Haga med sin andre strake seier

9.div  Søndre Høland 2 – Haga 0-2 (0-1)

Haga har virkelig funnet høstformen med fire poeng på de to siste matchene før de avsluttet vårtabellen med bortekamp mot Søndre Høland 2. Ett lag bruntrøyene har gode minner fra ettersom de fjor vant tilsvarende oppgjør

Kampen startet strålende for de langveisfarende fra Haga som tok ledelsen bare noen få minutter ut i kampen ved Thomas Amundsen. Gjestene fortsatte å prestere godt og kunne gå til pause med en fortjent 0-1 ledelse etter de første 45 minuttene

Holdt nullen for første gang

Haga holdt hjemmelaget Søndre Høland på behørig avstand og tjue minutter før slutt feide Sondre Aksnes i vei et skudd fra 16 meter som fant veien til nettmaskene. Dermed stod det 0-2 til Haga. Hjemmelaget prøvde alt de kunne for å komme inn i kampen, men Haga-gutta stod godt i mot og kunne for første gang i årets sesong gå av banen uten å ha sluppet inn mål.

Har et avdelingsmesterskap å forsvare

Haga avsluttet vårtabellen på en 10.plass med 10 poeng. Det betyr at de ikke kvalifiserte seg til å spille om kretsmesterskapet i 9.div, men om avdelingsmesterskapet for lagene som endte på 7. til 12.plass. Der har Haga faktisk noe å forsvare i og med at laget gikk til topps i 2022

Sluttabellen for 9.div del 1 finner du her

Neste kamp for Haga er søndag 10.september, hjemme mot Sørumsand 3

Haga stilte med følgende lag: John Magnus Bakken, Magnus Ruud, Eirik Brunstad-Karlsen, Håvard Kvinge, Eivind Bodding, Thomas Amundsen, Trond Rasmussen, Sondre Solheim Hovind, Sondre Aksnes, Jonas Eid Lauveng og Lars Alexander Klemo Haustreis. Benyttede innbyttere: Tor Øyvind Nordli, Christian Kortoe Wood

Denne artikkelen er sponset av

FUVO G15 slo tilbake med storseier etter tap for topplagene

Jonass Jonasson scoret hat-trick mot Sand

G15 2.div  Frogner – FUVO 1-0 (0-0)

FUVO G15 fikk en tøff start på høstsesongen med tre kamper på en uke. Først ut var bortekamp mot den suverene serielederen Frogner, som stod med kun ett tap så langt, og det kom mot FUVO i våroppgjøret. Jim Karstensen sine disipler presterte godt i en jevn fotballkamp som bølget frem og tilbake. Det var spenning til siste spark på ballen, men fire minutter før slutt scoret Frogner kampens eneste mål.

G15 2.div  FUVO – Varpe 2-7 (1-4)

Tre dager senere var det duket for hjemmekamp mot serietoer Varpe. Ett lag FUVO tapte hele 10-1 for å våres. FUVO stilte denne gangen med et betydelig bedre lag og kom til et par store målsjanser i starten av kampen, men fikk ikke ballen i nota. I stedet scoret Varpe to kjappe før det var spilt ti minutter og vondt ble til verre for FUVO da de fikk utvist en spiller etter tretten minutter. Dermed måtte de spille resten av kampen med 10 mot 11. Lucas Eci Dzever ga FUVO-gutta et lite håp om å reise seg da han reduserte til 1-3 med et langskudd, men Varpe tok seg sammen og var best også i andre omgang. Trøsten får være at Anton Ingebritsen Engen scoret en meget pent mål da han hælsparket inn en corner og fastsatte sluttresultatet til 2-7.

G15 2.div  FUVO – Sand 8-0 (5-0)

Etter en god og en dårlig kamp var det dags for lagets tredje kamp på en uke mandag. Motstander hjemme på Funnefoss kunstgress var Sand. Det forrige oppgjøret mellom lagene endte med tap for Jim Karstensen sine gutter. FUVO-spillerne var derfor klare for revansje og ikke minst vise sine trofaste supportere at de er et bedre fotball-lag enn de fikk vist mot Varpe.

