Bildeserie fra kampen mellom Skjetten og FUVO

 

Denne bildeserien er sponset av

R&Å 3 er ute av opprykksampen

 

Fredrik Stokkebryn og R&Å 3 tapte mot Sand 2

8.div. Sand 2 mot R&Å 3  6-3 (3-0)

R&Å3 har sammen med Skogbygda og Kløfta 2 kjempet om den andre og siste opprykksplassen i 8.divisjon gjennom hele sesongen. Lagene har byttet på å inneha andreplassen, men i høst har R&Å 3 slitt med å stille mannskap. Etter to tap vartet de opp med et sterkt 3-3 resultat i forrige serierunde mot serieleder Bøn 2, men i årets nest siste kamp, borte mot Sand 2, så ble det tungt.

R&Å 3-trener Kristian Skjeldal Mathiesen konstaterte at det har vært tungt å samle sammen spillere til høstens kamper.

  • Vi skapte utrolig mange sjanser mot Sand 2, men det var en dårlig kamp av oss. Vi lå under 3-0 til pause. Hevet oss litt i andre omgang og spilte den 3-3, men kampen tapte vi 6-3. Vi har slitt med å stille fullt mannskap i høst, noe som har gjort sitt til at vi har fått en forferdelig formsvikt. Det har vært tungt, nå ser jeg/vi bare frem til å bli ferdig med sesongen, sier Kristian Skjeldal Mathiesen til Nesfotballen.

R&Å 3 avslutter årets sesong søndag 9.oktober, hjemme mot Flisbyen 2

R&Å 3 stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Mikael Flisen, Fredrik Stokkebryn, Remi Myhrer, Kristian Skjeldal Mathiesen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Marius Sormerud Johansen, Steinar Hofsrud og Håkon Vestmo. Benyttede innbyttere: Adrian Fauskrud Lorentzen, Ruben Kristengård, Warsay Mehari Araya og Omid Taheri

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

R&Å-damene avsluttet sterkt og reddet ett poeng borte mot Haugerud

Foto er fra en tidligere kamp

4.div Haugerud mot R&Å 22-22 (15-13)

R&Å-damene tapte seriepremieren, men var klare å ”reise kjerringa” i bortemøte med Haugerud søndag.  Lagene fulgte hverandre i store deler av første omgangen, men det var hjemmelaget som kunne gå til pause med tomålsledelse, 15-13.

Kampen bølget frem og tilbake, men R&Å kunne avgjort kampen

I starten av andre omgang pådro Haugerud seg tre kjappe to- minuttere, som R&Å utnyttet til å utligne til 15-15. Så fikk R&Å en utvising og vipps så var vertene tilbake i ledelsen. Gjestene fra Årnes var hakket bedre i store deler av andre omgangen og var som best oppe 17-19 ledelse. Så begynte de å ta feil avgjørelsen, som resulterte i at Haugerud hentet opp ledelsen og snudde til 22-19 ledelse. Da stoppet R&Å-damene krana og startet opphentingen som til slutt resulterte i 22-22 og poengdeling.

R&Å-trener Christina Simonsen Thomsen var fornøyd med hvordan jentene avsluttet kampen.

  • Vi opplevdes ganske bedagelig i 1.omgang, og fulgte tempoet til Haugerud. I 2.omagng kom vi oss mer frampå og styrte tempoet selv. Jeg følte vi hadde initiativet i store deler av omgangen og vi kunne godt dratt i land seieren, men Haugerud var vriene, samt at vi tok noen dårlige avgjørelser, som gjorde at vi ikke klarte å rykke i fra. Heldigvis klarte vi etter en litt tung periode å komme tilbake og reddet uavgjort. Det var sterkt av jentene og føltes sånn kampen utviklet seg på slutten som en seier.

Neste kamp for R&Å er torsdag 29.september, borte mot Linderud/Linje 5. Der bør det være muligheter for årets første seier, men det da må de være på hele kampen igjennom.

