FUVO/Fenstad FK G13 spilte uavgjort mot Bøn

Gutter 13 år 1.divijson FUVO/Fenstad FK – Bøn 2-2

Etter to klare tap i de to første matchene, så ble forrige seriekamp mot Gjelleråsen en jevn affære, men også den kampen endte med tap. Torsdag tok imot Bøn til årets fjerde serierunde. Ett lag de tapte 7-2 for i en treningskamp tidligere i år.

FUVO/Fenstad FK med veldig god første omgang

Hjemmelaget gikk til kampen med et åpent sinn, vel vitende om at de ikke hadde noe å tape. Med full innsats fra start, så var de fullt på høyde med Bøn og det var ikke noe å si på at de tok ledelsen etter et kvarter. Et godt slått corner endte hos ??, som med et herlig volleyskudd sendte kula som en prosjektil i nettmaskene. En het kandidat til årets mål. Spillet bølge frem og tilbake og Bøn så en avslutning i mål, men da vartet keeper Magnus I Engen opp med en strålende redning nede ved stolperoten. Rett før pause vartet hjemmelaget opp med en fint angrep hvor ballen til slutt endte hos Oskar,, som  fra fire meters hold satte ballen sikkert i mål. Lagene gikk til pause med 2-0 til FUVO/Fenstad FK

Bøn slo tilbake i andre omgang

Bøn tok litt mer over periodevis i andre omgang, men den første store sjansen var det vertene som kom til, men denne gangen stod tverrliggeren i veien. I stedet reduserte Bøn kort tid etterpå til 2-1.  Bortelaget presset på i denne perioden og etter 52 minutter fikk de straffe etter en hands inne. Straffeskytteren var sikker som banken, dermed stod det 2-2. Begge lagene var nærme sin tredje scoring, men kampen ebbet ut med 2-2 og poengdeling.

Oskar Scharning setter her inn FUVO/Fenstad FKs andre mål

Det var alt i alt en god fotballkamp mellom to lag som kjempet til siste slutt for å dra hjem seieren.

Neste kamp for FUVO/Fenstad FK er lørdag 4.mai, borte Fjellhamar.

FUVO/Fenstad FK stilte med følgende lag: Magnus Engen, Vegard Arnestad, Sebastian Finstad, Irfan karimi, Oskar Mizban-Riiser, Oskar Scharning, Oskar Nordlie, Toby Øksenholt, Herman Skovereng, Daniel Solstad, Mathias Skoglund Larsen og Mattis Finstad Hansen

Denne artikkelen er sponset av

 

R&Å 1 jenter født 2009 gikk til topps i Slottsfjellcup

Begge R&Å-lagene gikk til topps i hver sin pulje

R&Å Jenter 2009 har i helgen vært i Tønsberg og deltatt med to lag i en av Norges største innendørs håndballturnering for aldersbestemte lag i aldersklassen 9-16 år. Lagledelsen kan meddele at de stilte med to blanda lag.

R&Å 1 og R&Å 2 møttes i semifinalen

Begge lagene gikk enkelt videre til A-sluttspillet etter tre strake seire og puljeseier. I kvartfinalen slo R&Å 2 ut Ramnes etter å ha vunnet 14-12, mens R&Å tok seg videre etter å ha knust Nordstrand 2 med sifrene 16-6. I semifinalen var det duket for et internt møte mellom R&Å 1 og R&Å 2. En jevnspilt kamp endte til slutt med 10-7 seier til R&Å 1, som dermed var klare for finale, mens R&Å 2 måtte nøye seg med bronsefinale.  Den endte for R&Å 2 sin del med et klart 20-11 tap for Tune.

R&Å 1 gikk ubeseiret gjennom turneringen

På veien til finalen har R&Å vunnet over Sandar, Asker og Nordstrand 1 i innledende og Ramnes og R&Å 2 i kvart og semifinale. Motstander Oppsal stod også med fem strake seiere, men der stoppet det også. For det er allment kjent at når R&Å-jentene kjenner lukten av gull, så er det ingenting som stopper de. De er som en gjeng bulldosere som også kan by på en finte eller to, men først og fremst er de ett lag, der ingen er sterkere enn det svakeste leddet.