FUVO-gutta var i skikkelig kampmodus fra start og det tok ikke mange minuttene før Jonass Jonsson sendte hjemmelaget i ledelsen. Kevin Trøhaugen fulgte opp med å legge på til 2-0 før det var spilt et kvarter. Stemningen steg ytterliggere da Albert Sæter Hellervik og Hamdan Ali Khan scoret to rett etter hverandre et stykke ut i omgangen. FUVO rett og slett kjørte over Sand i første omgang og kunne gå til pause med 5-0 ledelse etter at Khan satte inn sitt andre rett før lagene gikk i garderoben etter de første 40 minuttene.

FUVO fikk en forrykkende start på andre omgangen med to kjappe scoringer av Jonass Jonasson, som dermed fikk sesongens første hat-trick. 7-0 ble etter kort tid til 8-0 da en Sand spiller var så uheldig å sette ballen i eget nett. Vertene skapte nok sjanser til å score både to og tre mål til, men det stoppet på 8-0, som tross alt må sies å være meget bra.

Etter 13 kamper ligger FUVO på 3.plass med 23 poeng. Neste kamp for laget er onsdag 6.september, borte mot Lørenskog 2

FUVO stilte med følgende lag: Håkon Solbakken Bryni, Adrian Sundby Botilsrud, Oskar Skeie Storfors, Max Leander Verket, Aleksander Aanerud Krieziz, Theo Håkonsen, Kevin Trøhaugen, Marchel Agbor, Jonass Jonasson, Hamdan Ali Khan og Albert Sæter Hellervik. Benyttede innbyttere: Ludvig Skoglund, Ludvig Clason Engebretsen, Vetle Blådammen og Jakub Przbylek

Denne artikkelen er sponset av

R&Å får det ikke til på hjemmebane

Eivind Sveinhaug utlignet til 2-2, men det holdt ikke til poeng

 

4.div   R&Å – Fjellhamar 2-3 (1-0)

R&Å og den nye trenertrioen fikk en opptur med en etterlengtet seier borte mot Løvenstad for en uke siden, men fikk det tøft hjemme mot Lørenskog 2-lag noen dager senere. Tirsdag var det nye muligheter til å øke antall hjemmeseire fra to til tre

R&Å tok ledelsen for femte kamp på rad

R&Å har hatt for vane å starte kampene veldig bra, men ikke klart å følge opp. I de fire foregående kampene har laget tatt ledelsen før det har spilt et kvarter. I kampen mot Fjellhamar tok det 18 minutter før Martinus Slette Granum sendte hjemmelaget i ledelsen fra straffemerket. Det skulle vise seg å bli omgangens eneste mål. Første omgangen var ellers preget av et småhissig bortelaget som pådro seg fire gule og totalt seks gule kort i matchen.

Sønnen til Henning Berg senket R&Å på overtid

Tilskuerne hadde så vidt funnet tilbake til plassene sine etter en liten tur innom kiosken før Fjellhamar utlignet ved Henrik Jacobsen. Bortelaget tok etter hvert mer og mer over og etter en times spill var det duket for 1-2 ved Tobias Skjelle Paulsen. Hjemmelaget ga på ingen måte opp og det gikk ikke mange minuttene før Eivind Sveinhaug utlignet til 2-2. Det var allikevel Fjellhamar som førte kampen og presset mest på for seier. Med sju minutter igjen å spille avgjorde William Berg Romundgard matchen for Fjellhamar da han satte inn 2-3, som skulle vise seg å bli kampens siste. William er for øvrig sønnen til Henning Berg (eks Manchester United)

Tapet og den dårlige formen gjør at det begynner å brenne i ræva på R&Å. Laget har godt med poeng ned til Gjelleråsen 2 på siste plass, men kan fort bli avhengig av at FUVO og eller LSK 2, som begge ligger like over nedrykksstreken i NTL, klarer seg. Rykker ett av de eller begge to kan fort R&Å rykke ned. Intet løp er kjørt, men R&Å-gutta må opp i ringene igjen.

Etter 19 kamper ligger R&Å på 10.plass med 21 poeng. Neste kamp for de blåkledde er onsdag 6.september, borte mot Ull/Kiksa 2.

Tabellen for 4.div finner du her

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Markus Grønvold, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Thomas Buseth, Evind Sveinhaug, Evind Solhaug, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Markus Slette Granum og Mads Elvethun Hansen. Benyttede innbyttere: Jørgen Johannessen, Marcus Solberg Damstuen.

