Tilbakeblikk fra 1990. R&Å vant Romjulscupen

R&Å 1990

Fra venstre: Arild Skogholt, Terje Jordbekken, Magne Bjørnerud, Dag Wetterwald, Per Arild Søly, Bent Roterud og Bjørn Holt.

Sittende fra venstre: Håvard Pedersen, Roy Andersen, Torstein Gjersøen, Erik Lillås og Rolf Wegard Gundersen

R&Å tok sin fjerde strake seier og femte totalt de slo FUVO i finalen med 1-0.

 

Tilbakeblikk. Bilder av lagene som vant Romjulscupen i 1985,1986 og 1988

 

1985 FUVO

Stående fra venstre: Kjell Engeflaen, Tore Thomsen, Geir Pedersen, Svein Bergersen og Finn Granli

Sittende fra venstre: Bent Woldsnes, Holger Hageberg,Eivind Myrbråten, Roger Myrbråten og Tom Myrbråten

 

FUVO vant den tredje utgaven av Romjulscupen i 1985 etter å ha slått R&Å med 3-1 i finalen.  Tore Thomsen, Holger Hageberg og Roger Myrbråten scoret målene for FUVO, mens Roy Andersen putta for R&Å.

1986 Fenstad FK

Fenstad FK tok sin eneste seier etter å ha slått R&Å med 1-0 i finalen. Erik Sørgård scoret kampens eneste mål.

1988 – R&Å

Bak fra venstre: Rolf Nordberg, Peder Ole Brukbak, Tor Olve Fredriksen, Per Arild Søly, Dag Wetterwald og Hans Fredrik Holt.

Foran fra venstre: Bjørn Holt, Erik Lillås, Jonsten Sørli, Sten Jørgensen og Roy Håvard Andersen.

 

R&Å var i finalen i for sjette gang i 1988, og for tredje gang vant de. I finalen slo de FF Nesbuene med 5-1.

 

Bildene er hentet fra Raumnes og Romerikes Blad

2019. Hvam til topps for første gang i Romjulscupen

Overraskende vinnere av både bronsefinale og finale

Turneringen startet oppskriftsmessig med klare seire til de to store favorittene FUVO og Bygdelaget. Dessverre satte turneringsledelsen lagene opp mot hverandre allerede i den andre kampen, noe som gjorde sitt at spenningen om hvem av de to som ville nå finalen ble avgjort allerede første dagen. FUVO gikk seirende ut av duellen og hadde i utgangspunktet kun et pliktløp mot R&Å 3 på dag to. Nå ble den kampen litt mer spennende enn ventet, men FUVO vant til slutt 6-5.

Bygdelaget hadde heller ingen problemer med å feie Team Nes av banen med sifrene 9-3. Dermed var de klare for bronsefinalen.

Den andre puljen var mye jevnere. R&Å stilte med et redusert lag, mens FSK hadde hentet inn et par brukbare spillere. Disse faktorene gjorde sitt til at Hvam var små favoritter til å gå til topps. R&Å startet med å feie Skogbygda av banen, mens Hvam sleit seg til en knepen 2-1 seier over FSK. Turneringens første skrell kom da Fenstad SK gikk bort og vant en fullt fortjent 6-2 seier over fjorårets finalist R&Å. Samtidig hadde ikke Hvam alt for store vanskeligheter med å slå Skogbygda. Dermed hadde Hvam finaleplassen i sin hule hånd før møte med R&Å på dag to. Men med seier til R&Å og FSK, ville målforskjellen avgjøre hvem av de tre lagene som ville ende opp i finalen.

Hvam gjorde imidlertid jobben sin, vant 2-0 mot R&Å og var med det klare for finale. Fenstad Sk gjorde også jobben sin mot Skogbygda og tok seg dermed til en noe overraskende bronsefinale mot Bygdelaget.