Finalen ble jevn og spennende fra start til slutt, men R&Å hadde det lille ekstra som gjorde sitt til at de til slutt kunne juble for 15-13 seier og vinner av Slottsfjellcup 2024.

Vi får opplyst fra lagledelsen at de er stolte over jentene, både de som vant og ikke minst de som tapte bronsefinalen.  Det er en meget sterk prestasjon av begge lagene å komme til A-sluttspillet.

Seieren betyr også at en ny pokal snart er å se i pokalskapet på klubbhuset på Årnes.

Her mottar de pokalen for turneringsseieren

Denne artikkelen er sponset av

FUVO-keeperens utspark traff flyvende måke….

Det hender en sjelden gang at en tilskuer får en ball i ansiktet,men det å treffe en flyvende måke hører til sjeldenhetene. I det søndagens oppgjør mellom Træff og FUVO nærmet seg slutten, så måkte FUVO-keeper Mats Lindegaard i vei et utspark som traff en måke midt i planeten høyt oppe i luften. Det resulterte i at den datt ned som potetsekk på banen. Dessverre ble den såpass skadet at den måtte avlives før kampen kunne settes i gang igjen.

FUVO raknet i andre omgang

En betuttet FUVO-gjeng etter å ha tapt 6-0 for Træff

Det var to vidt forskjellige omganger FUVO leverte i bortemøte medTræff søndag. I første omgang leverte laget tett opp til terningkast fem, mens andre omgangen stod til terningkast en.

Kom til to store målsjanser før det var spilt et kvarter

FUVO fikk tidlig kampen inn i sin bane og kom til to store målsjanser ved Julian Jappe Henriksen, men hjemmelagets sisteskanse kom seirende ut av begge duellene. Træff hadde ballen mest, men skapte få store sjanser. Nesbuene var aggressive og påførte vertene flere brudd som igjen førte til gode overgangsmuligheter.

Til pause sto det allikevel 1-0 til hjemmelaget etter et innlegg fant veien inn i boksen til Martin Tornes Kjørsvik, som satte kula i nettmaskene etter 35 spilte minutter.

Adrian Thaci hadde mange dueller med Vegard Forren

Andre omgangen bar preg av tabber og dårlig markering

Andre omgangen startet på verst mulig måte for gjestene fra Opakermoen. Først endte et skudd via stanga til en umarkert Tornes Kjørsvik, som ikke hadde noen problemer med å breiside ballen over målstreken, og før det var spilt 53 minutter stod det 3-0 etter at en uheldig FUVO-keeper rotet ballen i eget nett. Begge målene var av den enkle sorten, som man under alle omstendigheter ikke har råd til å slippe inn skal man ta poeng i Norsk Tipping-ligaen.  Målscorer var igjen Martin Tornes Kjørsvik.

Det var ikke vanskelig å se at futen gikk ut av FUVO-spillerne etter den tredje scoringen. Det realistiske håpet og troen på både ett og tre poeng som var i pausen, var nå en saga blott.  Laget gikk rett og slett opp i liminga og etter 69 minutter var det dags for 4-0 ved Johan Pasit Skorge. Vondt ble til verre da Sivert Røberg satte inn hjemmelagets femte et kvarter før slutt og helmørkt ble det da Kristian Thorsheim Selmer fastsatte sluttresultatet til 6-0 om det 90.minutt.

6-0 gir ikke et helt riktig bilde av kampen. Hjemmelaget var meget effektive i andre omgangen og Træff på nær sagt alt. FUVO var fullt på høyde med topplaget i 45 minutter, men når det raknet det fullstendig i starten på andre omgangen.

Etter fire serieomganger ligger FUVO på 9.plass med fire poeng. Neste match er lørdag 4.mai, hjemme mot Gjelleråsen. Den kampen går etter alle solemerker på gress….

FUVO stilte med følgende lag: Mats Lindegaard, Tomas Holmestad, Besart Kaloshi, Henrik Fosvold, Eirik Kallan, Nicklas Brenna Karlsen, Birk Øian, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Julian Jappée Henriksen og Adrian Thaci. Benyttede innbyttere: Serok Ramathan Sado ,Mario Monteiro, Tobias Gram-Caspersen og Nicholas Gjerde

Ingen god dag på noen som helst måte for FUVO-trener Jørn Ole Korslund, som fra tribuneplass fikk se laget sitt på så hatten passet i andre omgang.

