FUVO og Hvam gutter 12 år møttes til ny morsom kamp

Hvam og FUVO har allerede møtt hverandre en gang midt i juni, men en uke senere møttes lagene på nytt på Funnefoss kunstgress. Denne gangen stilte Hvam med en blanding fra forrige uke, samt noen nye fjes.

I første omgang var det først og fremst to keepere som stod frem som kampens profiler, og spesielt lot vi oss imponere over Hvam sin sisteskanse. Begge lag kom til gode målsjanser, men til slutt var det de gule og svarte fra Hvam som fikk flest baller i nettmaskene.

I andre omgang byttet hjemmelaget keeper. Magnus I. Engen var høyt og lavt, og sammen med forsvaret klarte de å holde nullen. I den andre enden av banen klarte FUVO å overliste Hvam-keeperen ved ett tilfelle. Begge lagene kjempet som løver og la ned en herlig innsats, men til slutt var det igjen Hvamsingene som kunne juble for seier.

Alt i alt en bra kamp mellom to gode lag. Det er heller ingen tvil om at begge lags trenere tar med seg mye positivt fra de to kampene lagene rakk før sommerferien. Det samme gjør spillerne. Hvam vant kampen, men FUVO tar med seg at de vant andre omgangen 1-0.

Denne artikkelen er sponset av

NM-bronse til Vilde Marie Holt

Vilde Marie Holt (helt til høyre) tok bronse i kvinnenes Enduro

Fra 7.plass i VM-runde til NM-bronse 

For to under to uker siden var Vilde Marie Holt i Marco de Canavases i Portugal og kjørte løp. Det startet med en nedtur hvor hun skadet seg og måtte bryte ett løp, men dagen etter var hun igjen tilbake på sykkelen og sikret seg årets første VM-poeng med en syvendeplass.

Etter løpet bar det rett hjem i karantene for å rekke NM på Jevnaker i helgen som var. Dessverre rakk hun ikke kvalifiseringen, dermed var hun ikke så forberedt som ønsket med tanke på løypevalg osv. Hadde oppladingen vært optimalt, hadde hun vært favoritt, men siden forberedelsene ble som de.

NRK viste løpet

20-åringen fikk en god start fra en vanskelig posisjon, men allerede i den første svingen rotet hun det til og krasjet med annen utøver. Mette Fidje benyttet sjansen til å stikke fra konkurrentene og suset inn til en overlegen seier. Bak henne kjempet Vilde Marie Holt og Andrine Olstad en durabelig kamp om andre og tredjeplassen. Olstad ledet til et lite stykke inn i dem femte av fem runder, men 20-åringen fra Skogbygda sneik seg forbi og trodde hun skulle klare å sikre andreplassen med trygg kjøring.  Andrine Olstad fant et smartere veivalg helt på tampen og smatt forbi og sikret seg andreplassen i løpet. Dermed måtte den tøffeste jenta fra Skogbygda nøye seg med tredjeplassen.

Vilde Marie Holt skriver følgende på sin facebookside

Gratulerer til Mette og Andrine med Gull og Sølv!

Tredje plass på meg…Jeg får si som faren til Emil: Venta du bara!!

NM har aldri spilt på lag med meg så hvorfor skulle det gjøre det nå?

Tror faktisk jeg har større sjanse til å bli verdensmester.

Men jentene er gode og når jeg og Anita kjemper om samme spor og ingen gir seg, ja da smeller det da. (Respekt Anita for du er tøff)

Kom akkurat hjem fra sykehus etter røntgen av fot og hånd. Donaldkul på foten så umulig med sko og greit vondt her og der men ingen brudd.

Jeg har ikke plass til flere 3 plasser nå, har skapet fullt. Det er bare en ting å gjøre og det er å trene på og bli bedre!!

Neste løp er SM til helgen og der har jeg fått beskjed om å fullføre og får ikke «lov» å tenke plassering. Greit nok, skal prøve å tusle gjennom SM uten noe drama.(gitt at jeg får på støvlene da)

Gøy med nytt konsept og NRK.

