Haga har signert 15 spillere siden 23.juli

 

Det er ikke godt å si hva slags kontrakter Haga har tilbudt sine nye spillere, men makan til rekruttering av nye spillere til seniorfotballen skal man lete lenge etter.

Siden 23.juli har hele 15 spillere signert overgangspapirene. Det er heller ikke sånn at klubben har hentet et helt lag, nei spillerne kommer fra ni forskjellige klubber.Fra naboer som FUVO og R&Å, men også klubber som Tveita, Lindeberg, Vålerenga og Kongsvinger, ja til og med fra Littauen ha de hentet spillere.

Her er en oversikt

FUVO Isak Tuhus Olsen og Andreas Krybelsrud
R&Å Emil André Morsøl Malones, Henrik Lie Hansen, Martin Eirick Fajardo Hagen, Jerve Celestin, John Magnus Bakken og Harald Vangen
FK Anyksciai Tomas Prusevicius
Vålerenga Magnus Ruud
Kongsvinger Thomas Tomten-Pedersen
Lindeberg Eirik Karlsen
Tveita Sondre Solheim Hovind
Leirsund Jon-Arild Mannerud Reinhardsen
Gneist Sander Solheim

 

Denne artikkelen er sponset av

Storseier og 2.plass på tabellen for Team Nes Gutter 16 år

 

3.div   Gutter 16 år    Aurskog/Finstadbru – Team Nes 0-9 (0-4)

Team-Nes toget stopper ikke å dure fremover. Torsdag tok laget den korte turen til Aurskog og møte Auskog/Finstadbru 2. Gjestene fra Nes kjemper en kamp helt i toppen av tabellen, mens hjemmelaget lå helt nederst uten ett eneste poeng. Det lå med andre ord an til nok en seier.

Tre kjappe før kvarteret

Team Nes-gutta har slitt litt med å få i gang motoren i starten av de fleste matchene, men torsdag var turoben satt på fra start. Marcus Solberg Damstuen ga bortelaget ledelsen allerede etter fire minutter.  To minutter senere fulgte Yosief Bereket Abraha opp med å doble ledelsen og før kvarteret var spilt hadde Solberg Damstuen økt til 0-3.

Gjestene sakket etter hvert litt ned på tempoet, men skulle score ett mål til før pause, signert Henrik Hansen Linstad.

Henrik Hansen Lindstad med hat-trick

Ni minutter ut i andre omgang var det tid for 5-0 ved Amund Anderson og ytterligere to minutter senere så satte Aleksander Pettersen inn Team Nes sitt sjette mål for kvelden.

Helt på slutten av kampen så ramlet Aurskog/Finstadbru sammen som et korthus og på de fire siste minuttene så satte bortelaget inn tre nye scoringer, slik at sluttresultatet ble 0-9. De tre siste goalene ble satt inn av Henrik Hansen Lindstad 2 og Anders Huser Bølge.

Kurland leder serien med 15 poeng på seks kamper, men Team Nes følger rett etter med 13 poeng, men de har en kamp til gode og kan med seier klatre helt til topps.

Neste kamp for Team Nes er torsdag 23.september, hjemme mot Lørenskog 4

Team Nes stilte med følgende lag: Mathias Scharning Lundberg, Jone Risvik Paulsen, Casper Ovell-Rolén, Daniel Johansen, Yosief Bereket Abraha, Mads Sann Laget, Amund Anderson, Christian Bustnes, Åsmund Fallet, Henrik Hansen Lindstad, Anders Huser Bølge, Marcus Solberg Damstuen og Aleksander Pettersen

Denne artikkelen er sponset av

 

 

Lørenskog – FUVO 4-2

FUVO 2021

Før sesongen var Lørenskog tippet helt i toppen, mens FUVO var spådd helt i bunnen. Etter halvspilt serie ligger begge lagene midt på tabellen med sju poeng. Etter å ha komme ut av tre sekspoengkamper med sju poeng, så var dette en like viktig kamp, men på en annen måte. Vinneren her ville få et pusterom fra nedrykksstreken, som bare er to poeng bak.

