2. Årnes-gutta hadde på ingen måte tenkt å spandere noen poeng på gjestene og med tre minutter igjen å spille så fastsatte Johannessen sluttresultatet til 4-2 til hjemmelaget.

Neste kamp for R&Å3 er onsdag 4.mai, hjemme mot FUVO 3

R&Å 3 stilte med følgende lag: Adam Atour, Ruben Kristengård, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Fredrik Stokkebryn, Kennet Stokkebryn Jensen, Kristoffer Bue, Marius Sormerud Johansen, Henrik Hansen Lindstad, Remi Myher, Marius Benjaminsen og Lasse Holum Hansen

Benyttede innbyttere: Sander Tufte Ringnes, Espen Thorvaldsen, Birk Hansen Lindstad, Håkon Vestmo og Jørgen Rasmus Johannessen

 

Denne artikkelen er sponset av

Forhåndsinfo før kampen mellom Gjelleråsen og FUVO

Fra fjorårets oppgjør

Forhåndsinfo før kampen mellom Gjelleråsen og FUVO

Det er veldig tidlig i sesongen, men ingen hadde forventet at oppgjøret mellom Gjelleråsen og FUVO skulle kunne kalles toppoppgjør. Fullstendig klar over at det er kun spilt tre kamper og at mye kommer til å forandre seg utover i sesongen, men fakta etter tre kamper er at Gjelleråsen leder serien med 9 poeng, tre foran flere lag inkludert FUVO på tredjeplass.

Gjelleråsen har de siste årene blitt trent av Opakergutten Ørjan Heiberg, som før det har både spilt og trent FUVO. Bent Inge Johnsen var hovedtrener for Gjelleråsen før Heiberg og ble hentet inn som assistenttrener før årets sesong. Så fikk Heiberg tilbud fra Hødd og tok med seg snippesken og forsvant. Det ordnet seg heldigvis raskt for Gjelleråsen, som forfremmet Johnsen til hovedtrener.

Gjelleråsen har klatret steg for steg de siste årene. De rykket opp fra 4.div i 2017 og har siden det endt på 6. (2019), 3. (2020) og i fjor leverte de tidenes beste plassering da de tok en meget sterk 2.plass, bak suverene Gjøvik-Lyn.

De siste 12 årene har Gjelleråsen og FUVO møtt hverandre fire ganger. I 2010 endte oppgjøret på Funnefoss 0-0, mens FUVO vant oppgjøret på Li med 0-2. De to siste oppgjørene har imidlertid Gjelleråsen gått seirende ut av. I 2018 knuste de FUVO i cupen med sifrene 6-1, mens fjorårets match endte 4-1. I den kampen ledet FUVO 0-1 til rett før pause, men laget klappet litt sammen i andre omgang og tapte til slutt fortjent.

Sist gang FUVO slo Gjelleråsen var tilbake i 2016 da rekruttlaget til FUVO møtte Gjelleråsen i 4.div og nesbuene vant på protest😎

Sesongen 2022

Gjelleråsen har så langt i tur og orden slått Senja 1-5 på bortebane, Lørenskog 2-1 på hjemmebane og feid Harstad av banen med 8-3 på bortebane. Laget gikk direkte til 1.runde i cupen og møter Kjelsås hjemme 19.mai.Det lukter svidd og mange mål når Gjelleråsen setter på turboen.

FUVO har så langt i 2022 slått Mjøndalen 2-1 og Mjølner 4-1 på hjemmebane og tapt 1-0 for LSK 2 på bortebane.

Nicklas Brenna Karlsen er ute med skade. I tillegg er det flere som er ikke er hundre og dermed usikre til matchen.

om det er et toppoppgjør, så er Gjelleråsen STORE favoritter. De er tippet øverst av de fleste, mens FUVO på sin side skal være happy om de klarer å overleve. Heldigvis starter en kamp på 0-0…..

