Forhåndsinfo mellom FUVO og Eidsvold Turn 2

Tap og skader for serielederen

FUVO gikk ikke bare på et meget fortjent tap mot Fjellhamar tidligere denne uken, en meget tynn tropp fikk også med seg noen leie skader i sekken. Mergim Shurdiqi, Ole Kristian Myhre, Kim Brenna og nyervervelsen Henrik Nordnes forlot alle banen med skade, i tillegg haltet Otto Dahl seg gjennom kampen. Otto Dahl er uaktuell, mens det er usikkert med de andre.

Det betyr at lagets andre nykommer, Henning Torgnesskar, trolig må starte allerede mot Eidsvold Turn2. Tynn tropp og masse små og store skader gjør sitt til at FUVO halter om dagen. Det igjen gjorde nok sitt til at FUVO gikk fra årsbeste mot Skedsmo til årsverste mot Fjellhamar.

FUVO med 10 strake hjemmeseiere

Nå er de tilbake på eget gress, og der har de så langt vært uovervinnelige. Ti seiere av ti mulige hjemme gjør sitt til at de også i denne kampen er favoritter. Kan da også ta med at Eidsvold Turn2 så langt har tatt to poeng på bortebane.

Det mestscorende laget møter det laget som har scoret færrest mål, det skal under normale forutsetninger bli en enkel match for nesbuene. Dessverre har prestasjonene til FUVO variert fra strålende til bønn i bøtta.  Et eksempel på det er at bunnlaget Rælingen hadde FUVO i kne i høstens første hjemmekamp. FUVO hadde imidlertid en spiller ved navn Kim Brenna, som scoret to mål og fikset med det 2-0 seier til vertene.

Turn 2 imponerte med seier over Blaker

Eidsvold Turn 2 tok en sterk 3-1 seier mot Blaker tidligere i uken. Grunnen ligger mye at laget har hentet flere spillere til sitt A-lag, som igjen gjør at de har muligheten til å stille et sterkere rekruttlag.

Det blir også trolig bekjentskap med en nesbu. Niklas Brenna Karlsen har gjort comeback i klubben i høst etter å ha studert på Sørlandet og spilt 3.divisjonstfotball for Donn.

Superspissen til FUVO, Kim Brenna, er usikker og testes før kamp. Han har vært i superform og scoret i 11 kamper på rad. I 4.divisjon er han suveren toppscorer med 31 mål, men han nærmer seg også den magiske grensen på 200 mål for FUVO. Pdd står han med 191.

Sondre Rustad Rudi er mestscorende for Eidsvold Turn 2 med 8 nettkjenninger så lang.

Det er vanskelig å si hva slags lag Eidsvold Turn 2 kommer med, men skal FUVO fortsatt ha som ambisjon om å rykke opp, så må de slå Eidsvold Turn 2, uansett hva de måtte komme med.

Banskallet fra Fjellhmar matchen må ryddes vekk og gutta må starte med å løpe, gå i duellene og vise at de er et bedre fotballag enn gjestene fra Myhrer.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Jenter 13 år. Fenstad FK/R&Å med knepen seier

Bjørkelangen+ – Fenstad FK/R&Å 1-2

Det meste har gått på skinner i årets sesong for samarbeidsklubben Fenstad FK/R&Å. Senest i forrige helg gikk laget helt til finalen i Grueturneringen, men onsdag denne uken var laget tilbake i seriespillet og bortekamp mot Bjørkelangen +.

13-års jentene fra Fenstad FK/R&Å har stort sett feid all motstand av banen med forholdsvis klare sifre, men Bjørkelangen har i begge de foregående kampene gitt nesbuene kamp helt til siste spark.

Den første kampen endte 3-1, mens den andre endte 2-0. Bjørkelangen var derfor veldig innstilte på å ta sin første seier over serielederen. Men til tross for at også det tredje oppgjøret ble jevnspilt, trakk laget fra Nes nok en gang det lengste strået og vant kampen 2-1.

Neste kamp for Fenstad FK /R&Å er mandag 2.september, borte mot Finstad.

Fenstad FK/R&Å stilte med følgende tropp: Sara Michelle Johnsen, Fride Elise Aarhus, Mina Solvang Kjærstad, Stine Fossbråten, Mia Iselin Husås, Mille Molstad, Victoria Myrvang Freltofte, Sarah Finstad Hansen, Sunniva Søreng, Mathilde Kornelia Wenger og Vilde Kristine Aarhus.