 

Etter en fantastisk start på kampen tok Lørenskog fullstendig over og leder fortjent 3-1til pause.

1.omg

0-1 Kim Brenna etter 15 sekunder

1-1 14 min Skudd fra langt hold som får en skikkelig dupp

2-1 20 min Frispark som lander på bakerste hvor en Lørenskog spiller som får dempe før han setter ballen enkelt tilside for Thomsen.

3-1 38 min Tilbakespill som blir snappet opp og ender i en enkel scoring.

2.omg

FUVO best etter sidebytte. Jager utligning, men Lørenskog kontrer inn 4-2 på overtid.

3-2 69 min Corner som Kristoffer Bugge krangler inn

4-2 90 +5 min  FUVO flytter opp alt da de får frispark på kanten av 16-meteren. Den går i muren og tilbake til en FUVO-spiller som mister den Lørenskog kontrer og fasetter sluttresultatet til 4-2.

 

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Stian Westerheim, Martin Rosenkilde, Thomas Brekken, Fredrik Nilsen, Nicklas Brenna Karlsen, Tobias Solem Karlsen, Alexander Woo Enger, Kristoffer Bugge, Kim Brenna og Mads Rismoen

Benyttede innbyttere: Hassan Saad Al-shimray, Eiven Solberg, Sondre Emilsen

Vi kommer tilbake mer større referat senere

Denne artikkelen er sponset av

Forhåndsinfo før kampen mellom Lørenskog og FUVO

Fra oppgjøret på Rolvsrud tilbake i 2017

Begge lagene står med 7 poeng

Søndagens kamp mellom Lørenskog og FUVO er en være eller ikke være kamp for begge lagene. Med seier vil lagene ta et lite, men allikevel stort steg vekk fra nedrykksstriden. Vinner Lørenskog både denne og den kampen de har til gode så vil de fortsatt kunne drømme om opprykk.

Før kampen står begge lagene med sju poeng, men FUVO har en kamp mer spilt. Opp gjennom årene har FUVO og Lørenskog hadde mange tøffe oppgjør seg i mellom.

Mange tette å jevne oppgjør fra 1970-tallet og opp gjennom årene

I 1974 rykket Lørenskog opp fra 6.divisjon, mens FUVO endte på den sure tredjeplassen. I 1977 kjempet begge om opprykk fra 5.divisjon, men endte på henholdsvis 2. og 4.plass. Året etter endte lagene med lik poengsum, ett poeng bak Sørumsand, som vant 5.divisjon og rykket opp, og i 1979 var det Lørenskog sin tur til å ta turen opp fra 5.divisjon, etter at de vant serien med to poeng til FUVO på 2.plass.

Lørenskog vant 5.divisjon sist gang lagene møttes i 1984, med FUVO på 5.plass. Siden den gang har Lørenskog alltid vært minst en divisjon høyere enn FUVO.  I 2002 nådde Lørenskog sitt fotballmessige høydepunkt da fikk med seg en sesong i 1.divisjon, men siden 2003 har laget holdt til i 2.divisjon, hvorav flere år som topplag.

I 2016 endte Lørenskog på 10.plass i 2.divisjon og hadde fire lag under seg på tabellen, men pga nedrykkraset, rykket laget ned og spiller for første gang på dette nivået siden slutten 1980-tallet. I disse årene har FUVO stort sett møtt Lørenskog 2 i 5,4 og 3.divisjon.

Sist gang FUVO og Lørenskog møttes var tilbake i 2017. Da vant Lørenskog hele 5-0 på Rolvsrud, mens de vant 2-1 på Opakermoen etter at blant annet Kim Brenna brente et straffespark rett før slutt.

Motsatt formkurve

Lørenskog og FUVO har hatt motsatt kurve i årets sesong og på de tre siste matchene står Lørenskog med kun ett poeng, mens FUVO har kriget til seg sju. Lørenskog får ikke store hjemmebanefordelen da kampen spilles på Strømmen stadion. I tillegg til å slite utpå banen, så har Lørenskog i tillegg hatt en del skader på sentrale spillere som Michael Singh, Daniel Gullteig, Ole Forsberg, Marius Andresen og nå sist Artan Xhaferi. På toppen av det Andreas Fossmo og Mohammed Ibrahim Alkabra stå over pga røde kort. Hos FUVO er Sondre Emilsen tilbake fra skade, men laget må klare resten av sesongen uten Ørjan Hopen og det ser også mørkt ut for Ole Kristian Myhre.