Denne artikkelen er sponset av

Filmsnutter fra damekampen mellom FUVO og Nittedal 2

Alle målene fra 3.divisjonskampen i mellom FUVO og Nittedal 2 finner du her

1-0 ved Maria Hansen Sloan

2-0 ved Maria Hansen Sloan

3-0 ved Maria Hansen Sloan

4-0 ved Maria Hansen Sloan

5-0 ved Oda Folmo Myhr

6-0 ved Maria Hansen Sloan

7-0 ved Maria Hansen Sloan

8-0 ved Oda Folmo Myhr

9-0 ved Eline Krogstad Nilsen

10-0 ved Maria Hansen Sloan

11-0 ved Maria Hansen Sloan

12-0 ved Maria Hansen Sloan

13-0 ved Aurora Folmo Myhr

14-0 ved Sara Marie Libråten

Oppsummering. Alle 14 målene

 

Disse filmsnuttene er sponset av

Gunnar Holth Grusforretning

 

Skogbygda har signert årets to første

Skogbygda har flere spillere på trening enn på lenge, og denne uken ble årets to første signeringer klare. Veteranen Tore Andre Høgda har tredd på seg keeperhanskene og gjør comeback mellom stengene etter mange års opphold. Han spilte sist i Sørumsand.

I tillegg har Petter Berg Haugen meldt overgang fra R&Å, hvor han de siste årene har spilt 5. og 8.divisjon for rekrutt og tredjelaget. Han spilte i likhet med Høgda treningskampen mot Hvam 2.Kan bekle både venstrebacken og en kantrolle.

 

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

R&Å/Skarnes 1 og 2 møttes til seriefinale

 R&Å/Skarnes 1 og 2 har blitt en sammensveiset gjeng som har levert en strålende vårseng

Det ble en meget spennende avslutning på årets sesong for samarbeidsklubben R&Å/Skarnes sine to guttelag i klassen 14 år. Søndag tok R&Å/Skarnes 2 turen til Frognerhallen og møte med serietreer Frogner. Med seier ville R&Å/Skarnes 2 sitte i førersete før seriefinalen mot R&Å/Skarnes 1 dagen etter.

Frogner – R&Å/Skarnes 2   16-15 (9-8)

Lagene fulgte hverandre som tett, men i store deler av matchen var hjemmelaget ett lite hestehode foran. Med seks minutter igjen å spille økte Frogner til 15-13. Så pådro laget seg en to minutters utvisning som R&Å/Skarnes 2 utnyttet med å score to mål og utligne til 15-15. Med 30 sekunder igjen å spille var Frogner nok en gang for tøffe og pådro seg både en to minutter og straffekast. Sebastian Engeflaen Jansen var kald om en fisk og satte inn 15-16 til gjestene, som også skulle vise seg å bli det siste målet i matchen.

R&Å/Skarnes 1 – R&Å/Skarnes 2  21-18 (9-9)

Fakta før den siste og avgjørende matchen var at førstelaget måtte vinne med ti mål for å gå forbi andrelaget og vinne serien. Men med to jevne lag, så luktet det på ingen måte storseier. Det ble allikevel en morsom kamp hvor tenningsnivået lå langt utenpå drakta. Dette var en kamp ingen av lagene hadde lyst å tape.

Det ble som bestilt tett, jevnt og spennende. Lagene fulgte hverandre som skygger, og til pause stod det 9-9 på måltavla. Kampen fortsatte i samme duren etter sidebytte, men etter elleve minutter gikk førstelaget opp i en tomålsledelse. Da åpnet kampen seg skikkelig og i løpet av en treminutters periode gikk førstelaget fra å lede med to mål til å ligge under med to mål. Så tok de seg sammen og avsluttet kampen med å score seks av de sju siste målene og vinne kampen 21-18.