 

Denne artikkelen er sponset av

Bilder fra damekampen mellom FUVO og Skedsmo

Denne artikkelen er sponset av

 Fjelds FM mat

Hvam-damene møtte tidligere eliteseriespillere i første match

Hvam-damer 2024

7ér damer Hvam – Lillestrøm 3  2-20

Hvam-damene endte i fjor på en fin sjette plass, men møtte kretsens trolig beste lag i seriepremieren tidligere denne uka. Lillestrøm 3 slo Skjetten 11-0 i sin første kamp og stilte med tropp hvor samtlige ni spillere har lang erfaring fra øverste nivå i tillegg til at en god andel av de har landskamper. Isabell Bachor spilte kamp for damelaget til Lillestrøm så sent som i 2023 og har tidligere blant annet vært proff i Bayern Munchen.  Lagets kaptein heter Lene Storløkken og har hele 64 landskamper i beltet. Det var med andre ord Davids kamp mot Goliat, men i dette tilfelle var sjansen til at Hvam skulle dra hjem seieren godt under 1%.

Hvam scoret ett mål i hver omgang

Etter ti minutter stod det 0-5 på måltavla etter mål av kjente spillere som Isabell Bachor, Mari Knudsen, Lene Storløkken og Linn Skaalerud. Hvam kom seg etter hvert over målsjokket og etter 20 minutter reduserte Anne.Ida Bjørnvolden til 1-5. Da satte gjestene på turboen igjen og banket inn fem nye mål de ti siste minuttene av første omgangen. Til pause var stillingen 1-10.

Hvam holdt nullen i ti minutter i andre omgang

Hjemmelaget hold ”nullen” i ti minutter i andre omgangen, men så var det stopp. Målene rant inn som perler på en snor og to minutter før slutt stod det 1-20. Da var Hvam på en sjelden besøk på Lillestrøm sin banehalvdel og til slutt klarte Maja Burud å finne ballen til nettmaskene og fastsette sluttresultatet til 2-10.

Neste kamp for Hvam-damene er onsdag 1.mai, hjemme mot Leirsund

Hvam stilte med følgende lag: Karline Helseth Thomsen, Kajsa Viken; Frida Emilie Pedersen Tørrishaug, Martine Elise Ringereide, Anne-Ida Bjørnvolden, Maja Burud, Camilla Lund Stran, Charlotte Engen Mikkelsen, Madeleine Evaline Munthe Lerum, Karthiga Kumarsamy og Sunsanne Lund Strand

 

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

Forhåndsinfo før kampen mellom Træff og FUVO

Nicklas Brenna Karlsen og FUVO setter søndag seg på flyet med destinasjon Molde som mål.

FUVO tar søndag turen til Molde og møte med Sportsklubben Træff. En klubb som i likhet med FUVO fyller 100 år i 2024. Kun to måneder skiller lagene. Træff ble stiftet 1/10-1924, mens FUVO sin stiftelsedato er 6/12-1924.

Træff er den nest største klubben i Molde med ca 1000 medlemmer. Laget rykket i fjor ned fra PostNord-ligaen etter at laget kun vant en kamp på de sju siste matchene. De ledet 2-1 i den siste, som ville vært nok til å holde plassen, men raknet. Slapp inn tre mål hvorav to på overtid og rykket ned med ett poengs margin.

I år har klubben forsterket laget med blant annet Vegard Forren (eks Molde Southampton) og er også tippet å kjempe i toppen av tabellen sammen med Lørenskog. Disse lagene møttes for øvrig i forrige serierunde i en kamp som endte 1-1. Etter tre serierunder ligger Træff på tredjeplass med 7 poeng etter at laget slo Bjørkelangen i den første og Gjelleråsen i den andre.

Ellers kan vi nevne at både Christian Gauseth og Bernt Hulsker har spilt fotball for klubben

FUVO på sin side ligger midt på tabellen etter tap for Molde i den første, seier over Skedsmo i den andre og uavgjort mot Kristiansund i den tredje.