R&Å stilte med følgende lag:Pernille Haug Sæther,  Ida Kristine Løse, Anniken Eriksen Foss (2), Martine Aas Railton (1), Mari Sundet Johnsen, Ida Nilsen Bergersen (1), Hedda Rønaas (2), Julie Heiberg (3), Ann-Petrin Unes (1), Emma Holtung Lundell (2), Celina Sæterbakken Hagen (2), Martyna Maria Pona (4) og Ida Maria Håkelien (4)

 

Denne artikkelen er sponset av

R&Å jenter 13 år med to strake seire

 

R&Å J13 fikk en tung start på sesongen med to tap før de kjempet seg til uavgjort mot Kolbotn i den tredje. Dette ga laget litt selvtillit som de har bygget videre på. Hjemme mot Drøbak/Frogn løsnet det skikkelig for jentene som valset over motstanderen og stoppet ikke før det stod 23-10 på måltavla, etter å ha gått til pause med 10-4 ledelse.

Søndag var det klart for bortemøte mot NIT-HAK. Med bøtta full av selvtillit tok R&Å-jentene tak i matchen fra start.  Hjemmelaget ville være med på dansen og lagene fulgte hverandre ganske bra i første omgang, men hele tiden med R&Å et lite hestehode foran. Til pause så var de oppe i tremålsledelse 9-12.

R&Å hadde god kontroll i andre omgang og sakte men sikkert så skled de flere mål i fra NIT-HAK og inn til det som til slutt ble en komfortabel 15-22 seier.

Det betyr at R&Å har to seire, en uavgjort og to tap på sine fem første matcher. Det gir laget en en femte plass på tabellen.

R&Å stilte med følgende lag mot NIT-HAK: Eline Langås, Martine Lund Bue (5), Nora Alstad Quile, Hermine Baugerud Hoel (7), Mina Sofie Nilsen (1), Siri Skjolden, Milla Rasmussen (4), Isabelle Sandnes Florvik (4) og Nikola Cydzik (1)

Denne artikkelen er sponset av

FUVO G14 inviterer klubbens supportere til å heie de frem i seriefinalen

FUVO G14 håper flest mulig tar turen til Funnefoss kunstgress torsdag 29.sepember kl 2015

FUVO har to kamper denne uka, den første ble spilt mandag hjemme mot Frogner 2. Et mulig bananskall før torsdagens seriefinale mot Aurskog/Finstadbru. Spillerne har både gledet seg og snakket mye om seriefinalen mot Aurskog/Finstadbru i lang tid. Trenerne har imidlertid vært flinke på å fortelle gutta at det er like viktig å gjøre jobben på veien dit.  Aurskog/Finstadbru har ledet serien siden de slo FUVO 3-2 i den tredje serierunden tidlig i mai. Det ble tidlig klart at seriemesterskapet kom til å stå mellom de to lagene. De andre lagene var kun et hinder på veien, men en liten tue kan velte stort lass, hvis spillerne ikke er 100% påskrudd i hver kamp.

FUVO har klart å heve sitt laveste nivå opp på et nivå som gjør at de har vunnet de sju siste kampene forholdsvis greit, mens Aurskog/Finstadbru gikk på en mine i forrige uke da de tapte 3-4 for Lillestrøm 2. De hadde seieren langt nede i lomma, men to LSK2 scoringer de fire siste minuttene, gjorde sitt til at det nå er FUVO som sitter i førersete med lik poengsum, men 15 mål bedre målforskjell.

Kampen torsdag blir viktig for begge lag, men man skal ikke glemme at det også gjenstår to kamper etter seriefinalen er spilt.

Mandagens match mot Frogner 2 ble en enkel match. FUVO tok tidlig en 2-0 ledelse etter scoring av John Woolnough og Mathias Eriksen. Dette ga gutta den nødvendige roen. Det ble litt spenning i matchen da Frogner 2 reduserte til 2-1 fra straffemerket rett før pause. Stillingen stod seg et lite stykke ut i andre omgang, da gønnet FUVO på litt ekstra og målene rant inn. Til slutt endte kampen med en komfortabel 8-1 seier. Målscorere for FUVO var : John Woolnough 2, Sindre André Granhaug 2, Mathias Eriksen 2, Lucas Exi og Jonass Ferdinand Jonasson.