Det betyr at begge lagene endte på 16 poeng, men R&Å/Skarnes 2 kan kalle seg seriemestere på bedre målforskjell enn R&Å/Skarnes 1. Men mange har kamper for begge lagene og de fleste spillerne vil nok kunne kalle seg seriemestere/avdelingsmestere

Gutter 14 år  Nivå 2 B2  Sluttspill sesongen 2021/22

1 R&Å/Skarnes 2 10 8-0-2 237-180 16
2 R&Å/Skarnes 1 10 8-0-2 229-184 16
3 Frogner 10 6-0-4 193-171 12
4 Nordstrand 2 10 4-0-6 160-186 8
5 Vålerenga 9 2-0-7 171-207 4
6 Oppegård 9 1-0-8 126-188 2

Frogner 2 har trukket laget

 

R&Å/Skarnes1 stilte med følgende lag: Matas Steponavicius (1), Joakim Elias Solberg (3), Sindre Tronbøl (2), Even André Veiby-Ellefsrud (1), Kristian Skaarer (1), Viljar August Wathne Guttormsen (9), Sivert Eliassen (1), Martynas Gagilas (3)

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende lag: Simen Betten Vaarum (1), Daniel Thode Hegge, Alexander Holmen (3), Sander Berøy Paulsen (1), Oskar Andreas Weng (6), Theo Løse (5), Sebastian Engeflaen Jansen (2)

 

Denne artikkelen er sponset av

R&Å med sesongens første hjemmeseier

Petter Hanekamhaug scoret ett mål 3-1 seieren over Rælingen

4.divisjon  R&Å – Rælingen 3-2 (3-1)

Mads Elvethun Hansen med sitt 6.seriemål for sesongen

R&Å har hatt en berg og dalbane start på sesongen med Onsdagens hjemmekamp mot Rælingen skulle vise seg å bli en tett og jevn affære fra start til slutt. Gjestene startet best og tok ledelsen 0-1 allerede etter 8 minutter ved Kasper Olsen.  Hjemmelaget kom seg raskt til hektene og etter et kvarter serverte Martinus Slette Granum kula til Petter Hanekamhaug som satte ballen over keeper og inn i mål. Noen minutter senere endte et frispark fra Patrick Elvethun Hansen hos broder Mads, som enkelt plasserer ballen over målstreken.  Like før pause økte Mads Elvethun Hansen til 3-1, med sitt sjette mål for sesongen.

Sindre Edvardsen Nyhus med strafferedning

Rælingen fikk sjansen til å komme inn i matchen da dommeren blåste straffespark etter en drøy times spill, men R&Å-keeper Sindre Edvardsen Nyhus reddet mesterlig. Bortelaget jaget redusering, men måtte vente til det 87. minutt før de fikk sitt andre mål for kvelden. Det ble litt kaos på slutten, men R&Å klarte å ro i land sesongens første trepoenger på eget kunstgress.

R&Å stilte med to 2006-modeller på benken. Casper Ovell-Rollén ble sittende hele kampen, men Marius Solberg Damstuen kom innpå og fikk sin a-lags debut.

Etter fem kamper ligger R&Å på 5.plass med 7 poeng. Neste match for de blåkledde er mandag 2.mai, borte mot Hauerseter

Her finner du 4.divisjonstabellen

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Patrick Elvethun Hansen, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Jørgen Aaserud, Magnus Krefting Hansen, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Martinus Slette Granum, Mads Elvethun Hansen og Thomas Buseth

Benyttede innbyttere: Robin Rognerud og Marcus Solberg Damstuen

 

Denne artikkelen er sponset av

Maria Hansen Sloan scoret 9 mål da FUVO-damene slo Nittedal 2 14-0

3.divisjon  FUVO – Nittedal 2  14-0 (9-0)

Strålende første omgang av FUVO

Det ble en meget målrik og ikke minst historisk kamp på flere områder da FUVO-damene tok imot Nittedal 2 til årets andre og sesongens første hjemmekamp Det ble også tidlig klart at gjestene Nittedal hadde lite å stille opp med. Firemålsscorer fra Lørenskog-kampen, Maria Hansen Sloan, brukte 11 minutter på å sette sitt første for dagen. I de neste minuttene var det flere som prøvde seg, men uten å finne veien til nettmaskene. Så var det tid for nytt ”Maria-show” I løpet av åtte minutter, fra 22. min til 30. min, vartet hun opp med et ekte hat-trick og dermed hadde FUVO opparbeidet seg en 4-0 ledelse.