Lørenskog har en stor stall og er uansett favoritter mot et nedrykkstippet FUVO-lag. Men liten tue har veltet stort lass før….

0-1  FUVO – Elverum 1-2  Grorud 2 – Lørenskog
4-1  Gjelleråsen – FUVO 0-1  Nybergsund – Lørenskog
0-1  FUVO – Gjøvik-Lyn 0-0 Lørenskog – Stovner
2-4  FK Toten – FUVO 0-1 Lørenskog – Elverum
1-0  FUVO – Ull/Kisa 2 4-0  Brumunddal – Lørenskog
2-2  Raufoss 2 – FUVO
7 poeng 7 poeng

 

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

Ny seier og 3.plass på tabellen for Team Nes 1 G14

 

2.divisjon Gutter 14 år   Gjelleråsen 2 – Team Nes 1  2-5 (1-3)

Team Nes-gutta har virkelig fått opp dampen i de siste kampene og feid  både Nittdal og Ull/Kisa av banen med til sammen 13-0. Det var derfor et lag stinne av selvtillit som torsdag reiste til Li Kunstgress og møte med Gjelleråsen 2.

Marius Lundberg med hat-trick før halvtimen var spilt

En meget spillesugen Marius Lundberg satte standarden da han sendte gjestene i ledelsen allerede etter seks minutter.Tre minutter senere var samme spiller på rett plass og økte til 0-2. Gjelleråsen kom seg etter hvert over åpningsjokket og reduserte til 1-2 etter et drøyt kvarter spill. Lundberg og resten av Team Nes-gutta hadde pedalen i bånn og før halvtimen var passert så hadde Marius Lundberg vartet opp med hat-trick.

Endte i en komfortabel 5-2 seier til TN

Andre omgangen begynte i samme dur som første startet, med ny goal til Team Nes. Målscorer denne gangen var Efe Cetin. Team Nes-toget fortsatte å kjøre over Gjelleråsen, og etter 50 minutter var det dags for Mateo Stenbro å presentere seg med et mål. Det skulle komme ett mål til, men denne gangen var det Gjelleråsen som fikk sitt andre trøstemål for kvelden.

Neste kamp for Team Nes er onsdag 22.september, hjemme mot Strømmen

2.div gutter 14 år

1 Skedsmo 2 5 4-0-1 12-7 12
2 Strømmen 5 3-1-1 16-11 10
3 Team Nes 4 3-0-1 21-6 9
4 Ull/Kisa 2 5 3-0-2 13-9 9
5 LSK 2 5 2-1-2 9-13 7
6 Lørenskog 2 4 1-2-1 9-8 5
7 Gjelleråsen 2 5 0-1-4 7-16 1
8 Nittedal 2 5 0-1-4 4-21 1

 

Team Nes stilte med følgende tropp: Yosyas Bereket Abraha, Sigud Røseplass Aas, Arlsan Ali Hussain, Jimmy Pettersen, Mio Wahl Brochstedt, Kristoffer Snildal, Fredrik Hanekamhaug, Elias Solvang Ellefsen, Daniel Juel Nyland Jensen, Efe Cetin, Lazar Andras Radanovic, Mateo Strenbo og Marius Lundberg

Denne artikkelen er sponset av

 

Tabeller fra NTL til 9.div med opp og nedrykksinfo

Denne litt spesielle sesongen er nå ca halvspilt og det begynner å bli klart hvem som kommer til å kjempe om opprykk og hvem som kommer til å kjempe for tilværelsen i divisjon.

Angående opp og nedrykk så er følgende ting klart. Ett lag rykker opp fra Norsk Tipping-ligaen. Fra 4. til 9. divisjon så rykker det opp to lag.