 

VI OPPFORDRER ALLE FUVO-SUPPORTERE Å TA TUREN TIL FUNNEFOSS KUNSTGRESS TORSDAG 29.SEPTEMBER KL 2015 FOR Å HEIE FREM GUTTA TIL SEIER OVER.

KLE DERE I FUVO-FARGER  OG GJØR KVELDEN TIL EN FESTAFTEN

 

 Gutter 14 år  3.divisjon

1 FUVO 13 11-1-1 81-20 34
2 Aurskog/Finstadbru 13 11-1-1 71-25 34
3 Gjelleråsen 2 13 7-2-4 44-42 23
4 LSK 2 12 7-0-5 38-37 21
5 Fjellhamar 2 12 5-2-5 48-40 17
6 Frogner 2 14 4-3-7 35-50 15
7 Sand 15 3-3-9 52-77 12
8 Lørenskog 3 14 4-0-10 23-54 12
9 Rælingen 3 14 2-0-12 21-68 6
10 Enebakk 0 0-0-0 0-0 0

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Toyota Romerike

Skogbygdas opprykkshåp lever fremdeles

Gaute Borgenholt ble matchvinner da Skogbygda slo Sand på bortebane

8.divisjon  Sand mot Skogbygda 1-2

Med kun to kamper igjen å spille så var det kun seier som telte i borteoppgjøret mot Sand 2. Men det er mulig det lå litt nerver i luften, for det var Sand som startet best, hadde mest ball, men Skogbygda var ikke nevneverdig truet.

Skogbygda kunne drept kampen i første omgang

Etter en litt treg start, kom Skogbygda seg mer frem i skoa og presset Sand høyt i banen, som igjen ofte endte med at de vant ballen i gunstige posisjoner. Etter en god overgang fra dette presset, endte ballen på venstrekanten hos Jørgen Westvang, som slo et perfekt innlegg som Anders Kvalness breisidet inn i mål.

Skogbygda fortsatte presset etter 0-1 scoringen, og fikk igjen betalt kort tid etterpå ved at de fikk straffe som Gaute Borgenholt satte sikkert i nettmaskene.

  • I perioden rundt målene var vi gode, skapte mange sjanser og burde mer eller mindre drept kampen. Dessverre klarte vi ikke holde presset oppe like bra og Sand kom tilbake i kampen etter en halvtime, forteller Skogbygda-trener Daniel Heimnes

Litt før pause satte bortelaget i gang kort, men de klarte ikke spille seg gjennom presset til Sand og det resulterer i brudd og scoring i mot.

Sand presset i andre omgang, men Skogbygda forsvaret hadde god kontroll

Fra start i andre omgang er rollene snudd. Skogbyga har igjen en god periode der de presser Sand godt. De produserte flere gode sjanser, men fikk ikke utteling i form av scoring. Den siste halvtimen var Skogbygda-gutta litt på bakbeina. Sand styrte mye utpå matta, men det ga også gjestene gode overgangsmuligheter, som de dessverre ikke klarte å utnytte. Hjemmelaget klarte aldri å sette inn et skikkelig støt og dermed kunne Skogbygda spillerne slippe jubelen løs etter nok en seier

  • Vi slet med å treffe på de avgjørende situasjoene og selv om Sand hadde mye ball og styrte spillet, hadde vi bra kontroll defensivt, og Piotr Sobiszczuk ble sjeldent satt på noen store prøvelser, annet enn noen skudd fra distanse

Skogbygda treneren oppsummerte kampen på følgende vis:

  • Da vi hadde initiativet var vi veldig gode, men vi manglet litt killerinstinktet til å drepe kampen. Tidvis slet vi med å finne ut av hva Sand drev med, og vi var litt slurvete rent teknisk. Synes likevel vi har bra kontroll og skaper mange farlige situasjoner som kunne endret kampbildet. Da dette ikke sitter, og vi likevel kjemper oss til en seier skal vi være fornøyde. Sliteseiere på litt halvveis dager smaker vel så godt som noe annet, sier Daniel Heimnes avslutningsvis til Nesfotballen etter kampslutt.

