Cupen kan starte til sommeren og bli avsluttet neste vår

Norgesmesterskapet for herrer ble avlyst forrige sesong, for første gang siden 2. verdenskrig.

For å unngå at det samme skjer i 2021 kan løsningen bli at cupen sparkes i gang i siste halvdel av juli, og at semifinaler og finale gjennomføres i løpet av våren 2022.

– Det kan være et alternativ, ja. Det er noe vi jobber med. Får vi i gang toppfotballen i første halvdel av mai skal vi klare NM, men det er mange forutsetninger med tanke på når bredden åpner, sier Nils Fisketjønn, konkurransedirektør i NFF.

– Vi synes det er en kjempeidé om vi får til en løsning der bredden er med, sier administrerende direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball (NTF).

Cupen for 2022 vil derimot bli avviklet på samme vis som tidligere, med finale i november/desember.

Les hele artikkelen på TV2 her

 

Tilbakeblikk fra 2013. Lagbilde av Team Nes sitt juniorlag

Drar først og fremst kjensel på de på nedre rekke med Martin Skolbekken, Kim Johannessen, Preben Finstad og Henrik Risvik Paulsen.

Håper det er noen der ute som kan hjelpe meg med resten

I alfabetisk rekkefølge: Andreas Ihle (4) Bendik Hovland (6) Christian Strand Hammond (10) Haakon Morstøl Vinje (2) Henrik Risvik Paulsen (1) Håkon Vestmo (16) Kim Roald Johannessen (7) Kristoffer Aarhus (8) Marius Sormerud Johansen (3) Martin Skolbekken (9) Ola Sondre Sveinhaug (11) Preben Finstad (15) Simen Holter (18) Sjamil Aslanovitsj Avtajev (5) Steinar Erlandsen Hofsrud (13) Timmy Steven Korsgård Gundersen (17) Øyvind Hofsrud (14)

 

 

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra 1983. Filmsnutt fra FUVO badeland

 

Denne filmsnutten er sponset av

Hvam hedret Håkon Rolstad Nilsen med “Årets Innsatspris”

Dette skrev han selv på sin egen facebookside:

-Det blir rart å ikke være involvert i Hvam IL lenger, da det har vært en del av hverdagen siden 1999. Klubben har hatt en enorm utvikling siden da, og jeg gleder meg til å følge med på veien videre fra sidelinjen! ⚽️💛
Takk for oppmerksomheten på årsmøte, stolt og rørt av å få Årets Innsatspris!

 

Hvam skriver følgende på sin facebookside:

 

Tilbakeblikk fra august 1981. FUVO åpner badepark

Fra venstre: Annikken Heiberg, Stian Ilseng og Anja Irene Ilseng

Blide barn i oppvarmet FUVO-basseng. Arild Hagen, Morten Mangseth, Hilde Myrbråten, Thomas Ilseng, Hans Olav Myrbråten og Anja Ilseng

Den øverste artikkelen er fra Raumnes

Denne artikkelen er sponset

Tilbakeblikk fra 2004. Nes IK Gutter 13 ble seriemestere 2003/04

Bak fra venstre: Håkon Hovland, Joakim Sandvold, Peder Eggum, Niklas Wikstrand, Markus Hytten Nilsen, Sven Erik Kristiansen, Kenneth Berntsen og Simen Bjørnstad. Midten fra venstre: Aleksander Hedqvist, Fredrik Korsvoll, Christer Berge, Lasse Flesvik, Alexander Møller,  Thomas Hvattum, Audun Pedersen og Glemm Romsås. Foran. Keeperne Bjørn Nylend og Håvard Lunder. Helt bakerst står Kjetil Hedqvist (lagleder), Per Myrvang (trener) og John Roger Berntsen (trener)

Nes IKs lovende ishockeygutter viste gjennom sesongen 2003/04 seg som en svært treningsvillig gjeng. Laget har trent tre til fire ganger i uka pluss kamper og turneringer. Totalt vant laget 13 av 16 kamper i serien og raget øverst på tabellen fra start til slutt.