Fra Norsk Tipping-ligaen så rykker det ned tre lag. Fra 4. til 9.divisjon så rykker det ned ett lag + antall lag fra Akershus som rykker ned fra Norsk Tipping-ligaen.  Mao rykker FUVO og Ull/Kisa 2 ned fra NTL, så rykker ned tre lag ned fra de andre divisjonene.

Pr 16.september så ligger Ull/Kisa 2 under nedrykksstreken i NTL, noe som betyr to lag ned fra 4. til 9.divisjon

 

Norsk Tipping-ligaen avd 1 pr 16/9

1 Gjelleråsen 6 5-1-1 19-5 16
2 Gjøvik-Lyn 5 5-0-0 21-3 15
3 Elverum 6 4-1-1 10-7 13
4 Brumunddal 6 3-2-1 12-7 11
5 KIL 2 6 3-1-2 15-9 10
6 LSK 2 6 2-2-2 9-12 8
7 FUVO 6 2-1-3 8-10 7
8 Lørenskog 5 2-1-2 3-6 7
9 Toten 5 2-0-3 7-12 6
10 Grorud 2 6 1-2-3 9-17 5
11 Raufoss 2 6 1-2-3 9-17 5
12 Ull/Kisa2 5 1-1-3 5-9 4
13 Nybergsund 6 0-2-4 5-12 2
14 Stovner 6 0-2-4 3-11 2

 

4.div pr 16/9

1 Skjetten 7 6-0-1 24-8 18
2 Kløfta 7 4-3-0 21-4 15
3 EIF 6 4-1-1 17-10 13
4 Skedsmo 6 4-1-1 16-10 13
5 R&Å 7 3-2-2 12-9 11
6 Gjelleråsen 6 3-1-2 17-12 10
7 Aurskog-Høland 7 3-1-3 14-14 10
8 Eidsvold Turn 2 7 3-0-4 13-21 9
9 Strømmen 2 7 3-0-4 9-17 9
10 Lørenskog 2 7 2-0-5 14-17 6
11 Blaker 7 2-0-5 10-21 6
12 Sørumsand 7 2-0-5 16-29 6
13 Gjerdrum 6 1-2-3 12-13 5
14 Fjellhamar 7 1-1-5 12-22 4

 

5.div  pr 16.09

1 Hauerseter 6 6-0-0 27-3 18
2 Søndre Høland 7 6-0-1 32-11 18
3 Fet 7 5-0-2 32-16 15
4 Rælingen 6 4-1-1 27-9 13
5 R&Å 2 7 4-0-3 18-23 12
6 Løvenstad 7 3-1-3 18-16 10
7 Leirsund 7 3-1-3 16-23 10
8 Aurskog-Høland 2 7 3-0-4 21-17 9
9 Skårer 5 2-0-3 14-15 6
10 Bjerke 7 1-1-5 12-24 4
11 Skedsmo 2 7 1-0-6 12-22 3
12 Flisbyen 7 0-0-7 3-53 0

 

6.div  pr 16.09

1 LSK 3 7 5-0-2 28-13 15
2 Skjetten 2 7 5-0-2 25-13 15
3 AFSK 5 4-1-0 22-4 13
4 Fjellhamar 2 6 4-0-2 23-15 12
5 Borgen 6 3-1-2 24-15 10
6 FUVO 2 5 3-0-2 17-15 9
7 Gjerdrum 2 5 3-0-2 7-11 9
8 Fet 2 4 2-0-2 10-10 6
9 Hvam 5 1-0-4 8-23 3
10 Kurland 7 1-0-6 6-27 3
11 Holter 7 0-0-7 8-32 0
12 Blaker 2 0 0-0-0 0-0 0

 

7.div  pr 16.9

1 Skjetten 3 6 6-0-0 25-5 18
2 Bøn 6 4-2-0 23-8 14
3 EIF 2 6 4-1-1 20-8 13
4 Bjerke 2 6 3-1-2 13-13 10
5 Sand 6 2-3-1 14-9 9
6 Åkrene 6 2-1-3 13-17 7
7 Hauerseter 2 6 2-0-4 22-21 6
8 Lørenskog 3 6 2-0-4 20-19 6
9 Sørumsand 2 6 1-0-5 5-33 3
10 Flisbyen 2 6 0-0-6 9-31 0

