Måned: september 2021

FUVO3 tapte helt på slutten

FUVO 3 – Flisbyen3 1-2 (1-0)

FUVO3 var ubeseiret på hjemmebane før de mandag tok i mot Flisbyen 3 til sesongens sjuende seriekamp. Laget har levert meget gode prestasjoner i de to siste hjemmekampene med 10-0 over Enebakk og 2-2 mot serieleder Kløfta 2.

Fortjent FUVO3 ledelse til pause

Det var også FUVO3 som skapte mest i første omgang. Både Christian Rodrigues Henrikson og Alexander Persvangen-Johansen kom til store målsjanser som de på vanlige dager ”setter”. Etter en halvtimes spill kom det man håpet på var den forløsende scoringen. Et godt fint angrep endte hos Persvangen-Johansen, som elegant kjippet ballen over keeper og inn i mål.

Flisbyen 3 utlignet på frispark

FUVO 3 beholdt ledelsen til det stod tjue minutter igjen av kampen. Da banket Flisbyen 3 inn et frispark som gjorde at det stod 1-1 i flomlyskampen på Opakermoen. Hjemmelaget jaget seiersmålet og Ådne Skogheim og Christian Rodrigues Henrikson kom til gode målsjanser, men tapte duellen med Flisbyen-keeperen. Vertene kom til mange innlegg og cornere, men de var ofte litt for upresise.

Skulle vært frispark og rødt kort, endte med kontring og mål i mot

Med to minutter igjen å spille ble Håkon Borgersud Grønvold spilt igjennom alene med en utrusende keeper, som tydde til hendene et godt stykke utenfor egen sekstenmeter. Dessverre var dommeren den eneste på stadion som ikke så handsen og da Borgersrud Grønvold avsluttet, så hadde en Flisbyen-spiller funnet veien til streken og fikk ballen ut til corner. Den påfølgende corneren endte etter hvert med en kontring og mål til Flisbyen 3, som med det fastsatte sluttresultatet til 1-2.

Etter sju kamper ligger FUVO på 6.plass med 9 poeng. Kun målforskjellen skiller de i forhold til Haga på plassen bak.

Neste kamp for FUVO 3 er mandag 4.oktober, borte mot Hurdal

Hands og rødt kort den ene veien ble til scoring den andre

FUVO 3 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Nicolay Snildal, Christian Bendiksen, Sindre Poll,  Fredrik Granberg, Jørn-Erik Sogn, Håkon Borgersrud Grønvold, Mantvydas Gecas, Kenneth Larsen, Alexander Persvangen- Johansen og Christian Rodrigues Henrikson.

Benyttede innbyttere: Martin Nafstad Bjerkestrand, Ådne Skogheim

Denne artikkelen er sponset av

Endelig seriestart for Haga Jenter 13 år

Haga J13 2021-22

Etter pandemi, sykdom og karantene var det endelig seriestart for Hagas 2 J13 lag. Det er mye nytt denne sesongen. Det skal tas avkast, ballen er litt større og det er en ekstra spiller sammenlignet med siste de spilte kamp.

Begge kampene i Vormsundhallen søndag fulgte samme mønster. Haga kom tregt i gang og brukte første omgang til å “spille seg varme”. Andre omgang viste klar spillemessig fremgang og det ble skapt mange store sjanser. Dessverre var uttellingen under pari denne dagen og spesielt siste kamp mot Skedsmo hadde endt med seier hvis uttellingen hadde vært på normalt nivå. Vi tar med oss at vi spiller oss frem til mange god sjanser, og så blir det fokus på skuddtrening denne uken. Vi tar også med oss et bra forsvars og keeperspill.