FUVO har fremdeles Oliver Nøvik og Magnus Mikkelsen på skadelisten, og dessverre er også Oskar Berg Nordstrøm tilbake der etter at han slo opp strekken i en rekruttkamp tidligere denne uken. En fjerde som er usikker er Mads Rismoen, som har slitt med en muskel i maveregionen den siste tiden.

 

Resultater lørdag

3-3 Gjelleråsen – Ready

1-1 Bjørkelangen – Skedsmo

1-1 Spjelkavik – Skjetten

1 Skjetten 4 2 0 0 4 – 1 1 1 0 4 – 1 3 1 0 8 – 2 6 10
2 Lørenskog 3 1 0 0 5 – 1 1 1 0 2 – 1 2 1 0 7 – 2 5 7
3 Træff 3 1 1 0 2 – 1 1 0 0 2 – 1 2 1 0 4 – 2 2 7
4 Lokomotiv Oslo 3 2 0 0 3 – 1 0 1 0 0 – 0 2 1 0 3 – 1 2 7
5 Aalesund 2 3 2 0 0 3 – 1 0 0 1 0 – 2 2 0 1 3 – 3 0 6
6 Ready 4 1 0 1 2 – 1 0 2 0 6 – 6 1 2 1 8 – 7 1 5
7 Funnefoss/Vormsund 3 0 1 1 3 – 6 1 0 0 2 – 0 1 1 1 5 – 6 -1 4
8 Bjørkelangen 4 1 1 0 3 – 1 0 0 2 0 – 3 1 1 2 3 – 4 -1 4
9 Hødd 2 3 1 1 0 7 – 6 0 0 1 1 – 5 1 1 1 8 – 11 -3 4
10 Molde 2 3 0 0 1 0 – 3 1 0 1 5 – 3 1 0 2 5 – 6 -1 3
10 Spjelkavik 4 0 2 0 1 – 1 0 1 1 4 – 5 0 3 1 5 – 6 -1 3
12 Kristiansund BK 2 3 0 1 0 3 – 3 0 1 1 3 – 4 0 2 1 6 – 7 -1 2
13 Gjelleråsen 4 0 1 1 4 – 5 0 0 2 3 – 5 0 1 3 7 – 10 -3 1
14 Skedsmo 4 0 0 1 0 – 2 0 1 2 1 – 4 0 1 3 1 – 6 -5 1

 

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra april 2014. Casper fikk møte heltene i RBK

Artikkel er hentet fra Raumnes

Tilbakeblikk fra 2018. Håkon Bue fra R&Å dømte G16 finalen i Norway Cup

Håkon Bue nr to fra venstre (Foto NFF Akershus)

Tilbakeblikk fra 2018

Det gror godt i dommerstanden i Nes. Eivind Bodding (Haga) har allerede debutert som dommer i OBOS-ligaen, og er med som 4.dommer i Eliteserien. Allerede i 2017 dømte nesbuen U18-landskampen mellom Norge og Sverige. I år har han hatt flere oppdrag som dommer i OBOS-ligaen og er en NFF satser på.

Lørdag fikk et ungt dommertalent i Håkon Bue fra R&Å sin største dommeroppgave da han dømte G16 finalen i Norway Cup mellom Aalesund FK og Asker Fotball. En kamp Aalesund for øvrig vant 1-0.

Unggutten har i alle år også spilt fotball for Team Nes, men det har blitt få kamper i år. Foruten det dømmer han 5.divisjon herrer og går på linja i Norsk Tipping-ligaen.

 

Han ble kåret til årets kretsdommer i NFF Akershus for sesongene 2018 og 2021

—-

Siden 2018 har Haakon Bue nå rykket opp til å dømme Post Nord-ligaen herrer og Toppserien kvinner

 

 

Presentasjon av Skogbygda

Presentasjon av Skogbygda

Skogbygda har de to siste sesongene endt på henholdsvis 3. og 4.plass, og årets målsetning er lik den har vært de siste sesongene, nemlig å kjempe i toppen av 8.divisjon. Og som i de foregående årene så er også i år Daniel Heimnes lagets høvding og øverste sjef. Vi har tatt en prat med Boss Heimnes for å høre hvordan stå er i klubben før seriestarten.