Her krasjer hun med en konkurrent

 

Denne artikkelen er sponset av

Bildeserie fra FUVO Tine Fotballskole dag 3

 

Denne artikkelen er sponset av

Filmsnutt. Intervju med FUVO-trener Tommy Grønvold

FUVO rakk å spille en treningskamp før de lørdag tok to ukers velfortjent sommerferie. Vi har tatt en prat med FUVO-trener Tommy Grønvold for en oppsummering av 1-2 tapet for Skjetten, samt høre hvordan han ser på det å møte Lillestrøm i cupen.

 

Denne artikkelen er sponset av

Morsomt og spennende lokaloppgjør mellom Fenstad FK og Hvam Jenter 12 år

Kamprapport fra kampen mellom J12 Fenstad FK 7’er – Hvam.

Fenstad J12 tok imot Hvam på Fenstad Stadion tirsdag 22. juni. Dette var den første og eneste kampen for Fenstad-jentene denne vårsesongen. Kampen startet med friske bein fra begge lag, og litt ut i 1. omgang var en Fenstad uheldig og handset foran mål. Dommeren pekte klart og tydelig på straffemerket. Hvam satte ballen elegant i mål og tok ledelsen 0-1. Ikke lenge etter utlignet Fenstad til 1-1.Det var mye bra spill og sjanser fra begge lag. Et skudd fra Hvam ble forsøkt stoppet av Fenstad, noe som ga en retningsforandring og ball i eget nett. Hvam tok med det målet tilbake ledelsen i kampen, men like etterpå utlignet Fenstad til 2-2.

Andre omgang starte med selvmål fra Hvam, dermed var Fenstad for første gang i kampen i ledelsen. Nå var det fart i Fenstad-jentene og lysten på seier var stor. De økte til 4-2, men Hvam ga seg ikke og reduserte til 4-3. Fenstad jentene så slitne ut og Hvam fortsatte å presse for utligning. Til sist klarte de å sette inn 4-4. Det var kjemping fra begge lag om å sette et siste mål, men flere mål ble det ikke og kampen endte 4-4 i en spennende og nervepirrende kamp på Fenstad Stadion

Denne artikkelen er sponset av

Team Nes med seier over Ull/Kisa gutter 14 år

Gutter 14 år: Ull/Kisa – Team Nes 2-1

Onsdag reiste gutta på Team Nes til Jessheim for å måle krefter mot Ull/ Kisa. Det var nesten 8 måneder siden de sist hadde på seg kampdrakt, så de var mer enn klare. Dette var hovedtrener Truls Tangen Frogner sin første kamp med laget, så det var en spent trener som møtte laget til taktikkprat og oppvarming før kamp. Endelig skulle man få se hvilke resultater måneder med trening hadde gitt.
Kampen skulle vise seg å bli av det jevne og tøffe slaget der begge lag skapte muligheter foran motstanderens mål. Kampen viste også at gutta hadde tatt til seg det Truls hadde satt som fokusområder før kampen. Etter en jevn start der Team Nes skapte 2-3 gode sjanser, fikk Ull/ Kisa et straffespark som de satte i mål. Gutta hang ikke med hodet av den grunn, men fortsatte å kjøre på. Til slutt fikk de betalt for jobben, et frispark ble headet i mål og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

2. omgang fortsatte i samme spor som første, og begge lag hadde sine muligheter til å sette ballen i mål. Med 5 minutter igjen ble ballen spilt pent mellom Kisa-stopperne opp til spissen, og alene med keeper gjorde han ingen feil. Ballen ned til venstre for keeper, og 2-1 til oss. Vi holdt unna, og gutta kunne juble for årets første seier i årets første kamp. I denne kampen hadde vi matchvinnere både foran og bak: mål ble scoret, en keeper med gode redninger og et fantastisk returløp som hindret en ball, alle på Jessheim Idrettspark så i mål, i å gå over streken.

Til høsten er vi klare for seriespill med våre 2 lag, og der har gutta store planer for å slå godt fra seg. Vi gleder oss! Og har du lyst til å være med, vi har plass til flere! Ta kontakt og så får du informasjon om treninger.