Tabellsituasjonen i 8.divisjon er slik at Bøn 2 leder med 35 poeng, fulgt av  Kløfta med 34  og Skogbygda  med 31 poeng. Det gjenstår en kamp.

Skogbygda spiller siste seriekamp, 1.oktober, borte mot Nittedal

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Tobias Rzeznik, Eivnd Husås, André Skogheim, Axel Dybvig, Jørgen Kårstad, Niklas Holm Martinsen, Gaute Borgenholt, Markus Sæter, Jørgen Westvang, Alexander Holen, Anders Kvalness, Emil Holen, Jan Niklas Hagen, Petter Berg Haugen

 

Denne artikkelen er sponset av

Seier og tap for Haga sine to J14-lag

Haga – Ammerud 17-13 (8-9)
Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen, Patrycja Okonek, Luna Aakervik Øyan (7 mål), Mathilde Andresen Norum (3), Kaja Straaberg Holmen (2), Hanne-Marie Belsjø Thorud (3), Julie Walseth (1), Emma Holmøy (1)

Ammerud var motstander i søndagens første kamp, og gjestene tok tak i kampen fra start. De gikk rett opp i en 2-0 ledelse, før Haga våknet og utlignet. Men gjestene ga seg ikke, tok tilbake og beholdt føringen gjennom første omgang. Etter halvspilt omgang stod det 6-3 til gjestene. Etter en timeout så skjerpet hjemmelaget seg og brukte resten av omgangen til å knappe inn på ledelsen. Til pause stod ledet Ammerud med 9-8.

I pausen fikk jentene beskjed om å øke tempoet i angrep og jobbe bedre sammen i forsvar. Og jentene responderte. De tettet igjen bakover, og fremover satt skuddene bedre. Det tok over 7 minutter før Ammerud fikk sitt første mål, og da hadde Haga allerede putta 3.
Utover omgangen hadde Haga god kontroll og ledet på det meste med 5 mål. Det endte med en solid 17-13 seier.

Haga 2 – Holter/Nannestad 16-27 (4-13)
Signe Asmyhr (keeper), Ane Alexandra Hjemmen, Patrycja Okonek (2 mål), Luna Aakervik Øyan (6), Mathilde Andresen Norum (4), Kaja Straaberg Holmen, Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran (1), Julie Walseth (1), Emma Holmøy (2)

Neste motstander var Holter/Nannestad og det viste seg å være et tempo- og kontringssterkt lag. Haga scorte det første målet, men deretter var det stopp. Dårlige skudd fremover ble etterfulgt av kontringer fra gjestene og i første omgang løp de oss i senk. Etter 17 minutter stod det hele 1-11 på måltavla, og til pause var stillingen 4-13.

I pausen fikk jentene beskjed om å være litt mer tålmodig i angrep, og spille seg til bedre skuddsjanser. I tillegg til å løpe hjem i forsvar. Andre omgang ble mye bedre, selv om gjestene scorte de 2 første målene. Deretter våknet Haga og resten av kampen var jevnspilt. Det endte allikevel med en solid og fortjent seier til Holter/Nannestad.

Artikkel og foto er hentet fra Haga sin hjemmeside

 

Filmsnutter fra G10 kampen mellom FUVO og E. Turn

FUVO gutter 10 år vartet opp med mye fint spill og noen susere av noen mål da laget spilte kamp mot Eidsvold Turn onsdag. Hjemmelaget var best mot et hardtkjempende Turn-lag som hadde en knallgod keeper som forhindret større tap. FUVO-gutta la ned en herlig innsats og fikk denne gangen belønning i form av seier.