Hvam satte alle sine tre divisjonsstraffer og ledet 3-2 til pause. Et stykke ut i andre omgang dunket Kim Brenna inn 3-3 og de fleste trodde nok nå at FUVO ville dra i land seieren. Men så fikk Hvam-keeper Henrik Paulsen muligheten for endte gang, og denne gangen fant avslutningen fra midtbanen veien oppe i hjørnet. Til tross for stort press mot Hvam-buret de siste minuttene, holdt hvamsingene unna og tok sin første Romjulscupseier.

Her kan du se Henrik Paulsen avgjøre finalen mellom Hvam og FUVO

Arne Holter fra Bygdelaget ble toppscorer med 10 nettkjenninger

 

Denne artikkelen er sponset av

 

FUVOs opp og nedturer de 10 siste årene

FUVO har i likhet med Mjøndalen i mange år hatt en meget spennende høstavslutning. Her litt statistikk og bilder fra noen av årene

2010 Halvering av 3.div. FUVO endte på 8. og sist sikre plass

2011 Sikker plass

2012 Beholdt plassen på målforskjell

2013 4.plass

2014 2.plass

2015 2.plass

2016 3.plass

2017 Rykket ned på målforskjell. To mål for lite

  1. Mistet opprykket på overtid. FUVO vant, men det gjorde Ull/Kisa 2 også
  2. Rykket opp i suveren stil

2012 Beholdt plassen

2017 Rykket ned. Vant siste kampen hjemme mot Harstad, men manglet to mål på holde plassen

2019 Opprykk. Champis etter opprykket ble sikret med to serierunder igjen å spille

2019 Opprykk.

2019.Filmsnutt. Romjulscupen-Bronsefinale -Bygdelaget mot Fenstad SK

Fenstad SK – Bygdelaget 12-11 (8-8)

Bronsefinalen mellom Bygdelaget og 9.divisjonslaget Fenstad SK ble en festforestilling fra start til slutt. Underdogsen satte alle sine seks divisjonsstraffer og økte til 7-0 før det var spilt 30 sekunder. Etter første omgang stod det 8-2, mao uavgjort 2-2 i selve kampen. I andre omgang ble FSK-spillerne slitne og en meget god Arne Holter hentet nærmest alene opp ledelsen. Til slutt stod det 8-8, men til tross for stort trykk de siste minuttene klarte ikke Bygdelaget å avgjøre matchen, dermed måtte det hele avgjøres på straffesparkkonkurranse.

Profilene misset for Bygdelaget

Ole Kristian Langås startet med å misse for Bygdelaget,og etter fem straffer hver stod det 3-3. Dermed måtte det avgjøres med en og en fra hvert lag. Simen Lirio misset for Bygdelaget, mens Magnus Kvalness satte sin sikkert i mål. Dermed kunne FSK juble for en velfortjent 3.plass.

 

Denne artikkelen er sponset av

Romjuls-cup i Nes-hallen kampprogrammer

For første gang på siden FF Nesbuene i 1983 bestemte seg for å arrangere en årlig Romjuls-cup vil det i år naturlignok ikke bli noe arrangerement. Vi skal imidlertid legge ut litt bilder og litt snadder fra tidligere år.

Denne artikkelen er sponset av

 

 

 

Tilbakeblikk fra 2018.FUVO G14 vant Flisekompaniet Cup

Gutter 14 laget til FUVO har i helgen vært på Hamar og spilt Flisekompaniet Cup. I en meget jevn pulje hvor Skreia, Elverum og FUVO, alle endte på 6 poeng, trakk FUVO det korteste strået når det kom til målforskjellen. Dermed endte gutta opp på 3.plass og B-sluttspill.

FUVO startet med å tape den første kampen med 1-3 for Elverum Hvit, men slo knallhardt tilbake i de to siste. Første ble puljevinneren Skreia slått 1-0 i en jevn og spennende match, før de avsluttet puljespillet med å vinne 2-1 over Lillehammer FK.

I semifinalen, som ble spilt søndag, møtte de Kolbu/KK. I den matchen viste gutta en herlig innsats og ståpåvilje, og ble også belønnet med nok en 1-0 seier, og dermed finale.