Jenter 13 år 2.divisjon

1 Fenstad FK/R&Å 15 14-0-1 76-27 42
2 Skjetten 15 11-2-2 55-24 35
3 Gjerdrum 15 11-0-4 61-38 33
4 Bjørkelangen + 14 6-1-7 28-32 19
5 Varpe 14 5-2-7 29-35 17
6 Finstad + 14 4-1-9 19-24 13
7 Rælingen 2 14 3-1-10 23-44 10
8 Ull/Kisa 2 15 0-1-14 5-72 1

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

Hvam med sesongens 11. seier

Simen Holter sendte Hvam i ledelsen i kampen som til slutt endte 6-2

 

Hvam – Bjerke 2  6-2 (2-1)

Etter to uavgjorte var Hvam tilbake på vinnersporet i hjemmemøte med Bjerke 2. På eget kunstgress har Hvamsingene feid enhver motstander av banen, bortsett fra forrige hjemmekamp, da laget måtte nøye seg med uavgjort mot bunnlaget Dalen.

Knepen 2-1 ledelse til pause

Hvam fikk en god start på oppgjøret da Simen Holter satte inn kampens første mål etter bare fem minutters spill. Like etterpå misbrukte hjemmelaget et straffespark, men etter 22 minutter var det tid for 2-0. Gøran Haga sendte i vei et frispark som limte seg helt oppe i vinkelen. Minuttet etter scoringen, reduserte Bjerke 2 til 2-1, som også var resultatet etter de første 45 minuttene.

Innbytter Thomas Wiksaas avsluttet en god kamp av Hvam med to nettkjenninger

Ti minutter ut i andre omgang serverte Gøran Haga en corner som fant veien til Håkon Rolstad Nilsen, som dunket ballen i mål på hel volley.  3-1 ble til 3-2 etter 70 minutter. Dermed var det pånytt spenning i matchen. Heldigvis varte den i kun to minutter, da sendte Even Dahl en fin ball i bakrom til Marius Rognerud, som var sikkerheten selv alene med Bjerkes sisteskanse.

Innbytter Thomas Wiks satte inn Hvam sitt femte mål etter 79 minutter og fastsatte sluttresultatet til 6-2 i det kampuret viste 90 minutter.

Med fire kamper igjen har Hvam tre poeng ned til LSK3 og ti poeng ned til Sørumsand2 på tredjeplass. Det betyr at det holder for Hvam å vinne en av de fire siste matchene for å rykke opp.

Neste kamp for Hvam er tordag 5.september, borte mot serietoer LSK3. Med seier der så har de ikke bare sikret opprykket, men mest trolig også sikret seg seriemesterskapet.

 

7.divisjonstabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=165036

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Paulsen, Simen Andreassen, Håkon Rolstad Nilsen, Tobiasz Rzeznik, Alexander Trondsen, Gøran Haga, Simen Holter, Even Dahl, Kevin Pihl, Marius Rognerud og Fredrik Olsen.
Benyttede innbyttere: Henrik Langbråten, Anders Norum, Bjørn Sverre Liknes Østby, Marius Hansen, Ludwig Wang, Thomas Wiksaas og Kim Svebakken.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Forhåndsinfo før kampen mellom R&Å og Skedsmo

R&Å med to strake hjemmeseire – Skedsmo med to strake bortetap

Lørdag er det duket for toppkamp på Årnes stadion mellom et NM-kvalifiseringsjagende R&Å-lag og et Skedsmo-lag som har veldig lyst på opprykk. Hjemmelaget har overrasket flere i år og ligger på 5.plass med 29, poeng, mens gjestene fra Skedsmo innehar 2.plassen med 41 poeng.

Forskjellen er allikevel ikke så stor som poengene viser. På de fem høstkampene lagene har spilt så har R&Å tatt ni poeng, mens Skedsmo står med sju. Det også to lag som er veldig revansjesugne etter å ha tapt sine kamper på overtid i forrige serierunde. (Kløfta – R&Å 2-1 og Skedsmo – Strømmen 2 3-4)

Årnes var veldig gode på bortebane i våres, men sleit på hjemmebane. Kun en seier på sju forsøk var fasiten. Dette har heldigvis forandret seg i høst, da begge høstens hjemmekamper er vunnet.

En annen ting som er i de blåkleddes favør er at Skedsmo kommer til oppgjøret med to strake tap og ti baklengs i bagasjen.