Haga 2 – Fet 3 7-15 (2-10)
Hagas lag (mål i parantes): Signe Asmyhr, Sare Elise Aanerud, Lillie-Sofie Nordby Hartmann, Patrycja Okonek (1), Leah Myhrvold Kopperud (1) , Mathilde Norum Andresen, Mie Linnea Aarhus (2), Kaja Straaberg Holmen (2), Julie Walseth, Selma Holmøy (1), Emma Holmøy

Haga – Skedsmo 2 11-13 (4-9)
Hagas lag (mål i parantes): Oline Evjen Røkke, Signe Asmyhr, Lillie-Sofie Nordby Hartmann (3), Ane Alexandra Hjemmen, Caroline Caspersen (1), Luna Aakervik Øyan (2), Mie Linnea Aarhus (3), Kaja Straaberg Holmen (1), Julie Walseth, Emma Holmøy (1)

Bilde og artikkel er hentet fra Haga sin hjemmeside

Fire jenter fra FUVO er tatt ut på kretslaget

Linnea Holberg Fjelland kan få sin debut på kretslaget for jenter født 2008

FUVO har fått med tre spillere fra 2007-kullet og en spiller fra 2008-kullet til kretslaget som ble tatt ut denne uken.

Vilde Aarhus, Sunniva Søreng og Matilde Wenger er tre av atten spillere som er tatt ut til kretslagstreningen  for jenter født 2007 som finner sted onsdag 6.oktober på Skjetten stadion. Dette er oppladning til Hamar Elite Cup som finner sted på Hamar i perioden 8.-10.oktober. Spillere fra 12 klubber er tatt ut, men det er kun FUVO og LSK som er representert med hele tre spillere.

Til den samme turneringen er en spiller fra Nes tatt ut til kretslaget for jenter født 2008 og det er FUVO-spiller Linnea Holberg Fjelland, som får prøve seg på kretslaget for første gang

Hele uttaket for jenter født 2007 finner du her

Hele uttaket for jenter født 2008 finner du her

Vilde Aarhus

Vilde Aarhus

Matilde Wenger

Sunniva Søreng

Denne artikkelen er sponset av

Slitent FUVO G19-lag tapte for Fjellhamar

1.div  G19   FUVO – Fjellhamar 3-4 (2-1)

Tre G19-kamper i tillegg til en rekruttkamp ble i det meste laget for FUVO-guttene. Søndag avsluttet de en tøff uke med hjemmekamp mot Fjellhamar. Selv om bortelaget lå flere plasser over FUVO på tabellen, så var det hjemmelaget som kom klart best i gang. Patrick Dariush kom til kampens første målsjanse som endte med et skudd som keeper så vidt klarte å dytte til hjørnespark. Sigurd Westby serverte en perfekt ball som fant veien til hodet til Ole Kristian Thorset, som sendte FUVO i ledelsen.

Fortjent 2-1 ledelse til pause

Vertene fikk kampen inn i sin bane, men etter ti minutter fikk Fjellhamar et frispark som gikk gjennom muren og inn i mål.  Til tross for kalddusjen så fortsatte FUVO å kjøre kampen og to minutter før pause endte en bakromsball hos Sigurd Westby, som banket inn 2-1.

Drømmestart på andre omgangen

FUVO fikk en drømmestart på andre omgangen da Ole Kristian Thorset satte inn sitt andre etter supert forarbeid av Westby. Da trodde nok de fleste, inkludert undertegnede at kampen seieren var i boks. Men, man skal aldri selge skinnet før bjørnen er skutt.

Kollapset

Et slitent FUVO-lag rotet det til to ganger før timen var spilt og dermed hadde Fjellhamar hentet opp hjemmelagets tomålsledelse. Vondt ble til verre da bortelaget satte inn sitt fjerde med et langskudd etter 75 minutter.

To røde kort på  en uke for Marius” den røde” Hegli

Hjemmelaget var helt på felgen, men Patrick Dariush kom til en siste mulighet, men tverrliggeren stod i veien. Søndagen ble helsvart for Marius Hegli, som var uheldig inne i Fjellhamar boksen og pådro seg sitt andre gule kort og dermed rødt.