 

Etter  2 x20 minutters finalespill stod det fremdeles 0-0 mellom FUVO og Ekholt. Dermed måtte det straffesparkkonkurranse til for å kåre en vinner. Der viste FUVO-spillerne å ha best kontroll på nervene og scoret på fire av fem straffer,  mens Ekholt kun scoret på tre av fem. Dermed kunne de unge FUVO-spillerne slippe jubelen løs.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Ecit Årnes 2020

FUVO Old Girls anno 2007

 

Stående: Katrine Murud Heiberg, Tone Sundvoll, Wenche H. Glad.Iversen, Heidi Nilsen, Bodil Karine Skjolde Skjevdal, Turid Haugen og Vibeke Bolstad Thorsteinsen. Sittende: Ruth Eve Jørgensen, Line Olafsen, Hege Olafsen, Gro Meklenborg og Brita By.

Med Bjørn Heiberg som trener, gjorde damefotballen i FUVO comeback i 2006. Heiberg var forøvrig en av FUVOs representater som på Kretstinget i 1976 fikk damefotballen inn i fastere former, tok på seg ansvaret med å trene både damelaget og K29. Og spesielt K29-laget gjorde det meget sterkt i en årrekke. I 2005 og 2006 endte laget på 2.plass,men i 2007 gikk laget helt til topps på tabellen. De var suverene hele sesongen igjennom, scoret over 100 mål og vant 17 av 18 kamper.

 

KM K29 2007

1 FUVO 18 17-0-1 104-24 51
2 Lørenskog 18 15-1-2 113-17 46
3 Skedsmo 18 15-0-3 74-24 45
4 LSK 18 9-3-6 46-20 30
5 Varpe 18 8-2-8 46-43 26
6 Ull/Kisa 18 8-1-9 51-30 25
7 Blaker 18 5-3-10 30-81 18
8 Skjetten 18 3-0-15 21-89 9
9 Frogner 18 2-2-14 19-99 8
10 R&Å 18 2-0-16 13-90 6

 

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra 2018.Team Nes G16 vant Galterud-Cupen

Januar 2018

Team Nes tapte for en uke siden den første kampen i turneringen med 1-3 mot Nord-Odal. En dårlig kamp, og de fleste trodde nok da at drømmen om turneringsseier allerede var over etter en kamp. Lørdag denne helgen møtte de Kongsvinger Fotball, og gutta viste en helt annen tenning fra start. Team Nes styrte kampen fra start til slutt og tok en fullt fortjent 3-0 seier.

De andre resultatene gikk Team Nes gutta sin vei, dermed ville man med seier mot Eidskog i den siste matchen søndag, vinne turneringen. Eidskog på sin side trengte kun uavgjort.

Som i den forrige kampen mot Kongsvinger Fotball, så styrte nesbuene også denne kampen. Gutta viste en herlig vilje og innsats og kjørte over motstanderen. Emil Holen ble dagens «mann» med kampens to eneste scoringer.

Med to seiere og ett tap gikk Team Nes G16 helt til topps i Galterud-Cupen 2018

Denne annonsen er sponset av

 

 

Tilbakeblikk fra 2008. FUVO Old Boys vant Kulpen Cup

Bak fra venstre. Terje Tønnesen Tor Erik Prestby, Terje Fossum, Trond Thorsen, Øystein Unes, Tommy Grønvold, Vegard Brusveen, Jens Davidsen, John Ingar Samuelsen, Kjell Engeflaen,Allan Hegli, Bjørn Hostvedt, Josh Skeie, Pål Skaarer og Simen Skaarer. Foran fra venstre. Stian Ilseng, Finn Granli, ?, Freddy Heiberg, Eivind Myrbråten, Magnus Aasbrenn, Rune Delbakk, Tom Hagen og Henning Borgersrud

 

For andre året på rad gikk FUVO Old Boys seirende ut av finalen mot Fenstad FK. Her ser dere kaptein Josh Skeie med  vinnerpokalen

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

 

 

Begravelsebyrået Nilsen