I våroppgjøret stilte R&Å med et meget svekket lag. Hele ti spillere var forhindret fra å spille matchen som endte med en komfortabel 3-0 seier til Skedsmo.

Spissduellen som fort kan bli avgjørende

En kamp i kampen blir selvfølgelig spissduellen mellom Lasse Holum Hansen & Marius Preber versus Ole-Christian Moltzau & Armin Sistek. De står bak henholdsvis 20 og 26 av målene til sine respektive klubber.

Dette er også en kamp ingen av lagene har råd til å tape. Vi har stor tro på en målrik og spennende kamp som i utgangspunktet er vidåpen.

Her er Oddsen

NordicBet 2,75 5,25 1,71
Coolbet 3,25 5,35 1,60

 

Denne artikkelen er sponset av

 

4.div. Oppsummering 19.serierunde + litt statistikk

Denne rundes kamper

Topplagene tapte – bunnlagene tok poeng alle sammen

Nok en kaosrunde ble levert i 4.divisjon. I forrige serierunde tok åtte av de ni første lagene på tabellen poeng. Denne runden tapte alle topp fire lagene sine kamper, hvorav i tre av dem så var de klare favoritter. FUVO og EIF tapte begge fortjent, mens Skedsmo så nok en gang til å snu en kamp på slutten da de gikk fra 1-2 til 3-2 med scoring i det 81. og 82. minutt. Men Strømmen2 slo tilbake med scoring i det 87. og 90. Dermed fikk Skedsmo smake sin egen medisin. Det fjerde laget, R&Å, tapte på overtid mot Kløfta, som med seieren passerte både R&Å og EIF på tabellen.

I bunnen stod det 4-1 til Rælingen over Sørumsand etter 25 minutter, men dessverre for laget fra Marikollen så slo Sørumsand tilbake, scoret tre mål og fikk med seg ett poeng. Det betyr at drømmen om å overleve ikke bare fikk seg en trøkk, men flere, da både Fet og Eidsvold Turn 2 vant sine kamper.

Denne uken var det mange overraskelser. Det står mellom tre lag. Fet sin 3-0 borteseier over hjemmesterke EIF, eller Strømmen 2 sin snuoperasjon på tampen mot Skedsmo, eller Fjellhamar sin overkjørsel over serieleder FUVO. Vi faller ned på sistnevnte, som leverte en meget god kamp og vant fortjent.

Denne ukes spiller står mellom Christoffer Blix(Fet), som mer eller mindre alene senket EIF, eller Steffen Nystrøm(Kløfta), som satte inn to frisparkperler, og avgjorde kampen på overtid mot R&Å. Vi faller denne gangen ned på Blix, som i følge våre rapporter var meget god.

Følgende spillere scoret to mål eller mer denne serierunden:

3 mål. Christoffer Blix (Fet 3-0 over EIF)

2 mål. Steffen Nystrøm (Kløfta 2-1 over R&Å), Armin Sistek (Skedsmo 3-4 mot Strømmen 2), Jake Pétur Martin ( Strømmen 2 4-3 over Skedsmo), Bessijan Kastrati (Strømmen 2 4-3 over Skedsmo), Lars Petter Raknes (Rælingen 4-4 mot Sørumsand), Petter Fause Evensen (Sørumsand 4-4 mot Rælingen)

  

Den 19. serierunden

4-1 Fjellhamar – FUVO
0-3 EIF – Fet
3-1 Eidsvold Turn 2 – Blaker
2-1 Kløfta – R&Å
4-4 Rælingen – Sørumsand
3-4 Skedsmo – Strømmen
7/9 Lørenskog 2 – Aurskog-Høland

 

1 FUVO 19 15-0-4 66-33 45
2 Skedsmo 19 13-2-4 50-33 41
3 Kløfta 19 9-4-6 37-29 31
4 EIF 19 9-3-7 55-37 30
5 R&Å 19 9-2-8 39-41 29
6 Aurskog-Høland 18 8-3-7 34-33 27
7 Blaker 19 7-5-7 33-30 26
8 Fjellhamar 19 7-4-8 47-42 25
9 Strømmen 2 19 7-4-8 42-55 25
10 Sørumsand 19 7-4-8 38-52 25
11 Lørenskog 2 18 7-3-8 44-42 24
12 Fet 19 6-3-10 41-54 21
13 Eidsvold Turn 2 19 5-3-11 30-48 18
14 Rælingen 19 2-2-15 30-57 8

  

