Tilbakeblikk fra 1981. FUVO ble Nesmestere i myggserien

Følgene ble årets mestere i myggserien. Bak fra venstre: Ronny Mangseth, Christian Melby, Bjørn Erik Ingebretsen, Christian Thorset, Ronny Midtseim, Jarle Unes og Karl Anders Haugen.Foran fra venstre: Ole Marin Jansen, Roy Dystland, Thomas Ulverud, Kjell Roar Unes, Jøran Andersen, Roy Magne Kanestrøm og Hans Olav Myrbråten. Ledere for dette laget var Arne Myrbråten, Gerhard Ulverud, Halvard Andersen og Kjell Melby

I den siste kampen møttes nr 1 og 2 på tabellen til en intens og spennende kamp. Det var svært jevnt gjennom hele første omgangen, uten noen store målsjanser. Etter sidebytte kjørte FUVO hardt ut, og det laget tok ledelsen 1-0 på et frispark fra Thomas Ulverud. Like etterpå var Ulvis nok en gang på farten og satte inn 2-0, som også ble resultatet. Dermed kunne FUVO-gutta slippe jubelen løs og feire seieren over R&Å og ikke minst at de gikk til topps i myggserien.

 

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

 

Nes Ik kjemper om andreplassen med tre kamper igjen å spille

Med tre kamper igjen å spille så kjemper Nes Ik om en andre plass i 5.divisjon, men for å klare det så må de mest sannsynligvis at de må vinne alle sine gjenstående kamper.

Allerede i den første matchen så er nåverende serietoer Rosenhoff motstander på bortebane. Dagen etter tar Nes Ik-trener Terje Kristiansen med seg gutta sine til Skedsmo, før serien avsluttes med bortekamp mot Gruner 3 17.mars.

De to siste matchene bør være grei skuring ettersom de vant de forrige møtene med hendholdsvis 7-1 (Skedsmo 2) og 9-2 (Gruner 3). Men den store og viktige matchen går mot Rosenhoff. De er på ingen måte favoritter, men Nes har et betraktelig bedre lag på papiret nå enn sist gang de møtte hverandre. Da vant Rosenhoff 3-7 i Runnirinken, nå er det tid for revansje.

Følgende kamper gjenstår for Nes Ik:

1.mars Rosenhoff – Nes IK

2.mars Skedsmo 2 – Nes IK

17.mars Gruner 3 – Nes IK

5.divisjon

1 Borg 9 8-0-1 70-27 16
2 Rosenhoff 9 6-0-3 43-32 12
3 Aker 9 5-1-3 37-28 11
4 Nes Ik 9 5-0-4 47-30 10
5 Gruner 3 9 3-2-5 40-56 8
6 Gamle Oslo 8 2-1-5 23-52 5
7 Skedsmo 2 9 0-0-9 20-55 0

 

Denne artikkelen er sponset av

Trysilhus 2022

Tilbakeblikk fra 1993. R&Å sine 14 år gamle håndballjenter vant B-pulja

R&Å sitt jenter 14 år lag bestod av følgende spillere: Liz Camilla Nilsen, Kjersti Berg, Moni Arnesen, Monika Berg, Cathrine Brusveen, Liv Frøyst Gjæringen, Linda Hanen, Tine Hansen, Ann Katrin Ludviksen, Hege Modal, May K. Sørgård, Caroline Vandsemb og Tonje Kristiansen.

R&Å`s J14 vant B-pulja

Raumnes & Årnes jenter 14-lag vant B-pulja i sesongen 1992/93 og med det kvalifiserte de seg til A-sluttspillet. Selv om det ble tap i semifinalene mot Kløfta, så hang ikke jentene med hodet. Laget var meget fornøyde med hva de hadde levert i sesongen

 

 

Tilbakeblikk fra 1988. Første landskamp i Runnirinken

460 tilskuere så Norge slå Frankrike 5-2 i historiens første landskamp i ishockey i Nes. Selv om det foregikk på banen kunne vært bedre, hersket en fin stemning i Runnirinken. Nes IK gjennomerførte et bra  arrangement med inviterte gjester fra så vel kommunen som fra ishockeykretsen. Det var da også bare smil og glede å spore hos arrangør og gjester. Runnirinkens “ilddåp” gikk over i historien som velykket. Landskampen som fant sted i januar 1988 markerte også den offisielle åpningen av hallen

 

Denne artikkelen er sponset av

FUVO-damene mister toppscoreren, får tilbake ungt angrepstalent

FUVO-damene mister toppscoreren, får tilbake ungt angrepstalent

Etter Ett år og 25 mål på 15 kamper forlater Maria Hansen Sloan FUVO til fordel for Ull/Kisa. Superspissen har god erfaring fra 2. og 3.divsjon og vil helt klart bli en forsterkning for Ull/Kisa hvis hun får trent nok.