Neste kamp for FUVO onsdag 29.september, borte mot Skjetten 2

FUVO stilte med følgende lag: Kristian Rud, Nicolay Snildal, Marius Hegli, Andre Jørgensen, Patrick Dariush, William Fossum Østhaug, Alexander Persvangen-Johansen, Ole Kristian Thorseth, Heine Risvik Paulsen, Sigurd Westby og Fredrik Thorset.

Benyttede innbyttere: Matvydas Gecas, Kenneth Codera Marques Larsen

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

Team Nes1 G14 knuste LSK 2 i toppkampen

Team Nes G14 anno 2021

2.divisjon Gutter 13 år   LSK 2 – Team Nes 1  1-8

Søndag var det duket for toppkamp i gutter 14 år klassen mellom Lillestrøm 2 og Team Nes.  I den meget jevne 2.divisjonen så ledet Team Nes tabellen med 12 poeng, men Ull/Kisa 2 og Skedsmo 2 hadde like mange poeng, og på fjerde plass befant Lillestrøm 2 seg med 10 poeng.

LSK2 kunne med andre ord innta tabelltopp med seier over Team Nes. Det skulle vise seg å bli en tøffere oppgave enn gutta fra stasjonsbyen hadde tenkt seg. Gjestene fra Nes har spilt på seg 100 kg med selvtillit etter fem strake seire. De hadde ett mål for øye før matchen og det var seier og fortsatt tabelledelse.

Det var mange spente spillere og ikke minst supportere som forventet en tøff og jevn batalje mellom to gode lag. Det skulle raskt vise seg at Team Nes-gutta både var bedre forbredt og klare til start da dommeren blåste i gang kampen. Bortelaget rett og slett kjørte over LSK 2 fra start til slutt og masakeren var ikke over før det stod 8-1 til Team Nes.

Team Nes 1 klarer seg med ett poeng i siste matchen

Ull/Kisa 2 vant sin kamp, men Skedsmo 2 klarte bare uavgjort. Ull/Kisa 2 er i tillegg ferdigspilt og endte på 15 poeng, like mange som Team Nes har, men de har en kamp igjen å spille. Team Nes har i tillegg såpass mange mål å gå på at de må gå på tidenes styggeste tap, skal de komme bak Ull/Kisa 2 på tabellen. Skedsmo 2 er dermed det eneste laget som kan ta de igjen, men da må de vinne og Team Nes må tape. For også her har Team Nes mye bedre målforskjell. Det betyr at Team Nes med 99% sikkerhet blir seriemestere hvis de klarer ett poeng i bortemøte med Lørenskog 2 den 15.oktober

2.divisjon Gutter 14 år

1 Team Nes 1 6 5-0-1 36-7 15
2 Ull/Kisa 2 7 5-0-2 20-11 15
3 Skedsmo 2 6 4-1-1 15-10 13
4 LSK 2 7 3-1-3 16-23 10
5 Strømmen 6 2-2-2 15-21 8
6 Lørenskog 2 5 1-2-2 10-10 5
7 Gjelleråsen 2 7 0-2-5 10-23 2
8 Nittedal 2 6 0-2-4 6-23 3

 

Team Nes stilte med følgende tropp: Yosyas Bereket Abraha, Oliver Joswig Næss, Sigurd Røseplass Aas, Arstan Ali Hussain, Sander Granlien-Hartweg, Jimmy Pettersen, Thomas Oliver Paulsen, Kristoffer Snildal, Fredrik Hanekamhaug, Elias Solvang Ellefsen, Daniel Juel Nyland Jensen, Efe Cetin, Samuel Laurence Clasby, Lazar Andreas Radanivic, Mateo Strenbro og Marius Lundberg

Denne artikkelen er sponset av

 

Hvam United fortsatte storspillet

Hvam United hadde en suveren fotballhelg for en måned siden med masse mål og flere seire. Lørdag var Hvam vertskap da den andre runden i stjerneserien ble arrangert på Hvam kunstgress. I strålende høstvær var det fryd og gammen fra start til slutt.