 

8.div  pr 16.9

1 Gjelleråsen 3 5 5-0-0 36-11 15
2 Fet 3 5 4-1-0 19-8 13
3 Skogbygda 6 4-0-2 29-23 12
4 Frogner 6 3-0-3 35-25 9
5 R&Å3 5 2-1-2 11-14 7
6 Rælingen 2 5 2-0-3 17-16 6
7 Eidsvold Turn 3 5 1-0-4 9-17 3
8 Sand 2 4 1-0-3 4-15 3
9 Dalen 5 0-0-5 8-39 0
10 Løvenstad 2 0 0-0-0 0-0 0

 

 9.div  pr 16.9

1 Kløfta 2 7 6-1-0 37-9 19
2 Bøn 2 6 6-0-0 32-7 18
3 Rælingen 3 5 4-0-1 16-9 12
4 FUVO 3 6 2-3-1 18-8 9
5 Haga 6 3-0-3 13-12 9
6 Nittedal 6 2-2-2 14-17 8
7 Enebakk 5 2-1-2 17-28 7
8 LSK 4 6 2-0-4 14-18 6
9 Holter 7 2-0-5 18-24 6
10 Flisbyen 3 7 2-0-7 16-31 6
11 Varpe 5 1-2-2 13-16 5
12 Skedsmo 3 5 1-0-4 8-19 3
13 Hurdal 5 0-1-4 10-28 1
14 Hvam 0 0-0-0 0-0 0

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Norsk Tipping-Ligaen avd 1. Oppsummering av 6.serierunde

6.serierunde

Brumunddal – Lørenskog 4-0
Gjelleråsen – FK Toten 2-0
LSK 2 – Nybergsund 3-0
Ull/Kisa2 – Stovner 3-0
Gjøvik-Lyn – Grorud 2 4-0
Raufoss 2 – FUVO 2-2
Elverum – Kongsvinger 2 1-3

 

Største overraskelse denne serierunde: Et før sesongen nedrykkstippet Kongsvinger 2 sin borteseier over en av de største seriefavorittene Elverum

Flest scoringer denne serierunden: Fire kamper endte med fire scoringer.

Største seier denne serierunden: Brumunddal sin 4-0 seier over Lørenskog og Gjøvik-Lyn sin seier med samme sifre over Grorud 2

Spillere med minimum to scoringer denne serierunden:

3 mål Jonatan Braut Brunes (LSK 2 mot Brumunddal)

2 mål Brage Berg Pedersen (KIL 2 mot Elverum)

Fun fact

  • Av de 21 kampene som er spilt 3.4. og 5. serierundene, så har kun fem endt med hjemmeseier. I den 6. serierunden endte fem av sju med hjemmeseire
  • Preben Finstad (Brumunddal) har scoret mål i fem av seks serierunder
  • Nybergsund og Stovner, som er de to eneste lagene uten seier, møtes i den 7.serierunden.
  • Elverum, Gjøvik-Lyn og FUVO er de tre lagene med høyest tilsknuersnitt
  • Det er så langt delt ut 132 gule og 6 røde kort. Lørenskog eneste lag med to røde

Toppscorer NTL avd 1:

7 mål Rocky Lekaj (Gjøvik-Lyn)

5 mål Arne Ravdal (Gjøvik-Lyn),Preben Finstad (Brumunddal), Magnus Solum (Elverum) Mustafa

4 mål  Hassan Ahmad (Gjelleråsen), Jonatan Braut Brunes (LSK 2)

3 mål Daniel Kraska (FK Toten), Strahinja Latkovic (Gjelleråsen), Kim Brenna (FUVO), Eirik Karlsen Steine (Gjelleråsen), Mikkel Gran Frankmo (Brumunddal), Ryan Lee Nelson (Gjøvik-Lyn)

Oppsummering 6.serierunde

Brumunddal – Lørenskog  4-0

Røde kort og skader har preget et Lørenskog lag som før sesongen hadde som målsetning å rykke opp. Mot Brumunddal startet de best, men det ble mye spill og lite futt. Brumunddal på sin side gjorde ting enkelt. En tidlig Brumunddal scoring og rødt kort rett etter pause ble kamp avgjørende. Preben Finstad fikset hjemmeseier med scoring to minutter etter at Lørenskog fikk utvist Mohammad Ibrahim Alkabra etter 52 minutter. Kampen endte til slutt med en fortjent 4-0 seier til hjemmelaget.