Denne artikkelen er sponset av

Trysilhus 2022

Skogbygda 2 med to seire og ett tap å de tre første høstkampene

Skogbygda 2 boss, Kjell Arne Fjeld er fornøyd med 3 poeng mot både Sørum 2 og Skjetten og tar tapet mot Bøn 3 med fatning

Skogbygda sitt 7er lag startet årets sesong rufsete og stod med en smultring etter tre kamper. Etter hvert kom poengene sigende på en fjøl og laget plasserte seg rundt midten etter halvspilt serie. Høsten startet med tøff motstand, da de i tur og orden skulle møte Sørum 2, Skjetten og Bøn 3. Tre lag som de tapte mot i våres.

Skogbygda 2 – Sørum 3-2

Kampen kom sent i gang da dommer var svært forsinket til fra kampen som skulle begynt 2015. Dermed ble den en lang oppvarming før kampen kom i gang. Sørum hadde ingen problemer med å slå Skogbygda 7-3 i våres, men siden den gang har Skogbygda fått litt mer flyt i spillet. Kampen bar preg av at det var første høstkampen etter en lang sommerferie. Det ble en slitekamp der lagene fulgte hverandre, men der Skogbygda hadde det ”lille” ekstra som gjorde at Pål Moløkken avgjorde matchen i deres favør da han satte inn 3-2 med få minutter igjen å spille. Tobiasz Rzeznik og Andreas Johnsen scoret de to andre målene for Skogbygda 2

Skogbygda stilte med følgende lag: Piotr Sobieszczuk, Vasile Dodica, Eivind Husås, Tom-Roger Engebretsen, Tobiasz Rzeznik, Bjørn André Brendengen, Kasper Aanerud, Kjell Arne Fjeld, Andreas Rønold Johnsen, Pål Moløkken og Krzystof Mikolaj Michalak

Skogbygda 2 – Skjetten 3-2

Som mot Sørum, så ble også oppgjøret mot Skjetten en slitekamp på en myk gressbane på Skogbygda stadion. Trener Kjell Arne Fjeld konstaterte at det var ingen fare for skrubbsår, men en myk landing etter de ikke alt for mange taklingene. Kampen så ut til å ebbe ut i 2-2 og poengdeling, men to minutter før slutt dukket Tobiasz Rzeznik opp og satte inn 3-2, som også skulle vise seg å bli kampens siste. Gaute Borgenholt scoret de to andre målene for vertene.

Skogbygda stilte med følgende lag: Piotr Sobieszczuk, Vasile Dodica, Eivind Husås, Thorleif Fjeld, Tom-Toger Engebretsen, Tobiasz Rzeznik, Magnar Bore, Gaute Borgenholt, Bjørn André Brendengen, Pål Moløkken og Kjell Arne Fjeld.

Bøn 3 – Skogbyga 2 9-2

Etter seks poeng på de to første høstkampene, var det en spent gjeng som tok turen til Bøn og møte med et lag som kjemper om å bli seriemestere. Det som talte i mot Skogbygda var at kampen kom kun noen dager etter forrige match og kroppene til en del av spillerne på langt nær var restituert. Det kom godt til syne i starten av første omgang der Bøn ledet 2-0 før det var spilt fem minutter. Hjemmelaget fortsatte å kjøre over gjestene fra Skogbygda resten av første omgangen og kunne gå til pause med 6-0 ledelse.

Andre omgangen ble mye bedre for bortelaget som scoret omgangene to første mål og reduserte til 2-6 etter scoring av Tor Erik Tømmerbakk og Jørgen Kårstad. Nærmere enn det kom ikke Skogbygda. Bøn satte på propellen og scoret ytterligere tre mål og vant kampen 9-2.

Skogbygda stilte med følgende lag: Piotr Sobieszczuk, Tom-Roger Engebretsen, Vasile Dodica, Jørgen Kårstad, Tobiasz Rzeznik, Magnar Bore, Krzystof Mikolaj Michalak, Tor Erik Tømmerbakk, Kjell Arne Fjeld og Eivind Husås

 

Denne artikkelen er sponset av

Team Nes J14 med årets første seier

 

1.div avd vinner jenter 14 år  Dal – Team Nes 1-2 (1-0)

Team Nes jenter 14 år kjempet godt i mange kamper i våres, men endte opp med ti strake tap og siste plass i 1.divisjon. Sommerferien gjorde godt for jentene som nå har kommet i gang med treninger og kamper. Serien er også delt, noe som betyr at de skal spille dobbelt serie mot lagene på nedre halvdel. Det betyr jevnere kamper, selv om det er mot lag man har tidligere har tapt for.

Team Nes tapte 5-1 sist gang lagene møttes

Den første kampen endte med 2-4 tap hjemme for Sørumsand i en jevnspilt kamp. Tirsdag tok laget turen til Dal kunstgress og møte med et Dal lag som de tapte 5-1 for i seriepremieren. Kampen startet oppskriftmessig med at Dal tok ledelsen 1-0 allerede etter seks minutter spill. Men så stoppet målene å renne inn og Team Nes kunne gå til pause med god selvtillit og tro på poeng.

Amalie Celin Fossum Gussiås sendte Team Nes-jentene til himmels med to scoringer

Team Nes fikk en drømmestart på andre omgangen da Amalie Celin Fossum Gussiås utlignet til 1-1. Jentene var i fyr og flamme og stemningen ble på ingen måte noe dårligere da samme spiller sendte Team Nes i ledelsen ti minutter ut i andre omgang. Resten av omgangen ble meget spennende for både spillere, trenere og ikke minst de fremmøtte supporterne som har støttet laget gjennom en tung vårsesong. Heldigvis klarte Team Nes-jentene å holde unna og da dommeren endelig blåste av etter 70 minutter kunne de slippe jubelen løs for årets første seier.

Neste kamp for Team Nes J14 er søndag 3.september, hjemme mot Gjerdrum

Team Nes stilte med følgende tropp: Siri Botilsrud Hansen, Elise Halvrosen, Emma Sofie Ottosen, Ugne Imbrasaite, Mira Helene Myrseth, Elise Mizban Riiser, Nora Alstad Quille,Christina Marie Andersen, Zandra Nygaard Døderlien, Jenny Riiser Larsen, Anette Sveen Taraldsen, Sarah Dunja Selbæk, Anna Sofie Aas, Mikaela Vikan-Nordby og Amalia Celin Fossum Gussiås

 

Denne artikkelen er sponset av

NM-bronse til Vilde Holt og Madelen Hofset Pedersen

Vilde Holt har i helgen tatt NM-bronse i motorcross. Slik beskrev hun dagen selv

 

Morsom helg i Elverum .Pallplass i lag NM i motocross med Madelen Hofset Pedersen og undertegnede.

Tror ingen trodde helt på at en «sliten mor som hun selv kalte seg» som ikke har kjørt på 3år og en enduro fører på enduro sykkel som heller ikke har kjørt motocross på evigheter, skulle fighte om gullet.

Vi ledet også en liten stund på poeng. Så i mål etter 2 heat, var det kun noen små poeng fra gullet og poenglikhet med sølvplassen. Beste individuelle plassering trumfer så da kom vi på bronse plass.

Jeg fikk to meget gode starter og viste at enduro sykkel ikke er å spøke med på starter. Thea var det ingenting å gjøre noe med og planen var å slippe henne forbi etter startsvingen og prøve å henge på så lenge jeg jeg klarte. Det fungerte fint og tok en 2 plass i heatet (Dvs. Jeg behøvde ikke slippe henne forbi..det klarte hun selv). I siste heatet gjorde jeg det samme og fikk ryggen til Thea i alle fall en liten stund. Martine kjørte forbi, men på siste runde satte jeg min beste rundetid og tok innpå igjen. Fant tilslutt en måte å kompensere for den katastrofalt dårlige demper justeringen min. Altfor korte heat etter min mening og gikk i mål under 1 sekund bak. Skulle vært 10 min til minst. Så da ble det 3 plass i heat 2. Martine kjørte bra og det er jo ikke sikkert jeg hadde passert allikevel, men følte formen kom skikkelig mot slutten.

Kan jo si det slik at enduro sykkel ikke er ideelt på motocross, fryktelig myk og jeg fikk virkelig jobbe for å holde sykkelen på banen. Men perfekt til enduro med massevis av bunndrag. Skulle stille demperne litt stivere mellom heatene, ny sykkel og litt lite kunnskap om demperne. Pappa så på løp og jeg tenkte dette fikser jeg selv. Veldig dårlig idé….. ble katastrofalt dårligere i heat 2.

Bare min egen feil og tror jammen jeg må åpne veiledningen og lese litt i den for engangs skyld.

Gøy var det, og veldig fin trening til NM i enduro om en uke.

Gratulerer til alle som tok pallplass i årets lag-NM. Takk også til arrangørene som avholdt en super løpshelg .Book litt mer sol til neste år bare, så blir det helt perfekt.

Rått å se Håkon Fredriksen’s siste heat hvor han «lappet» alle de andre førerne i sitt heat. Hadde løpet vært lengre hadde han lappet seg selv også. Tror aldri jeg har sett noen gjøre det før. Hatten av for en råå prestasjon!!

Takk til alle som følger meg, gokoppgjengen og alle sponsorene mine. Dere betyr veldig mye for meg.

FUVO forsterker laget med Emil Hatten Engerbakk

FUVO har signert Emil Hatten Engerbakk fra Brumunddal

Emil er forsvarsspiller som trente med FUVO i våres og som for kort tid siden flyttet til Oslo for å studere. Lysten på å spille fotball var der fortsatt, dermed ble klubb og spiller raskt enige om en kontrakt ut 2023. 26-åringen beskrives som en hurtig og teknisk spiller. Han kommer nå fra Brumunddal hvor han spilte i 2021 og 2022.

Han fikk sin debut på A-laget til Nybergsund som 16-åring tilbake i 2013 i Oddsen-ligaen og endte på 67 kamper, før han som 20 åring meldte overgang til Elverum, som satset på opprykk fra samme nivå. Etter ett år i Elverum, gikk veien videre til Trysil i 2019, før han i 2021 tok turen videre til Brumunddal.

Hatten Engerbakk har allerede rukket å debutere for FUVO, det gjorde han i bortemøte med Hønefoss Bk

Denne artikkelen er sponset av

Skogbygda hadde seieren i lomma, men måtte nøye seg med ett poeng

Gaute Borgenholt scoret ett mål da Skogbygda spilte uavgjort mot Frogner

8.divisjon  Skogbygda – Frogner 2-2 (0-0)

Skogbygda startet kampen noe forsiktig for å føle seg litt frem. Det gjorde sitt for at Frogner hadde en del ball de første minuttene uten at hjemmelaget følte seg nevneverdig truet av den grunn. Vertene tok mer tak i ballen utover omgangen, men den første omgangen kan oppsummeres som lite begivenhetsrik. To lag som ville rulle ball, og som forsvarte seg godt. Kunne fort endt med mål begge veier, men begge lag var lite effektive.

I andre omgang hevet Skogbygda seg fra start, og hadde her en periode de var gode. Fikk tidlig uttelling i form av to dødballer som de med bra ettertrykk fikk satt i mål. Først med Emil Holen og så med Gaute Borgenholt, med to mer eller mindre identiske mål. Etter en lang periode i omgangen der de ikke slapp til noe som helst og kontrollerer kampen, begynte det å tære på en litt liten tropp i det tunge gresset, og hjemmelaget slapp plutselig til Frogner for mye.

Skogbygda fikk mange sjanser til å drepe kampen utover omgangen, men var ikke nøyaktige nok på den nest siste pasningen. Etter veldig godt forsvarsspill lenge, glapp det på ett innlegg og Skogbygda lagde straffe som Frogner scoret på. Kort tid etter sover hjemmelaget litt på en corner, og ga Frogner litt for god tid til å sikte på en cornervariant som ender med et skudd fra ca 20 meter som går vi et Skogbygda-bein og inn i mål til 2-2 og poengdeling

Trener Daniel Heimnes synes laget hans leverte en godt gjennomført kamp, men var klar på at det var bittert å ”tape” to poeng med to scoringer så sent i matchen. Men han sier videre at de tar med seg det positive, og at kampen uavhengig av resultatet er et kvantesteg opp forrige serierunde mot Løvenstad i prestasjon

Her finner du tabellen for 8.divisjon

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Tobias Rzeznik, Tobias Monsrud, Andreas Rønold Johnsen, Axel Dybvig, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Krzystof Mikolaj Michalak, Markus Sæter, Kennet Nordli, Jan Niklas Hagen, Casper Scharning, Emil Holen og Anders Kvalness.

 

Denne artikkelen er sponset av

Hvam G14 presterte godt i Maxiturneringen på Hamar

Hvam G14 har i helgen vært på Hamar for å delta i Maxiturneringen.

Det startet litt forsiktig på lørdag der de havnet under 0-1 mot Hamar, mne Hvam-gutta våknet tidsnok og kom tilbake og utlignet til 1-1 og med seg ett poeng. I de to neste kampene var gutta ”on fire” og feide først Otta/Heidal av banen med 5-1 før Gjerdrum ventet i det som ble en gruppefinale. Hvam-gutta fortsatte å imponere og ga seg ikke før det stod 7-2.

Dermed ble det A-sluttspill søndag der Bjerke ventet i ¼-finalen. Det ble en etter hvert en komfortabel 3-0 seier og gutta var klare for semifinale. PÅ den andre banehalvdelen venet Rælingen og til tross for intens jobbing endte det med et knepent tap 2-3. Dermed ble det ingen finale, men bronsefinale mot Storhamar. Det var tydelig at det begynte å bli mange tunge bein. Storhamar trakk det lengste strået og vant 4-3 i en jevnspilt kamp.

Til tross for skuffelsen kan gutta se tilbake på en cup med mange gode prestasjoner, og vite at de har yppet seg mot førstedivisjonslag fra Akershus(Rælingen) og Indre Østland (Storhamar)

Hvam stilte med følgende spillertropp i cupen. Mathias S. Syversen, Kevin V. Masoodean, Leo B. Pedersen, Noa O. Clasby, Ole F, J. Holter, Odin Molseth, Tobias Sundby, Haug Langbraaten, Henry R. Hexeberg, Marcus Vidøy, Adrian T. Slettbakken, Endre M. Solberg, Leonard S.J. Nygård, Emil Dunham og Noah E. S. Aure

Vi takker Thomas Vidøy for info fra cupen

 

Denne artikkelen er sponset av

R&Å tapte hjemme for Lørenskog 2

Petter Hanekamhaug scoret hjemmelagets mål

4.div.   R&Å – Fjellhamar 1-4 (1-1)

Den nye trenertrioen fikk en god start med seier over Løvenstad på bortebane mandag, men fikk det tøffere da de tok i mot et meget ungt Lørenskog 2-lag til match på Årens Kunstgras fredag.

R&Å tok ledelsen

Petter Hanekamhaug sendte Raumnes & Årnes i føringen etter 14 minutter, men Christoffer Eriksen Pedersen utlignet for Lørenskog 2 ni minutter senere. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 1-1.

Tung start på andre omgangen  for hjemmelaget

Hjemmelaget fikk en tung start på andre omgangen. Først sendte Dion Lajqi Lørenskog 2 i føringen etter sju minutter, før samme spiller økte til 1-3 to minutter senere. R&Å klarte aldri å komme tilbake, i stedet fastsatte fjorårets toppscorer for A-laget, Vuk Fajfric sluttresultatet til 1-4.

R&Å har nå spilt fem kamper siden forrige hjemmeseier, som var tilbake i starten av mai da laget slo Løvenstad 3-2. Men du har ny mulighet til å gi sine trofaste supportere en etterlengtet hjemmeseier allerede tirsdag 29.august. Da er det duket for kamp mot Fjellhamar.

Etter 18 kamper ligger R&Å på 9.plass med 21 poeng.

Tabellen for 4..div finner du her

R&Å stilte med følgende lag. Truls Frogner, Markus Grønvold, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elevethun Hansen, Martinus Slette Granum, Eivnd Sveinhaug, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Mads Elvethun Hansen og Nikolai Skaue. Benken Amund Gjersøyen, Mikolaj Andrzej Liber, Jørgen Rasmun Johannessen, Jørgen Aaseud og Marcus Solberg Damstuen

 

Denne artikkelen er sponset av