31/8 R&Å – Skedsmo
1/9 FUVO – Eidsvold Turn 2
2/9 Blaker – Aurskog-Høland
2/9 EIF – Lørenskog 2
2/9 Strømmen 2 – Fjellhamar
2/9 Fet – Rælingen
2/9 Sørumsand – Kløfta

 

Toppscorer  pr 29.august

31 Kim Brenna FUVO
19 Ole-Christian Moltzau Skedsmo
18 Fredrik Kristiansen EIF
11 MÅL
11 Piotr Gawecki Lørenskog 2
11 Remi Rød Kløfta
11 Christoffer Blix Fet
  10 MÅL
10 Eiven Solberg EIF
10 Lasse Holum Hansen R&Å
10 Marius Preber R&Å
9 MÅL
9 Mergim Shurdiqi FUVO
9 Victor Wikstrøm Blaker
8 MÅL
8 Jonas Kordahl Skedsmo
8 Sondre Rustad Rudi Eidsvold Turn 2
8 Kasper Øverby Thorsen Fjellhamar
  7 MÅL
7 Mads Elvethun Hansen R&Å
7 Vetle André Opland Smith Fjellhamar
7 Willy Zamble Kløfta
7 George Manea Rælingen
7 Mads Rismoen FUVO
7 Magnus Tvedte Strømmen 2
7 Armin SIstek Skedsmo
6 MÅL
6 Even Berg Melby Sørumsand
6 Ola Vestreng Aurskog-Høland
6 Jonatan Teigland EIF
6 Fredrik Sether Aurskog-Høland
6 René Eriksen LIK2/Skedsmo
6 Bessijan Kastrati Strømmen 2

 

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Ekstremt ungt FUVO2-lag tapte knepent

Fredrik Granberg, Niklas Thøger-Andresen og Kristoffer Larsson Jernberg fikk alle tre sin seniordebut mot Holter.(foto Bodil Skjevdal)

6.divisjon. Holter – FUVO 2  2-0 (0-0)

FUVO2 stilte med en særdeles ung tropp til bortemøte med middelhavsfarer Holter. Hjemmelaget stilte på sin side et betydelig mer rutinert mannskap. Det var mannfolk mot unge lovende FUVO-gutter. Hele ni av bortelagets spillere er til daglig å finne på G 15 og G16 års-lagene.

Det ble som forventet en tøff match med så mange unge spillere, kun et fåtall hadde mer enn en seniorkamp i hylla. Før høstsesongen hadde ingen av guttespillerne spilt seniorkamp, og i denne kampen fikk ytterligere tre spillere sin seniordebut. Fredrik Granberg, Niklas Thøger-Andresen og Kristoffer Larsson Jernberg, viste alle sammen kvaliteter som gjør at man om ikke alt for mange år forhåpentligvis vil se de de kle på seg den røde og hvite A-lags drakta til FUVO.

Unggutta stod opp for hverandre og holdt nullen bakover til det nesten var spilt en time. Selv om Holter var et lite hakk bedre kampen igjennom, var det liv i matchen helt til det var fem minutter igjen å spille, da fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 2-0.

Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 11.september, borte mot Gjerdrum 2

6.divisjonstabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=165019

 

FUVO 2 stilte med følgende lag: Sivert Aasli Asphjell Ovar Skjevdal, Stian Westerheim, André Jørgensen, Sindre Poll, Lars-Fredrik Snildal, Gustav Nordlund, Mantvydas Gecas, Simen Scharning, Markus Sæter og Alexander Persvangen-Johansen.

Benyttede innbyttere: Niklas Thøger-Andresen, Casper Scharning, Kristoffer Larsson Jernberg og Fredrik Granberg.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

R&Å 2 lukter opprykk etter seier over serielederen

Fredrik Stokkebryn ble sendte R&Å2 til himmels med sin matchvinnerscoring fem minutter før slutt.

Onsdag var det duket for toppmatch i 6.divisjon mellom serietoer R&Å2 og serieleder Søndre Høland. Hjemmelaget var veldig motiverte på å ta knekken på serielederen og samtidig påføre de sesongens første tap, det betydde at de stilte med en særdeles god tropp med Lasse Holum Hansen og Marius Preber i spissen.

Lagene kom til matchen med henholdsvis fem og sju strake seiere, og heldigvis ble kampen en toppkamp verdig med høyt tempo, fine scoringer og spenning helt til siste slutt.