Turneringen er en fotballturnering med spillere med forskjellige behov. Vivil Idrettslag har skrevet flere etiske kjøreregler på deres hjemmeside. De tre første er de viktigste og helt klart til ettertanke for noen og enhver.

  1.  Glede:
    Skape trivsel og et godt sosialt miljø. Gi utøverne ansvar, oppmuntring og ros.
  2. Omsorg:
    Sette utøverne i fokus. Være lydhør og ta signaler fra utøverne på alvor.
  3. Trygghet:
    Gjensidig respekt og tillit.

Stjerne 5er

Hvam Unifield 1 stod med tre seiere av tre mulige før de lørdag skulle møtte Vivil Idrettslag 1 og 3. Anført av kaptein Espen Skogheim Aarhus så gikk laget til verks med stor innsats og  en spilleglede man bare må oppleve. Hvam satte laget fra Sandvika skikkelig på plass i første omgang og gikk til pause med 9-0 ledelse. Etter sidebytte fortsatte Hvam å imponere, men lot også Vvil 1 få være med på dansen. Etter 2×15 minutter så hadde Hvam vunnet 12-2 og med det tatt sin fjerde strake seier.

En drøy time senere var det duket for møte med Vivil Idrettslag 3. Nok en gang Hvamsingene det førende laget og nok en gang vant laget 12-2.

1 Hvam 1 5 5-0-0 45-10 15
2 Strømmen 1 6 5-0-1 37-15 15
3 BUL Il 5 3-0-2 24-23 9
4 Vivil Idretttslag  1 6 1-0-5 13-37 3
5 Vivil Idrettslag 3 6 0-0-6 7-41 0

 

Hvam stilte med følgende lag: Geir Nymoen, Jenny Trøhaugen, Silje Merethe Karøy, Lars Henrk Bjørnstad, Lars Endre Fredriksen Fidje, Lars Helge Hagen og Espen Skogheim Aarhus

—–

Stjerne 3er

Hvam Unifield stilte også lag i 3×3 serien og der møtte de serieleder Furuset 2 til en jevn og spennende kamp som endte med 5-8 tap. Selv om det ble tap, så stod innsatsen og utførelsen til terningkast 6.

Hvam Unifield 2 stilte med følgende lag: Dahir Abubakarhasi, Samuel Anders Anseth Blixt, Lars Erik Skryten, Kim Are Bergli, Lars Henrik Bjørnstad og Tom Fidje

Bildene er lånt fra Hvam United sin facebookside

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

Team FUVO leverte som forventet i sin første golfturnering

FUVO deltok for første gang i historien med eget golflag under lørdagens Aurskog Sparebank Invitational golfturnering som ble arrangert av Romerike Golfklubb og som fant sted på Aurskog Golfpark. Det historiske laget fra FUVO bestod av Trond Erlandsen, Christian Bull, Geir Haakon Bekkevold og Freddy Heiberg

Shotgun start (alle ut samtidig på alle hull)

Invitational er en scramble turnering med 4 på hvert lag. Begge skal ha 4 tellende utslag hver, og laget skal bruke dårligste utslag 1 gang. Det er ballplassering over hele spillefeltet, en køllelengde, aldri ut av hinder eller OB.

Team FUVO startet turneringen veldig bra og luktet på topplassering i starten. Til tross for ett slag mer enn alle andre på det 9. hullet, så lå laget helt oppe på 9.plass etter halvspilt. Opp til tredjeplassen skilte det kun to slag. Det ble litt tyngre på de ni siste hullene, men laget kjempet seg inn til en 16.plass og hadde med det lag bak seg.