Oda Folmo Myhr med sitt mål nr 50

Tre minutter senere var det dags for en suser fra Oda Folmo Myhr, som dermed ble den første damespilleren i nyere tid til å passere 50 scoringer for FUVO. Det første satte hun 8.mai 2018, borte mot Hakadal.

Maria Hansen Sloan var på ingen måte ferdigscoret for kvelden. Hun rakk å putte ytterligere to mål før Oda Folmo Myhr satte inn sitt andre og Eline Krogstad Nilsen satte en pent punktum etter en meget god første omgang av FUVO-damene.

Maria Hansen Sloan med nytt hat-trick i andre omgang

Andre omgangen var så vidt i gang da Maria Hansen Sloan var på rett plass og dyttet ballen over målstreken etter at Susanne Ødegaard hadde truffet stolen. Få minutter senere vant Anna Edvardsen en hodeduell hvor ballen endte hos Hansen Sloan, som ikke hadde noen problemer med å øke til 11-0. Kampens store spiller, Maria Hansen Sloan, forlot banen etter 62 minutter, men rakk akkurat å score sitt andre ekte hat-trick og sitt niende mål for kvelden.

Sara Maria Libråten fastsatte sluttresultatet til 14-0

FUVO fortsatte å kjøre over Nittedal og etter 62 minutter så var det kaptein Aurora Folmo Myhr sin tur til å komme på scoringslisten. Hun fikk ballen på tjue meter og fra 18 meter feide hun kula nede i motsatt hjørne. Til tross for massivt overtak skulle det gå tjuefem minutter før neste scoring. Med tre minutter igjen å spille, endte ballen hos Sara Marie Libråten, som fra kanten av sekstenmeteren løftet ballen inn i nettmaskene.

I tillegg til at Oda Folmo Myhr ble historisk med sitt 50. og 51. seriemål for FUVO, så ble også Maria Hansen Sloan det. Hun tangerte rekorden for seniorspillere med ni mål i en og samme kamp. De to andre er Henning Tangen og Kjell Engeflaen, som begge scoret samme antall mål for FUVO 2 i 6.divisjon i henholdsvis 2002 og 2007.

Neste kamp for FUVO-damene er fredag 6.mai, borte mot Borgen

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Anna Edvardsen, Vilde Rustad Nilsen, Juni Steen, Oda Folmo Myhr, Susanne Ødegaard, Aurora Folmo Myhr, Sarah Finstad Hansen, Sara Marie Libråten, Maria Hansen Sloan og Vilde Aarhus

Benyttede innbyttere: Eline Krogstad Nilsen, Christine Berg Haugen, Anne Kristine Sanderud Nordgaard, Caroline Aarlie Heiberg

Linselus 🙂

Fornøyd FUVO-trener Elvis Kaunatjike

 

Denne artikkelen er sponset av

Toyota Romerike

 

Ecit Årnes 2020

 

Målrikt oppgjør da R&Å 2 tapte for Blaker

Sebastian Thøger-Andresen scoret ett mål i sitt comeback i R&Å-drakta

5.divisjon  R&Å 2 mot Blaker 4-6 (0-2)

R&Å 2 startet sesongen med 1-1 og ett poeng mot Skårer. Søndag stod en enda tøffere motstander på den andre banehalvdelen. Blaker har de seks siste sesongene vært å finne i 4.divisjon, men måtte ta den tunge veien ned i 5.divisjon etter å ha tapt den siste seriekampen i 2021 mot førstelaget til R&Å.

R&Å 2 lå under med to mål til pause

Blaker var klare favoritter og etter 9 minutter var det dags for søndagens første av mange scoringer. Simen Kristiansen fikk æren av å sende gjestene i ledelsen. Spillet bølget frem og tilbake og etter en halvtime var det dags for ny Blaker scoring. Denne gangen ved veteranen Per-Einar Martila.