Den 23 år gamle spissen rakk å sette et scoringsrekord i en og samme kamp da hun banket inn 9 mål mot Nittedal 2 i april i 2023. Hun ble også toppscorer i 3.divisjon og kom på årets lag i 3.divisjon på Idrettsgallaen.

En som vender tilbake er Vilde Kristine Aarhus. 2007-modellen rakk å debutere på damelaget til FUVO i fjor vår før hun meldte overgang til Bjerke, hvor hun har spilt J17 fotball. Den lynraske kantspilleren scoret 16 mål for FUVO J14 i 2021.

 

Denne artikkelen er sponset av

FUVO henter keeper fra Gjelleråsen

Det har ligget i kortene en god stund at Sondre Ranheim Sæther ville gjøre comeback i FUVO. 21 åringen kommer fra Gjelleråsen hvor han spilt 4.divisjon fotball. Keeperen startet sin fotballkarriere i Sunndal og rakk å få sin debut på A-laget i 2017 mens han fremdeles var G16-spiller.Siden gikk veien til Avarøykameratene og Kristiansund BK, før studier førte han til Oslo og spill for G19-laget til Kjelsås. Ble leid ut til FUVO i en periode i 2021, men fikk ingen offisielle kamper. Meldte januar 2022 overgang til Gjelleråsen, hvor han 21 kamper for et Gjelleråsen 2 lag som lenge kjempet i toppen av 4.divisjon. Er nå på plass i FUVO hvor han sammen med Petter Rønningen utgjør en sterk keeperduo

 

Fra før av har FUVO signert Martin Kjenaas fra Ready, Erik Nymoen fra Flisa og Preben Finstad fra Brumunddal

Følgende spillere har forlatt klubben: Andre Thomsen (lagt opp), Thomas Brekken (lagt opp), Marcus Ellevold Jensen (Kløfta), Ørjan Hopen (Bøn) og Kristoffer Bugge Holtung (Hauerseter)

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Tiril og Lotta Udnes Weng går torsdagens VM-sprint

Tiril og Lotta Udnes Weng går begge torsdagens VM-sprint

Tiril leder fremdeles verdenscupen, men har slitt med sykdom og form den siste tiden. Hun reiser til VM som outsider med håp om at hun finner tilbake til toppformen hun hadde tidligere i sesongen. Begge jentene fra Nes Ski har tre pallplasser hver i  sprint-verdenscupen 2022/23, men Lotta er den eneste som har gått til topps. Det gjorde hun 6.januar, da hun vant foran tvillingsøster Tiril.

Landslagsledelsen har tatt ut de norske løperne til VM-sprinten i Planica. Norge kan stille med fire kvinner og fem menn til VM-sprinten i Planica på torsdag.

Sprinten, som går i klassisk stil, er den første medaljeøvelsen i årets mesterskap.

Prologene starter klokka 12, mens heat og finaler starter klokka 14:30.

 

Dette er Norges sprintlag
Kvinner

Kristine Stavås Skistad
Tiril Udnes Weng
Lotta Udnes Weng
Anna Svendsen

Menn
Johannes Høsflot Klæbo
Pål Golberg
Erik Valnes
Even Northug
Håvard Solås Taugbøl

Bilder fra treningskampen mellom FUVO og Holmlia

 

Denne bildeserien er sponset av

Nes/Ullensaker 16U klatret opp på 2.plass etter ny seier

 

16 U C Nes/Ullensaker – Ringerike 6-5 (5-1,1-3,0-1)

Nes/Ullensaker tok i mot tabellnabo Ringerike til kamp i Runnirinken mandag. Lagene stod med en seier i hver i oppgjørene så langt i sesongen, men store gulroten for hjemmelagets spillere lå i at de med seier ville klatre forbi Ringerike og opp på andre plass på tabellen.

Hjemmelaget leverte en strålende første periode

Første periode var et fyrverkeri fra Nes/Ullensaker. Allerede etter 28 sekunder tok vertene ledelsen ved Aurora Lisel Winther-Johannessen. Sju minutter senere doblet Stor René Grinden ledelsen og rett etterpå satte han inn 3-0.  Lean Amandus Hansen Aasen var nest sist på begge scoringene, i tillegg til mål nr fire som kom etter elleve minutter. Målscorer denne gangen var kampens poengkonge, Vegard Sundheim Sandum. Han satte også inn 5-0, før Ringerike satte inn sitt første for kvelden rett før periodeslutt.