 

Denne artikkelen er sponset av

Ecit Årnes 2020

Tilbakeblikk fra 2005. Da FUVO skulle møte Gibraltar

Gibralter - FUVO

 

Nærmere enn dette kom ikke FUVO kamp mot Gibraltar. Her kun noen meter unna landslagsarenaen

I over 30 år var det ingen tvil hvor FUVO skulle reise på treningsleirer. Det var oppe og vedtatt at de skulle til Gøteborg i midten av april. Etter hvert prøvde de seg på en og annen tur til Danmark, men sur vind og ikke alltid like gode gressbaner gjorde sitt til at de på starten av 2000-tallet begynte å leke med tanken om å reise til «syden» på treningsleir

I 2004 sendte FUVO to representanter på sponset tur til Spania for å sjekke ut forholdene i Marbella/Malaga. Etter noen dager var det var to overbeviste karer som kom hjem til Norge og som kunne fortelle om store leiligheter, sol og ikke minst grønne fine gressmatter. Sportslig utvalg i klubben brukte ikke mange minuttene på å bestemme seg for å gå for å gå for Malaga som destinasjon for treningsleiren 2005.

I forkant av treningsleiren ble det inngått en avtale via reiseselskapet om en kamp mot landslaget til Gibraltar, som ligger en drøy time fra leilighetskomplekset. Gibraltar var på den tiden ikke medlem av UEFA, og med sine totalt 8 lag i serien så var de klare for en kamp mot et norsk 3.divisjonslag lørdag 19.mars 2005. FUVO-spillerne gledet seg som små unger til å spille “landskamp”, men gleden ble kortvarig.

Dessverre skjedde det ting man ikke kunne forutse et par dager etter FUVO ankom Spania og kampen måtte avlyses. I stedet måtte FUVO «nøye» seg med kamp mot det sveitiske 2.divisjonslaget Wiesedangen.

Men FUVO trente på samme anlegg som det Norske landslaget benytter i disse dager 🙂

Bak fra venstre. Pål Fjeld(ass trener), Magne Gruehagen, Håvard Pedersen, Marius Munkelien, Marius Berg, Daniel Emanuelsen, Steve Johnsen, Kenneth Haslie, Andre Woldsnes, Jon Slåtsveen(trener) og Jøran Ilseng(oppmann). Foran fra venstre, Eivind Husås, Emil Sundby, Vidar Byfuglien, Trond Einar Finstad, Mathias Onsrud, Petter Bjørseth, Magnus Thesen, Ludvig Skovereng og Hans Werner Sætran

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

 

Ecit Årnes 2020

Tilbakeblikk fra 1992. Lagbilde av Fenstad SK småguttelag

Bak fra venstre. Martin Finstad(trener), Olav Granmo, Ronny Eriksenb, Stian Sørlie, Hans Christian Byhring, Morten Munkelien, Trond Einar Finstad, Olav Johnsrud og Kristian Mortensen (oppmann), Sittende fra venstre: Sigbjørn Smith, Halvor Bakke, Ole Hellebø, Tor Holmgren, Øivind Thorsen, Sjur Eivind Kilde og Tommy Mortensen. Liggende foran keeper Svein Torgersen

Denne artikkelen er sponset av

Begravelsebyrået Nilsen

 

Tilbakeblikk fra begynnelsen av 1990-tallet. Lagbilde av Fenstad FK

Bak fra venstre: Raymond Sten Andersen, Roy Kvernmo, Roger Martinsen, Ole Petter Karlsen og Robert Tranum. Nede fra venstre: Thomas Bekkeli, Jan Magne Rustad, Tommy Kårstad, Tom Remy Bekkeli, Kjell Erik Rostille og Johnny Kemi

 

Denne artikkelen er sponset av