Nykommer Tage Pedersen Dorholt med to scoringer

Andre omgangen var ikke mange minuttene gammel før det tok skikkelig fyr i teltet og målene begynte å trille inn. Først økte Martin Nordseth til 0-3, før  R&Å2 nykommer Tage Pedersen Dorholt reduserte til 1-3. Hjemmelagets håp om poeng ble raskt borte da Blaker noen minutter senere scoret to mål på rappen og avgjorde matchen. Først ved Per-Einar Martila og så ved Mathias ”Svensken” Karlsson.

Blaker-spiller Per-Einar Martila ble historisk

Sebastian Thøger-Andresen reduserte til 2-5 med tjue minutter igjen å spille, men kampens store spiller, Per-Einar Martila, var ikke ferdigscoret. Etter 78 minutter satte han inn sitt tredje mål for dagen. Han er med det oppe i 144 mål for Blaker og har dermed gått forbi legenden Fredrik ”Blakern” Larsen og  plassert seg selv helt øverst på adelskalenderen.

Hjemmelaget avsluttet matchen med to nye trøstemål av henholdsvis Tage Pedersen Dorholt og Lasse Holum Hansen.  Flere mål ble det ikke på Årnes Kunstgras og kampen ebbet ut med tennissifrene 4-6.

Neste kamp for R&Å 2er torsdag 28.april, hjemme mot Løvenstad

5.divisjonstabellen finner du her

R&Å 2 stilte med følgende lag: Emil Qvigstad, Sebastian Thøger-Andresen, Øyvind Hofsrud, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stokkebryn, Magnus Granmo Finset, Hans Kristian Hofsrud, Sondre Midtbøen, Magnus Krefting Hansen, Tage Pedersen Dorholt og Lasse Holum Hansen.

Benyttede innbyttere: Marius Sormerud Joansen, Alexander Gram Andersen, Marius Benjaminsen og Remi Myhrer.

 

Denne artikkelen er sponset av

R&Å har signert fem spillere.

Sebastian Thøger-Andresen vender tilbake til R&Å (Foto R&Å)

Det har inntil nylig vært stille på overgangsfronten til R&Å, men for kort tid siden forsterket de laget med den tidligere LSK-spilleren Arne Holter. En annen nesbu som gjør comeback i den blå og hvite Årnes-drakta er Sebastian Thøger-Andresen, som sist spilte i Fenstad SK.  Han har tidligere spilt i R&Å i mange år, senest i 2018. De siste årene har han prioritert studier, men nå har forsvarspilleren fått lysten tilbake. I tillegg har klubben signert fire spillere som i utgangspunktet er tiltenkt en plass på R&Å 2.

Tage Pedersen Dorholt fra Oslostudentenes Ik (OSI)

Forsvarspiller. Tidligere spilt i for Skade IL, Skarphedin, OSI. Har spilt 5.og 6.divisjon for OSI siden 2019. Før det har han godt med 4.divisjonskamper for Skade.

Han sier følgende til R&Å sin twitterside:

  • Jeg har hele livet drømt om å få kle meg i blått, og Raumnes og Årnes har vært en høyaktuell kandidat i flere år. Med den filosofien som ble lagt fram, var det umulig å si nei.

Sondre Midtbøen fra Oslostudentenes Ik (OSI)

Midtbanespiller. Tidligere spilt for Skade IL, Skarphedin IL og OSI, hvor han har hovedsakelig har spilt 4.,5. og 6.divisjon.  Han ser frem til å strø lissepasninger og lange innkast på R&Å 2.

Anders Styrvold fra Oslostudentenes Ik (OSI)

Keeper. Tidligere spilt for Borgen(Telemark), Navestad, OSI. Spilt 4,5. og 6.divisjon i Oslo og Østfold.

Han sier følgende til R&Å sin twitterside:

  • Det blir en kul utfordring å spille for R&Å 2, har klokketro på prosjektet jeg har fått lagt frem! Man sier ikke nei når R&Å slår på tråden

Magnus Helle fra Vinje/Åmdal

Forsvarsspiller: Tidligere spilt for Vinje, Skarphedin, Skade, Vinje /Åmdal. Har erfaring fra 4. og 5.divisjon

 

Denne artikkelen er sponset av

Ecit Årnes 2020