Ullensaker 2 vant med -28, på andre plass kom Kort i linja med -25, mens Foxed Gaming tok tredjeplassen med -23. Team FUVO endte på -15, men var ganske fornøyd med egen prestasjon.

På hull 1,6,8 og 12 var Team FUVO like gode som beste, som faktisk er noe å ta med seg til eventuell videre satsning 🙂

Her kan de selv sjekke ut resultatlista

Denne artikkelen  er sponset av

 

Slitne Fenstad FK Gutter 10 år tapte for Lørenskog

Lørenskog- Fenstad FK Gutter 10 år  6-4

Fredagskamp på Hammerfeltet mot Lørenskog startet i godt driv for gutta fra Fenstad, men man kunne tidlig  ane at dette kom til å bli en tøff og jevn kamp hvor ingen kunne forvente å ta hjem seieren uten solid innsats.

Fenstad FK ledet med ett mål til pause

Fenstad FK satte første målet ved Sivert Smedsrud, men Lørenskog fulgte opp og utlignet like etter. Fra begge lag ble det mye godt spill, med sjanser på begge banehalvdeler. Etter et langt innkast foran Lørenskogmålet satte Mattis Finstad Hansen inn 1-2, med en god heading.

Det gode spillet fortsatte og Oskar Aasvangen Nordlie sørget for 1-3 like etter. Fenstad fortsatte med mange gode sjanser, men etter et uhell og straffe imot, utlignet Lørenskog til 2-3, noe som også ble pauseresultatet.

Slitne Fenstad-bein i andre omgang

Etter pausen var det tydelig at Lørenskog jagde for seier og etter hardt press kom utligningen til 3-3 tidlig i omgangen. Oskar Nordlie scoret Fenstad sitt eneste mål i 2. omgang, og resten av kampen ble preget av flere småskader hos Fenstadgutta. Spillerne virket preget og slitne etter ei lang uke, noe som kom godt til syne i kollektiv mangel på ork og vilje til å jobbe hjem i forsvar.

Lynraske Skovereng-bein i tillegg til formidabel innsats fra keepertalentet Aron Olijnyk skal ha mye av æren for at tapet til slutt ikke ble større. Lørenskog tok til slutt seieren på hjemmebane med velfortjente 6-4.

Fenstad-gutta møtte god motstand i Lørenskog, og selv om fredagen på Lørenskog ble kald og sur er det mye god lærdom å ta med seg fra en slik kamp. En tydelig og god dommer skal også ha ros for vel-gjennomført dømming.

Siste seriekamp spilles på Fenstad stadion tirsdag 28. september mot Borgen, og vi gleder oss til ny innsats.

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

 

Fotballkamper seniorfotballen i Nes denne uken (27/9 til 3/10)

Seniorkamper denne uken  (20/9 til 26/9)

Mandag 27/9 4.div Sørumsand mot R&Å Kl 2015
Mandag 27/9 9.div FUVO 3 mot Flisbyen 3 Kl 2015
Tirsdag 28/9 8.div Frogner mot R&Å 3 Kl 2015
Onsdag 29/9 kvinner LSK 3 mot Hvam (7er kvinner) Kl 1900
Onsdag 29/9 3.div Fet mot FUVO (damer) Kl 2015
Onsdag 29/9 5.div R&Å 2 mot Leirsund Kl 2015
Onsdag 29/9 6.div Skjetten 2 mot FUVO 2 Kl 2015
Onsdag 29/9 6.div Hvam mot Borgen Kl 2015
Onsdag 29/9 9.div Enebakk mot Haga Kl 2000
Fredag 1/10 4.div R&Å mot Skedsmo Kl 1900
Lørdag 2/10 8.div Skogbygda mot Fet 3 Kl 1500
Lørdag 2/10 NTL Brumunddal mot FUVO Kl 1600
Søndag 3/10 9.div Haga mot Varpe Kl 1600

 

Denne artikkelen er sponset av