Gjelleråsen – FK Toten  2-0

I en jevnspilt kamp så hadde Gjelleråsen allikevel forholdsvis god kontroll fra de tok ledelsen midtveis ut i første omgang og ut kampen. Seieren førte laget helt til topps på tabellen. I neste serierunde venter sesongens viktigste kamp, borte mot ubeseirede Gjøvik-Lyn. Skal håpet om opprykk fortsatt være en realitet etter sju serierunder, så har man ikke råd til å tape

LSK 2 – Nybergsund  3-0

LSK2 stilte med sesongs klart beste lag med hvor det kun var keeper Jørgen Sveinhaug som stod uten offisielle a-kamper for klubben.  Brumunddal hadde en oppgave og det var å holde antall innslupne mål på et minimum. Jonatan Braut Branes ble kampens store spiller med tre mål.

Ull/Kisa2 – Stovner  3-0 

På Jessheim stadion møttes de nr 1 og 2 fra bunn til en meget viktig sekspoengkamp. Selv om det tok 25 minutter før Kisa fikk hull på byllen, så var det aldri noen tvil hvor seieren skulle ende. Hjemmelaget var flere hakk bedre enn Stovner, og tok til slutt en fortjent 3-0 seier.

Gjøvik-Lyn – Grorud 2  4-0

Selv om Gjøvik-Lyn kalte kampen mot Grorud 2 en dårlig dag på jobben, så vant de til slutt komfortabelt.  Grorud 2 ga de kamp i begge omgangene, men de manglet kvaliteten på topp som hjemmelaget har i blant annet Rocky Lekaj og Ryan Lee Nelson

Raufoss 2 – FUVO  2-2

FUVO leverte en meget god første omgang i bortemøte med et godt Raufoss 2-lag. Hjemmelaget utlignet til 1-1, men fikk det tungt da lagets keeper på en underlig måte upresset klarte å dra med seg ballen over målstreken. I hele andre omgang jaget vertene utligning, men FUVO klarte å holde unna helt til det 88. minutt, da var innbytter Jabes Niyosko Maturie på rett plass og utlignet til 2-2, som også ble sluttresultatet.

Elverum – Kongsvinger 2  1-3

Mange hadde nok trodd at Elverum kom til å vinne greit over KIL2, men så feil kan man ta. Men det begynte bra med 1-0 ledelse ved toppscorer Magnus Solum allerede etter to minutter. KIL 2 utlignet ganske raskt, men Elverum styrte mye og kom til klart flest sjanser uten å sette den. Det gjorde imidlertid KIL2. Først ved Brage Berg Pedersen og så ved Oskar Wang, som fra 50 meter prøvde seg på et innlegg motsatt som ble tatt av vinden og føyk inn over keeper. Elverum jaget utligning, kom til flere feite målsjanser, men i det 90 minutt punkterte Brage Berg Pedersen matchen da han fastsatte sluttresultatet til 1-3. Det betyr at Elverum må vinne resten av kampene skal de ha et håp om å rykke opp.

 

7.serierunde

Gjøvik-Lyn –Gjelleråsen Lørdag 18/9
FK Toten – Elverum Lørdag 18/9
Nybergsund – Stovner Lørdag 18/9
Grorud 2 – LSK 2 Søndag 19/9
Lørenskog – FUVO Søndag 19/9
KIL 2 – Raufoss 2 Mandag 20/9
Brumunddal – Ull/Kisa 2 Mandag 20/9

 

Denne artikkelen er sponset av

Alfa-trafikkskole

 

 

Begravelsebyrået Nilsen

Filmsnutter fra jenter 10 år kampen mellom FUVO og Haga

Det er gøy å se at jentefotballen er i oppgang og fremgang. I dag har bygda to damelag i tillegg har FUVO, Fenstad FK, Haga, Hvam og R&Å egne jentelag i alderen 8 til 14 år. Det er positivt!