 

Hentet fra Team Nes sin hjemmeside

Sondre Pedersen beste fra Nes Ski på Toten Skifestival

Lørdag 18. juni deltok tre løpere fra Nes Ski på Toten Skifestival 10 km intervallstart på rulleski. Håvard Solås Taugbøl vant løpet med tiden 20:22,2. Beste nesbu ble Sondre Pedersen på 15.plass. Han var ett minutt og 44 sekunder bak vinneren. Filip Holt endte på 16.plass, fire fattige tideler bak lagkompisen.Tredje løper fra Nes Ski, Phillip Drivenes, endte på 21.plass. Han var to minutter og tretten sekunder bak Taugbøl. Mattis Sjøli fra Halmsås og Omeng var også påmeldt, men meldte av ukjent årsak forfall.

Komplett resultatliste finner du her

 

Denne artikkelen er sponset av

Filmsnutter fra FUVO Tine Fotballskole

Disse filmsnuttene er sponset av

 

Martin og Norge klarte ikke kvalifisere seg direkte OL i Beijing 2022

Martin Skolbekken (bildet) fra Skogbygda er med på det norske landslaget som kjemper om OL-plass

Tsjekkia – Norge 2-1 (0-0, 2-1, 0-0)

Det ble som forventet tett og jevnt da Norge og Tsjekkia braket fredag kveld sammen om 5. og 6.plassen i årets VM i paraishockey i Ostrava. Vinneren av matchen tar ikke bare femteplassen, men viktigst av alt, de er klare for OL i Beijing 2022.

Etter en målløs første periode tok Tsjekkia ledelsen et godt stykke ut i midtperioden. Heldigvis gikk det ikke mange minuttene før Audun Bakke utlignet til 1-1, men et par minutter før omgangens slutt tok vertene på nytt ledelsen i matchen.

I pausen til den tredje og siste perioden ble nordmennene enige om å gå hardt ut, skyte mer på mål, og ta ut det siste som er igjen i kroppene. De startet også veldig bra, men så slo Tsjekkia tilbake og kom til et par feite målsjanser. Norge kjempet som løver, men klarte ikke sette inn det viktige andre målet som ville gitt forlenging. Nærmest scoring var de i sluttsekundene, men i dag manglet de den lille flaksen som man må ha. Dermed må Norge ta til takke med 6.plass. Bygdas representant, Martin Skolbekken, la ned en meget god innsats og vil garantert bli en viktig brikke for Norge i årene som kommer.

Vi er stolte av deg Martin!

Denne artikkelen er sponset av Skotøimagasinet

 

FUVO tok en fortjent seier over Team Nes Gutter 19 år

Onsdag var det duket for årets første treningskamp for både FUVO og Team Nes sitt juniorlag.  To lag som kjenner hverandre godt fra både skolebenken og ikke minst har mange av spillerne spilt på samme lag opp gjennom barn og ungdomsårene.

FUVO – Team Nes G19 5-1 (0-0,2-1,3-0)

Hjemmelaget var FUVO favoritter, men gjestene hadde på ingen måte tenkt å reise hjem til andre siden av Glomma uten kamp.

Det ble spilt 3 x 30 minutter i sola på Funnefoss kunstgress, og som forventet tok det litt tid før noen av lagene klarte å tak i matchen. Etter en målløs førsteomgang tok FUVO etter hvert ledelsen 1-0 et lite stykke ut i andreomgangen. Emil Holen snappet ballen fra Team Nes sin keeper og plasserte ballen sikkert i mål. Litt lenger ut i omgangen doblet William Fossum Østhaug ledelsen etter en smart cornervariant. Gjestene skapte nytt liv i kampen før omgangen var over med sin 2-1 redusering.

Brødrene Thorset med hver sin scoring

I den siste 30 minutter omgangen ble Team Nes spillerne mer og mer slitne og FUVO tok fullstendig over og dominerte kampen. Ole Kristian Thorset økte til 3-1, før lillebror Fredrik la på til 4-1. Emil Holen startet kampen med scoring og avsluttet kampen med scoring. Han satte et fint punktum da han like før slutt plasserte kula helt oppe i vinkelen.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Begravelsebyrået Nilsen