Slapp Ringerike inn i matchen i andre periode

Ringerike skapte spenning i matchen da de scoret to mål i starten av andre periode, men et kvarter ut i perioden gjorde Vegard Sundheim Sandum alt selv og økte til 6-3. Bortelaget svarte med å gå rett i angrep og redusere til 6-4 som også var resultatet før siste periode.

Det holdt akkurat til seier

Virkelig spenning kampen ble det da Ringerike reduserte til 6-5 et lite stykke ut i tredje periode. Heldigvis klarte Nes/Ullensaker-spillerne å holde unna og ta sin tredje strake seier og med det klatre opp på andre plass på tabellen.

Neste kamp for Nes/Ullensaker er 4.mars, borte mot Jar 2

Nes/Ullensaker stilte med følgende lag: Leon Amandus Hansen Aasen (0+3), Aurora Lisel Winther-Johannessen (1+0), Elis Olavi Aspholm, Mikael Olsen Flatner, Jaroslav Vaido (0+1), Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll, Storm René Grinden (2+1), Vegard Sundheim Sandum (3+1), Sander Brenni Johnsen, Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Herman Oskar Brennum, Marcus Aasvangen, Tage Gebecke Slydal (0+1), Mats Skrede, Kevin André Bjerknes-Hagen og Erik Ludvig Nesje Christell

 

Denne artikkelen er sponset av

Leif Runars

 

Ecit Årnes 2020

Sigurd, Torjus og Petter blir med videre i FUVO i 2023

Leder i FUVO, Tom Hagen, har endelig funnet igjen pennen sin og fått underskriften til tre spillere spillere som fortsetter i FUVO også i 2023.

Det ventes at flere følger etter de nærmeste dagene, i tillegg vil det skrives kontrakt med noen nye spennende spillere også.

 

Sigurd F. Mathiesen f . 10.01.2003 Kamper Mål
Debut kamp 2.kv NM   02.04.22.    EIF    (H 0-1)
Totalt kamper 23 0
2022 23 0

Rask venstrebeint back/kantspiller som kom tilbake til FUVO fra R&Å før 2022-sesongen. Spilte yngres fotball i FUVO i 2020. Det hele startet i Lommedalen, før det ble Ull/Kisa og R&Å i 2018 som han sammen med familien flyttet til. Var fast på et R&Å-lag i 4.div i 2021 som hadde Jonny Hansen som trener. Da treneren valgte å gå til FUVO før 2022, så gjorde Mathisen det samme. Unggutt med ambisjoner om spill høyre opp i divisjonene.

 

Torjus M. Heiberg  født 25.01.2002 Kamper Mål
Debut kamp Serie 16.10.22 Gjelleråsen (H 1-4)
Totalt kamper 2 0
2022 2 0

”Moing” som ble tatt opp i A-stallen i 2020 og fikk mange treningskamper på backen før Koronaen slo til å stoppet all idrett. Flyttet høsten 2021 til Kristiansand og tok med det en liten pause fra fotballen. Kom tilbake våren 2022 og var kaptein på rekruttlaget i 6.divisjon. Trente med A-laget på høsten og kom innpå de to siste seriekampene. Sønn av tidligere FUVO-spiller Petter Heiberg, som endte på 273 kamper.

 

Petter Rønningen  født  10.08.1986
Debut kamp NM 2kv 30.03.16  Skjetten (H 5-3)
Totalt kamper 47 0
2022 11 0
2017 13 0
2016 23 0

En av 3.divsjons beste keepere i begge sesongene han var i FUVO. Var i sitt livs form da han ble skadet rett etter hjemkomst fra treningsleirer i Tyrkia i 2017. Trente seg opp igjen slik at han fikk med seg store deler av høsten. Avsluttet 2017 med å holde nullen i tre av de fire siste matchene. Glimrende skuddstopper og en som alltid reiste på trening for å trene og ikke bli trent. En foregangspiller det ikke er for mange av. Vendte tilbake til moderklubben Sander etter sesongslutt. Gjorde comeback i FUVO i 2022 i en alder av 35 år etter at Andre Thomsen ble skadet.100 % profesjonell i alt han gjør. Hel ved.

 

Denne artikkelen er sponset av