Onsdag denne uken møttes FUVO og Haga i jenteklassen 10 år til 5er kamp på Funnefoss stadion. Det ble en kamp med stor innsats fra begge lag og ikke minst var det gøy å se fotballgleden i øynene på de unge å håpefulle. Her var det tekniske lekkerbisker, tøffe taklinger og ikke minst MÅL. Alt som hører til en fotballkamp. Innsatsen var det heller ikke noe å si på fra noen av lagene. Her stod alle jentene på fra dommeren blåste i fløyta til kampen var over

I tillegg må det også sies at jenter generelt er flinkere enn gutta til å heie på laget sitt når de selv sitter på sidelinja. Sånt skaper liv 🙂

 

Filmsnutter fra kampen

 

Oppsummering

 

I morgen legger vi ut noen bilder fra kampen 🙂

 

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

FUVO2 slo tilbake med solid borteseier

Sigurd Westby scoret hat-trick i første omgang

6.divisjon   Fjellhamar 2 – FUVO 2  1-5 (1-5)

Etter en god start på sesongen, så stod FUVO2 med to strake tap før bortemøte med Fjellhamar. Det gjorde sitt til at trener Jon Strøm måtte ta en ”allvorsprat” med gutta og fortelle dem at ingenting går på skinner, men at man må jobbe for det.

Fjellhamar 2 på bortebane var i utgangspunktet ikke den letteste oppgaven å snu trenden, men anført av den eneste spilleren fra A-stallen, Eiven Solberg, så gikk gutta til verks for å gjøre treneren stolt.

Sigrud Westby med hat-trick i første omgang

FUVO-spillerne var ”påskrudd” fra start. De var aggressive og gjorde det tidlig klart at denne matchen skulle de vinne. Etter et kvarter spill sendte Sigurd Westby laget i føringen. De røde og hvite fortsatte å være på hugget og etter halvspilt omgang doblet Heine Risvik Paulsen ledelsen. Fjellhamar yppet seg litt innimellom og etter en halvtime reduserte de til 1-2.

Helt på tampen av første omgangen så tok det virkelig fyr i FUVO-leiren. I det kampen vippet 40 minutter så fant Emil Holen nettmaskene. Hjemmelaget rakk så vidt å ta senteren før FUVO vant tilbake ballen og 40 sekunder etter det siste målet, så økte Sigurd Westby til 4-1. Det var imidlertid ikke slutt der, for i omgangens siste minutt fikk bortelaget straffe. Westby gikk frem og satte inn sitt tredje og FUVOs femte.

God laginnsats over hele linja

FUVO 2 leverte en meget god omgang, men var samtidig effektive.  Laget fortsatte å gønne på i andre omgang, men nå var effektiviteten byttet ut med ineffektivitet. Til tross for flere feite målsjanser, så klarte de ikke å putte flere ballen bak hjemmelagets keeper. 5-1 seieren gjør sitt til at FUVO 2 klatret opp til 6.plass, men med gode muligheter til å klatre ytterliggere hvis de vinner kampen de har til gode.

FUVO-trener Jon Strøm var fornøyd med responsen gutta viste på pep-talken han hadde før kampen.

  • Vi har underprestert i de to siste kampene, og det var viktig å fortelle gutta at det sitter i hodet. Vi er ikke verdensmestere, men vi er heller ikke et søplelag. Vi er gode nok til å slå alle lagene i divisjonen, men da må alle gjøre jobben og ikke minst jobbe sammen som et lag. I dag var gutta ”på”. De var aggressive, spilte tidvis fin fotball og jobbet sammen som ett lag.

Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 22.september, hjemme mot Gjerdrum 2

FUVO 2 stilte med følgende lag: Thomas Marsdal, Jørn-Erik Sogn, Patrick Dariush, André Jørgensen, Martin Nafstad Bjerkestrand, Jonas Aarhaug, Eiven Solberg, Sigurd Westby, Heine Risvik Paulsen, Fredrik Thorset og Emil Holen

Denne artikkelen er sponset av