 Hvordan er dere i rute til seriestarten?

  • Vi er godt i rute. Synes nivået på treningene har vært bra, og treningskampene har vært gode. Men skulle kanskje ønske vi hadde fått spilt mer.

Hvordan har oppladningen til årets sesong vært?

  • Generelt sett vært god. Startet opp noe senere enn vi kanskje hadde håpet. Men har vært bra etter vi kom i gang. Som nevnt håper jeg at vi får til en kamp til før seriestart.

Hvor mye har dere trent?

  • Som alle lag på vårt nivå har vi måtte avlyse noen treninger. Men har stort sett vært 2 treninger i uken siden midten/slutten av februar.

Hva er lagets målsetting for årets sesong?

  • Samme som de siste årene. Kjempe i toppen av tabellen må være målet.

Hvem tror du vil kjempe i toppen av tabellen?

  • Alltid vanskelig å si, da det alltid er noen som overasker i den ene eller andre retningen. Erfaringsmessig vil lagene som overbevisende rykker opp fra 9 gjøre det bra. Så jeg tipper at Hakadal, Løvenstad og Frogner, sammen med oss vil være i toppen. Spår uavhengig en veldig jevn tabell i år, og ikke ha en suveren ener slik som i fjor.

Hvem tror du vil slite i bunnen av tabellen?

  • Samme som forrige spørsmål. Tipper det blir jevnt, og er alltid noen som overrasker. Og er noen lag jeg ikke kjenner særlig til, så er flere som jeg ikke vet hvilken halvdel vil kjempe i. Utfra forrige sesong, må jeg nok likevel si at Enebakk nok kommer til å være der nede.

Hvilken spiller hos dere selv har du størst forventning til i årets sesong?

  • Mange av gutta jeg har forventninger til. De fleste har vært hos oss lenge nå, og jeg vet hva jeg får av dem. Så velger å si jeg gleder meg til å se hva nysignerte Magnus Finset vil tilføre laget.

Hvem i laget tror du vil ta størst steg fremover i løpet av året?

  • Til nå i treningskampene synes jeg at jeg har sett laget har tatt steg fremover i banespillet. Så istedenfor å trekke frem en spesifikk spiller, vil jeg si at jeg tror vi tar steg i måten vi spiller med ball.

Hvem tror du blir toppscorer i avdelingen og hvem tror du blir lagets?

  • Vanskelig å si hvem som blir avdelingens toppscorer. Mange 2 og 3 lag i avdelingen, så kommer an på hvem disse har med seg jevnlig. Frogner hadde en som scorte mye i fjor, og vi har de siste årene hatt spillere i toppen selv. For vår del, er det flere kandidater. De siste årene har vi hatt flere som har scoret en del mål, uten at en enkelt spiller har dratt fra alene. Tror dette kan være tilfellet i år også. Da jeg summerer opp alle avhengighetene av hvem det kan bli, velger jeg i år og si at Jan Niklas blir toppscorer.

Hva er lagets sterkeste side?

  • Raske overganger og vanskelige å bryte ned

Spillere Inn: Magnus Finset (R&Å), Martin Haugland (Hauerseter)

Spillere ut: Tor Erik Tømmerbakk (lagt opp/pause)

Stallen: Piotr Sobieszczuk, Alexander Holen, Anders Kvalness, Andre Skogheim, Axel Dybvig, Andreas Johnsen, Eivind Husås, Emil Holen, Gaute Borgenholt, Jan Niklas Hagen, Jørgen Kårstad, Jørgen Westvang, Kasper Aanerud, Magnus Finset, Markus Sæter, Niklas Martinsen,Robin Pettersen, Sebastian Thøger-Andresen, Tobias Monsurd, Tobias Rzeznik, Kenneth Nordli, Casper Scharning og Martin Haugland

 

Lokalavis som følger kampene`

  • Nes-Sporten

Hjemmeside/facebookside

Facebook Skogbygda IF (@Skogbygda2164) / X (twitter.com)

Resultater treningskamper:

6-0 over Holter og 3-2 over Hauerseter 2

Skogbygda serieåpner med bortekamp mot Frogner onsdag 1.mai

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank