Sluttreferat. FUVO tapte, men alt håp er ikke ute

FUVO hadde muligheten til å ta grep om sin egen nedrykksskjebne hvis de slo bunnlaget Stovner i nest siste serierunde. Riktignok fikk laget to kjedelige skadeforfall i Martin Rosenkilde og Alexander Woo Enger, men de stilte med lag som burde være gode nok å slå et Stovner-lag som til tross for gode prestasjoner på eget kunstgress, fremdeles hadde til gode å vinne en seriekamp i årets sesong.

Stovner – FUVO 4-2 (3-0)

Svak første omgang av FUVO

Det var hjemmelaget Stovner som startet kampen best. De teknisk gode spillerne fikk lov til å boltre seg mot et FUVO-lag som sleit med å komme skikkelig oppi motstanderen. Etter 14 minutter fikk Stovner et frispark fra skrått hold som Andre Thomsen måtte gi retur på. Ballen endte nær sagt selvfølgelig hos en Stovner-spiller (Osama Zariouh), som banket inn 1-0 til hjemmelaget. Laget fra Opakermoen ble løpende imellom og etter 33 minutter var det dags for 2-0. Stovner-spillerne trillet ballen til hverandre uten at noen fra FUVO klarte å få tak i den, det til tross for at de hadde mer enn nok spillere inne i egen boks. Kula endte til slutt hos en umarkert Saif Haydar Jafar, som sendte ballen mot målet der en FUVO-spiller kom i hundre og sendte den videre inn i nettmaskene.

Rett før pause tok Jafar med seg ballen fra egen banehalvdel og «suste» forbi den ene FUVO-spilleren etter den andre som varm kniv i smør, før han dro av Thomsen og satte ballen i det tomme buret. En fortjent Stovner ledelse til pause, etter en svak omgang av bortelaget. Eneste trøsten var at Nybergsund lå under 0-2 til pause i sin kamp mot Gjøvik-Lyn. (endte til slutt 0-3)

Thomsen skadet i sin 199 a-kamp for FUVO

Andre Thomsen ble skadet i det Stovner gikk opp til 3-0 og måtte erstattes av Kristian Rud, som dermed fikk sin debut i FUVO-drakta.

Vant 2.omgangen 2-1, men misset også på straffespark

FUVO bestemte seg i pausen for å gå høyere opp på banen og gjøre et hederlig forsøk på å ta igjen Stovner. Dessverre gikk det ikke mer enn fem minutter før vertene enkelt spilte seg gjennom og økte til 4-0. Målscorer var Luka Fajfric  Etter det fjerde målet klarte FUVO å tilrive seg et lite initiativ i kampen. Noe som trolig også hadde sammenheng med at Stovner følte at seieren var i boks. Og “litt liv” i kampen ble det også etter 65 minutter da Kim Brenna ble felt og selv satte straffesparket sikkert i mål. Fem minutter senere pekte dommeren nok en gang på straffemerket etter at Nicklas Brenna Karlsen var blitt felt inne i boksen. Denne gangen gikk straffesparket fra Brenna dessverre for han og FUVO sin del, noen få cm på feil side av stolpen. Med mål der, kunne det virkelig blitt en spennende avslutning på kampen.

FUVO jaget nok en redusering, men klarte ikke å sette Stovner-keeperen på de største utfordringene. Men de skulle allikevel score ett mål til. I kampens siste spilleminutt sendte Thomas Brekken en lang ball frem til Mads Rismoen, som vant duellen med to forsvarsspillere før han satte ballen i mål. Rismoen ville hente ballen raskt, men i iveren etter å få satt i gang spillet igjen kjappest mulig, så pådro han seg sitt andre gule kort, som igjen resulterte i rødt kort.

Kampen ebbet ut med 4-2, trøsten får være at FUVO vant andre omgangen 2-1 og tok ett mål innpå Nybergsund på målforskjellen, men alt i alt var dette en svak forestilling av bygdas flaggskip.

Før den siste serierunden ligger Nybergsund over nedrykksstreken med 8 poeng og 13 minusmål, FUVO har samme poengsum, men har 15 minusmål.  Det kunne fort vært likt, for det var ikke bare FUVO som misset på straffespark, det samme gjorde Gjøvik-Lyn. Bak disse lurer Stovner, som også kan karre seg over nedrykksstreken, men er da avhengig av at de slår Elverum, samtidig som Nybergsund må tape og FUVO i beste fall spiller uavgjort.

1-0 14 min Osama Zariouh

2-0 33 min Saif Hydar Jafar

3-0 44 min Saif Hadar Jafar

4-0 50 min  Luka Fajfric

4-1  65 min str Kim Brenna

4-2 90 min Mads Rismoen

 

Rødt kort Mads Rismoen

11 Nybergsund 12 -13 8
12 FUVO 12 -15 8
13 Stovner 12 -15 6
14 Ull/Kisa 2 12 -22 5

I bunnstriden møtes følgende lag i siste serierunde

FUVO – LSK 2

Raufoss 2 – Nybergsund

Elverum – Stovner

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Sondre Emilsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Thomas Brekken, Mads Rismoen, Nicklas Brenna Karlsen, Tobias Solem Karlsen, Eiven Solberg, Kristoffer Bugge og Kim Brenna. Benyttet innbytter. Kristian Rud

 

Denne artikkelen er sponset av

Nes Falcons Gutter 16 år med herlig snuoperasjon

Nes Falcons

 

OABR gutter 16 år 1.divisjon    Nes Falcons – Nittedal  7-6 (1-4,5-1,1-1)

Nes Falcons fikk en marerittstart på kampen. Nittedal tok en tidlig ledelse og satte inn ytterligere tre kjappe før hjemmelaget reduserte like før førsteperioden var over. Målet ga Nes Falcons gutta en kjempeinspirasjon og det var et heltent lag som inntok parketten i den midterste perioden. Det gikk bare to minutter før Felix Mobech Mellum reduserte til 2-4.  Joans Dokken Skogholt, Magnus Hansen Øverby og Kristian Thode Hegge fulgte opp med hver sin scoring. Dermed hadde vertene snudd 1-4 til 5-4. Lagene scoret ett mål hver før de tok fatt på den siste perioden. Nes Falcons startet tredjeperioden med en spiller mer fordi en Nittedal-spiller pådro seg en tominutter rett før pausen. Dette utnyttet Kristian Thode Hegge med å øke til 7-5. Nittedal klarte å slå tilbake en gang, men nærmere en 7-6 kom de aldri og Nes Falcons-gutta kunne juble for en knallstart på årets sesong.

Nes Falcons stilte med følgende lag: Oliver Even Hoel, Kristian Thode Hegge (3+2), Jonas Dokken Skogholt (1+1), Jon Aleksander Olsen Holmquist (1+0), Oliver Even Hoel, Sander Åserudseter Dystland (0+1), Felix Mobech Mellum, Daniel Dokken Skogholt; Casper Nilsen Veidahl, Magnus Hansen Øverby (1+0)

 

Denne artikkelen er sponset av

Stovner – FUVO 4-2

Det er ikke til å legge skjul på at dette var en match FUVO burde vinne for i større grad kunne styre kampen for å overleve i årets Norsk Tipping-ligaen. Hjemmelaget lå sist og var ett lag FUVO sånn sett burde slå.

Stovner – FUVO 4-2 (3-0)

Dessverre rakk verken Martin Rosenkilde eller Aleksander Woo Enger å bli klar til kampen, mens Stian Westerheim startet med det som trolig er ribbeinsbrudd.

Det var et tafatt FUVO-lag som inntok matta til en av sine viktigste kamper for året. Stovner så tidvis ut som Barcelona og ledet fortjent 3-0 til pause.

FUVO bestemte seg for å gå høyt ut i 2.omgang, men fem minutter ut i omgangen så gikk hjemmelaget opp til 4-0.

Kim Brenna ga gjestene et lite håp da han reduserte til 4-1 fra straffemerket etter 65 min. Noen minutter senere fikk Brenna på nytt sjansen fra straffemerket, men denne gangen gikk ballen utenfor. FUVO hevet seg flere hakk etter sidebytte, men kom aldri nærmere en Mads Rismoen sin 4-2 redusering på overtid.

Et tungt tap for Tommy Grønvold sine disipler

Det som før kampen var en kamp mellom FUVO og Nybergsund for å overleve, har nå blitt en kamp med tre lag. Stovner meldte seg på med dagens seier over FUVO og nytt tap for Nybergsund.

1-0 14 min

2-0 33 min

3-0 44 min

4-0 50 min

4-1  65 min str Kim Brenna

4-2 90 min Mads Rismoen

11 Nybergsund 12 -13 8
12 FUVO 12 -15 8
13 Stovner 12 -15 6
14 Ull/Kisa 2 12 -22 5

 

I bunnstriden møtes følgende lag i siste serierunde

FUVO – LSK 2

Raufoss 2 – Nybergsund

Elverum – Stovner

 

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Sondre Emilsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Thomas Brekken, Mads Rismoen, Nicklas Brenna Karlsen, Tobias Solem Karlsen, Eiven Solberg, Kristoffer Bugge og Kim Brenna

Benken: Kristian Rud, Kyrre Klo Pedersen, Emil Holen, Patrick Dariush og Kristian Klo Pedersen

 

Mer info fra kampen kommer senere

Denne artikkelen er sponset av

Forhånsinfo før kampen mellom Stovner og FUVO

Lørdag kl 1300 er det duket for årets viktigste kamp for et FUVO-lag som kjemper for tilværelsen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1. Laget tok steget under nedrykksstreken for første gang siden den tredje serierunden tidligere denne uken. Da snudde Nybergsund med en mann mindre 0-2 til 2-2 borte mot Ull/Kisa2. Resultatet betyr at det kun er ørsmå teorier som kan redde Stovner, det samme kan det vel egentlig også sies om Ull/Kisa 2. Det betyr at den siste trygge plassen står mellom Nybergsund og FUVO, som begge står med 8 poeng, men der førstnevnte har tre mål bedre målforskjell.

Akkurat målforskjellen kan fort bli avgjørende for hvilket lag som holder seg. Det har som mange veit FUVO vært borti før ved flere anledninger. Sist tilbake i 2017 da laget tok 16 poeng på de seks siste matchene, men endte to fattige mål bak Skedsmo, som klarte seg.

Stovner trenes av den rutinerte treneren Kjell Sverre Hansen Wold, som har erfaring fra flere toppklubber. Lagets største profil er kaptein Kasper Amdal, mens den beste spilleren er nok spissen/kantspilleren Luka Fajric

Stovner har ikke gått på noen skikkelige smeller, og tatt poeng fra sterke lag som Lørenskog, LSK2 og for en kort stund siden Grorud 2. De spiller på en trang og ikke alt for god kunstgressmatta. Dette har nok gitt de en stor fordel, noe to uavgjort på de tre siste matchene forteller sitt om. I den siste hjemmekampen så hentet de opp 0-2 og utlignet til 2-2 med en mann mindre mot Gjelleråsen. Dessverre for de, så klarte Ørjan Heiberg sine gutter å score to mål helt på tampen.  Stovern er også et lag som både scorer og slipper inn forholdsvis lite mål. Luka Fajfric er lagets toppscorer med tre mål, noe som er to mindre enn FUVOs Kim Brenna som står med fem nettkjenninger.

FUVO er heller ikke inne i sin beste form. Leverte årsverste mot KIL 2 sist, og står i likhet med Stovner med ett fattig poeng på de fem siste matchene. Laget sliter også med skader på flere sentrale spillere, men det er bare Martin Rosenkilde som med sikkerhet ikke spiller. De vil også få tilbake Kristoffer Bugge og Mads Rismoen i tillegg til at de håper å få Aleksander Woo Enger spilleklar.

Ingen av lagene har spillere som må sone

Det er kun en ting som teller når FUVO tar turen til Oslo og det er å reise hjem igjen med tre poeng i sekken.

 

11 Nybergsund 11 10-26 8
12 FUVO 11 13-26 8
13 Ull/Kisa 2 11 10-30 5
14 Stovner 11 8-25 3

 

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

 

Hvam-damene endte på 4.plass i sin første sesong

Hvam sitt nyoppstartede damelag avsluttet årets sesong med å spille 2-2 borte mot Hauerseter, før de gikk på en skikkelig smell mot seriens desiderte topplag, LSK Kvinner 3. Hele ti baller måtte lagets keeper, Ingrid Kristine Arnfinsen hente ut av nettet.  Men det setter på ingen måte demper oppfatningen av at laget har prestert veldig godt i sin første sesong på mange år. Kort oppsummert så vant laget to kamper, spilte en uavgjort og tapte tre. Det ga laget en fin 4.plass i årets 7ér serie for kvinner.

Kvinner 7ér

1 LSK Kvinner 3 6 6-0-0 65-4 18
2 Bjerke 6 5-0-1 34-22 15
3 Aurskog/Finstadbru 6 3-0-3 34-11 9
4 Hvam 6 2-1-3 12-22 7
5 Hauerseter 6 1-2-3 10-24 5
6 Kløfta 6 1-1-4 8-37 4
7 Søndre Høland 6 1-0-5 7-50 3
8 Frogner 0 0-0-0 0-0 0
9 Skjetten 2 0 0-0-0 0-0 0

 

Hvam stilte med følgende lag i de to siste matchene: Ingrid Kristine Arnfinsen, Anne-ida Bjørnvolden, Martine Myrbråten-Corneliussen, Charlotten Engen Mikkelsen, Andrea Burud, Martine Gjerdringen og Maja Burud,

Benyttede innbyttere: Elisabeth Weum Wike, Tiril Marie Mundal, Lill Jorun Trondrud, Karoline Mellem, Maria Isabel Ohrstand, Frida Emilie Pedersen Tørrishaug, Frida Stordahl Dybvig

Denne artikkelen er sponset av

Nytt tap for bruntrøyene fra Haga

Haga – Rælingen 3   1-2 (0-1)

Motbakken til Haga ser ingen ende ut til å ta. De har gått på det ene tapet etter det andre, men var allikevel motiverte til å gi et opprykksjagende Rælingen 3 kamp til døra. Bruntrøyene presterte opp mot årsbeste, feide ballen i tverrliggeren to ganger, men litt typisk for et lag som sliter, så var det Rælingen 3 som kunne gå til pause med 0-1 ledelse.

Gjestene gikk opp i tomålsledelse etter en time, men det ble ny spenning i kampen igjen da en Rælingen-spiller satte ballen i eget nett med tjue minutter igjen å spille. Haga jaget utligning, og både Trond Rasmussen sitt nydelige hælspark og Gustav Nordlund sin avslutning på overtid hadde fortjent en bedre skjebne. M en nære skyter ingen skjære, og Haga-gutta måtte nok en gang forlate banen med et hederlig tap, hvis det er noe som heter det. Det var uansett mye positivt å ta med seg fra denne kampen inn mot årets sesongens siste seriekamp som går mandag 25.oktober, borte mot FUVO 3

9.divisjon

1 Kløfta 2 11 9-1-1 66-16 28
2 Rælingen 3 10 9-0-1 36-11 27
3 Bøn 2 10 8-0-2 45-15 24
4 LSK 4 10 6-1-3 25-22 19
5 Nittedal 10 5-2-3 30-24 17
6 Holter 2 11 4-0-7 29-37 12
7 Flisbyen 3 10 4-0-6 22-37 12
8 Enebakk 10 3-1-6 33-47 10
9 FUVO 3 9 2-3-4 19-18 9
10 Haga 11 3-0-8 22-33 9
11 Varpe 9 2-2-5 20-31 8
12 Skedsmo 3 9 2-1-6 14-29 7
13 Hurdal 10 2-1-7 18-59 7
14 Hvam 2 0 0-0-0 0-0 0

 

Haga stilte med følgende lag: Martin Eirick Fajardo Hagen, Stian Samuelsen, Håvard Kvinge, Christian Kortoe Wood, Emil André Morstøl Malones, Thor Amund Ringereide, Trond Rasmussen, Petter Sakshaug, John Magnus Bakken, Sebastian Olsen og Remi Borgen Fredriksen.

Benken: Thomas Tomten-Pedersen, Tomas Prusevicius, Isak Tuhus Olsen, Gustav Nordlund, Robin Amundsen, Andreas Krybelsrud og André Lefstad

Denne artikkelen er sponset av

Hvam avsluttet med å slå opprykksklare AFSK

6.divisjon  Hvam – AFSK 3-1 (3-0)

Avgjorde matchen med tre scoringer før pause

Hvam fikk en perfekt start med seier på sin nye kunstgressbane tidligere denne uken. Lørdag tok laget imot et allerede opprykksklare Aurskog-Finstadbru til årets siste seriekamp i 6.divisjon. Gjestene ville med seier sikre kretsmesterskapet,mens Hvam kun hadde æren å spille for. Litt overraskende så var det hjemmelaget som tok ledelsen etter halvspilt første omgang. Henning Torgnesskar fant Marius Rognerud, som har på slutten av sesongen har funnet tilbake målformen fra 2018 og 2019-sesongen.  Gjestene fra Aurskog sleit med å komme skikkelig inn i matchen og i stedet for utligning, så scoret Hvam to kjappe og avgjorde matchen. Først serverte Henning Torgnesskar ballen på et sølvfat til Thomas Wiksaas, som enkelt satte kula i goalen. Rett etterpå tok Oliver Nøvik på seg servitørrollen og sendte en perfekt pasning frem til Marius Rognerud, som satte inn lagets tredje med en nydelig lobb fra godt over tjue meter.

Avsluttet med fire seire på de seks siste matchene

Aurskog/Finstadbru gjorde et hederlig forsøk på å slå tilbake i andre omgang. Brian André Aardahl Aas ga laget et lite håp om poeng da han feide av gårde et langskudd som føyk inn i nettmaskene etter 56 minutter, men nærmere enn det kom ikke bortelaget. Hvam hadde full kontroll og nærmest criuset inn til en fortjent 3-1 seier i årets siste match.

En dårlig start på sesongen gjorde sitt til at Hvam må ta til takke med 9.plass i sin første sesong etter opprykket fra 7.divisjon i 2019.  Fire seiere på de seks siste matchen gir håp om en enda bedre sesong i 2022.

 

6.divisjon

1 Skjetten 2 10 8-0-2 47-14 24
2 AFSK 10 7-2-1 43-11 23
3 FUVO 2 10 7-0-3 36-24 21
4 Fet 2 10 6-0-4 29-22 18
5 LSK 3 10 6-0-4 32-26 18
6 Borgen 10 5-2-3 39-23 17
7 Gjerdrum 2 10 4-1-5 15-38 13
8 Fjellhamar 2 10 4-0-6 27-28 12
9 Hvam 10 4-0-6 24-35 12
10 Kurland 10 1-0-9 8-47 3
11 Holter 10 0-1-9 13-45 1
12 Blaker 10 0-0-0 0-0 0

 

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Simen Holter, Anders Norum, Julian Risvik Paulsen, Even Dahl, Gøran Haga, Oliver Nøvik, Henning Torgnesskar, Marius Rognerud og Thomas Wiksaas.

Benyttede innbyttere: Martin Holter, Marius Hansen, Michael Siddle, Kevin Pihl, Ludwig Wang, Stian Bøsterud og Simen Olsen

 

Denne artikkelen er sponset av

 

FUVO G19 vartet opp med årsbeste i første omgang

Sigrud Wesby med ekte hat-trick i første omgang

G19 1.divisjon   FUVO – Ull/Kisa 2 4-0 (4-0)

Etter en blandadrops sesong så var det mandag tid for årets siste seriekamp, hjemme mot Ull/Kisa 2. Selv om det var en motstander FUVO burde hamle opp med, så virket det ikke slik helt i starten av matchen. Før det var spilt fem minutter så hadde gjestene misbrukt to gode muligheter til å ta ledelsen. Etter litt gauling fra trener Allan Hegli, så tok det ikke lange stunden før gutta tok seg selv i nakken og fikk kampen inn i sin bane. Det skulle ikke gå mer enn ni minutter før første omgangen store spiller, Sigurd Westby dro med seg ballen forbi et par Kisa-forsvarere før han med utsiden sendte kula forbi lagets keeper og inn i nettmaskene.

Sigurd Westby med ekte hat-trick i første omgang

FUVO fortsatte å gønne på og etter 20 minutter pekte dommeren på straffemerket etter at Fredrik Thorset ble rett innenfor sekstenmeteren. Sigurd Westby viste ingen nåde og satte inn 2-0 fra straffemerket.  FUVO presset høyt og aggressivt, og klarte å påføre Kisa flere brudd på deres egen banehalvdel. Det gjorde sitt til at laget kom til flere gode målsjanser, men igjen var det en Westby som måtte til for at det skulle bli scoring. Da var det spilt 33 minutter og FUVOs nr 25 hadde med det fullført sitt andre hat-trick for sesongen. Det første gjorde han for rekruttlaget i 6.divisjon for en måned siden.

Fire minutter før pause skulle det fjerde målet sitte for hjemmelaget. Et aggressivt FUVO-lag vant tilbake ballen og det endte med at Mantvydas Gecas fant Aleksander Persvangen-Johansen utpå høyre kanten, han dro med seg ballen et par meter før han sendte i vei et velplassert skudd nede i motsatt hjørne.

FUVO gutta gikk til pause til stor jubel fra sine trofaste supportere som trosset det kalde høstværet en sen mandagskveld i oktober. For til tross kulden, så varmet spillet. FUVO vartet opp med noe i nærheten av årsbeste. Etter de fem første minuttene hvor man fort kunne ligget under, så gjorde juniorgutta det meste riktig. 4-0 var velfortjent etter 45(40) meget gode minutter.

Andre omgangen kan kort oppsummeres som kald og kjedelig. Thats it

Uansett så ble det en fin avslutning etter en kort sesong, men der enkelte har spillere kan komme oppi 30 kamper i løpet av august, september og oktober. Det av den enkle grunn at flere av juniorspillerne har måtte/har hatt lyst til å delta på G19, B og C-lag.

G19   1.divisjon

1 Eidsvold Turn 11 10-1-0 62-14 31
2 Gjelleråsen 11 7-2-2 48-15 23
3 Fjellhamar 11 6-2-3 27-23 20
4 Rælingen 11 6-2-3 34-31 20
5 LSK 2 11 5-4-2 30-20 19
6 Lørenskog 2 11 5-0-6 29-42 15
7 Skedsmo 11 4-2-5 24-25 14
8 Strømmen 11 5-2-5 31-38 14
9 Fe 11 4-1-6 18-32 13
10 FUVO 11 3-2-6 22-31 11
11 Skjetten 2 11 1-1-9 12-37 4
12 Ull/Kisa 2 11 1-1-9 7-36 4
13 Bjerke 0 0-0-0 0-0 0
14 Gjerdrum 0 0-0-0 0-0 0
15 Sørumsand 0 0-0-0 0-0 0

 

FUVO stilt med følgende lag: Thomas Marsdal, William Fossum Østhaug, Marius Hegli, André Jørgensen, Nicolay Snildal, Alexander Persvangen-Johansen, Mantvydas Gecas, Patrick Dariush, Martin Nagfstad Bjerkestrand, Sigurd Westby, og Fredrik Thorset. Benyttet innbytter: Kenneth Codera Marquez Larsen

Denne artikkelen er sponset av

Begravelsebyrået Nilsen