Her noen filmsnutter av målene

 

 

 

 

 

Oppsummering med alle de fem målene i en filmsnutt

 

Disse filmsnuttene er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

FUVO kamper denne uka (Mandag 26.september til søndag 2.oktober)

 FUVO kamper denne uka (Mandag 26.september til søndag 2.oktober)

Mandag 26.9 G09 FUVO rød mot Rælingen grønn Kl 1800
Mandag 26.9 G14 FUVO mot Frogner 2 Kl 2015
Tirsdag 27.9 G13 FUVO mot Borgen 2 Kl 1830
Tirsdag 27.9 J11 Skedsmo 2 mot FUVO Kl 1930
Tirsdag 27.9 G12 Aurskog/Finstadbru mot FUVO Kl 2015
Onsdag 28.9 G08 Enebakk blå mot FUVO rød Kl 1800
Onsdag 28.9 G10 Frogner gul mot FUVO rød Kl 1830
Onsdag 28.9 6.div FUVO 2 mot Bøn Kl 2015
Torsdag 29.9 J17 FUVO mot Fjellhamar 2 Kl 1830
Torsdag 29.9 G14 FUVO mot Aurskog/Finstadbru Kl 2015
Lørdag 1.10 G13 Aurskog/Finstadbru mot FUVO Kl 1300
Lørdag 1.10 Damer Fjellhamar mot FUOV Kl 1300
Søndag 2.10 NTL FUVO mot Skjervøy Kl 1200

 

Denne artikkelen er sponset av

R&Å tapte hjemme for første gang på ni kamper

4.div R&Å mot Skedsmo 1-3 (1-1)

R&Å kjemper i toppen av 4.divisjon, men gikk på 2-1 tap for EIF. Fire dager senere var det mulighet for revansje da de tok imot serieleder Skedsmo til toppkamp på Årnes Kunstgras.  Der har R&Å vært meget gode og stod før matchen med hele åtte strake hjemmeseiere.

Jesper Aaserud utlignet til 1-1 rett før pause

Det manglet litt sprut fra begge lag, men hjemmelaget hadde ballen mest uten at noen av lagene klarte å skape de virkelig store målsjansene. Riktignok hadde R&Å en ball i nettmaskene, men dommeren blåste for offside. Det var først på tampen av første omgangen at det ble skikkelig fyr i teltet. To minutter før pause sendte Ole-Christian Målskaar Moltzau Skedsmo i ledelsen med sitt 18. seriemål for sesongen. Mange trodde nok at dette ville holde inn, men i omgangens siste spilleminutt blåste dommeren for straffespark til hjemmelaget. Lagets kaptein, Jesper Aaserud, steg frem og satte straffesparket sikkert i nettmaskene.

Skedsmo best etter sidebytte

Etter en god første omgang av hjemmelaget, så ble ikke andre omgangen like god. Skedsmo tok mer og mer over, og etter 55 minutter sendte Oleksandr Vysochenko gjestene tilbake i ledelsen. R&Å klarte aldri å komme skikkelig tilbake og det ble ikke lettere da Markus Grønvold ble utvist etter en felling som bakerste mann med et kvarter igjen å spille. I stedet var det Skedsmo som punkterte kampen. Med ni minutter igjen å spille fastsatte Gabriel Berbu Engebretsen sluttresultatet til 1-3.

Dermed gikk R&Å på sitt andre tap på en uke og sitt første hjemmetap siden 22.april, da laget tapte 1-3 for Gjelleråsen 2. Med seieren så tok Skedsmo et laaangt steg mot opprykk til Norsk Tipping-ligaen. De leder 4.div med 50 poeng på 23 kamper. Bak de følger Ull/Kisa 2 med 39 poeng, R&Å med 38 og Gjelleråsen 2 med 36 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Markus Grønvold, Marius Solberg, Robin Rognerud, Patrick Elvethun Hansen, Øystein Riise Pedersen, Eivind Sveinhaug, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud og Magnus Granmo Finset. Benyttede innbyttere: Tage Pedersen Dorholt, Øyvind Hofsrud og Jesus Marie Barutwanayo

Denne artikkelen er sponset av