R&Å 2 – Søndre Høland 3-2 (0-0)

Lagene kjente litt på hverandre i starten av første omgangen, men etter hvert slapp nervene mer og mer taket og tempoet ble høyere. Det som manglet var produksjonen av store målsjanser. Vertenes Lasse Holum Hansen var nærmest scoring, men tverrliggeren stod i veien.

Etter sidebytte kom også Holum Hansen sin spissmakker fra A-laget, Marius Preber, inn på banen. Disse to skulle etter hvert kombinere fint med hverandre.

Fire mål i løpet av åtte minutter

Etter en times spill stod det fremdeles 0-0, men så ble det action på Årnes Kunstgras. Først sendte Lasse Holum Hansen R&Å2 i ledelsen etter fint fremspill av Marius Preber. To minutter senere utlignet Carl Oscar Moe Borgersrud for gjestene, og ytterligere fire minutter etter det sendte Jøran Sandby bortelaget opp i ledelsen 1-2.

Søndre Høland var i himmelen i to minutter, da ble Marius Preber spilt fri og utlignet til 2-2. I løpet av åtte minutter var det scoret fire mål, to til hvert av lagene, men så tok lagene pause, før det hele igjen eksploderte mot slutten av matchen.

Fredrik Stokkebryn ble matchvinner

Med fem minutter igjen å spille fikk hjemmelaget corner som gikk via Fredrik Stokkebryn og inn i nettmaskene. Søndre Høland satte inn en sluttspurt, men klarte ikke overliste keeperdebutant Erik Smokvina i R&Å2-buret. Dermed endte det med en meget sterk 3-2 seier til R&Å2.

Med seks kamper igjen å spille leder Søndre Høland 6.divisjon med 37 poeng, fem poeng foran R&Å2. De på sin side har fire poeng og en kamp til gode på sin eneste opprykkskonkurrent, Fjellhamar 2.

Neste kamp for R&Å2 er fredag 6.september, borte mot Skjetten 3

6.divisjonstabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=165019

R&Å2 stilte med følgende lag:Erik Smokvina, Øystein Riise Pedersen, Marius Attho Hallgren, Mattis Haug, Fredrik Stokkebryn, Markus Grønvold, Jørgen Rasmus Johannessen, Sigurd Westby, Magnus Krefting Hansen, Fredrik Stenbro Andersen og Lasse Holum Hansen.

Benyttede innbyttere: Ole Elias Jacobsen, Sigurd Flekke Mathiesen og Marius Preber

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Seks nesbuer tatt ut på NFF Akershus kartlegging av sonespillere

Helgen 27. – 29.september vil NFF Akershus kartlegge sonespillere i klassen Gutter og Jenter født 2005 og 2006. Dette gjøres i forbindelse med UEFA B Lisens kurset som går denne helgen på Skjetten. Spillerne vil bli trent av UEFA B – trenere, mens kretsen sine sonetrenere vil observere og kartlegge aktuelle spillere.

Spillere som allerede er inne på kretstreninger i vår – sommer – høst deltar ikke her. På dette tiltaket ønsker vi å kartlegge de spillerne som ikke er inn på kretstreninger pr dd, men som vi anser som høyaktuelle til å delta på sonetreninger i høst.

Michelle Solheim fra Hvam er uttatt i klassen Jenter 2005, mens klubben er representert ved to spillere som er født i 2006. Disse er Amalie Garsjø Brunes og Leah Trudvang.

I Gutter født 2006 har FUVO fått med Peder Gjersøen og William Fossum Østhaug, mens Haga er representert ved Noah Kopperud.

Vi gratulerer alle sammen med uttaket.

 

Du kan lese hele artikkelen fra NFF Akershus her: https://www.fotball.no/kretser/akershus/spillerutvikling/sone/2019/kartleggingsdag-sonespillere-gj-05-og-06/

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Kalasseier til Fenstad SK

Etter mange gode kamper i det siste var det forventet at Fenstad SK skulle slå bunnlaget Varpe forholdsvis komfortabelt. Riktignok lå det i bakhodet at Varpe scoret fire mål mot de sist i en kamp de til slutt vant 7-4.

 

Fenstad SK – Varpe 12-0 (7-0)

Dommeren hadde så vidt blåst i fløyta før Ole Kristian Bye sendte Fenstad SK i ledelsen 1-0. Videre i kampen fortsatte hjemmelaget med festfotball og drev Varpe-forsvaret til den store vanvidd.

Ole Kristian Bye avsluttet første omgangen med ekte hat-trick

10 minutter i kampen satte Henrik Hagen inn hjemmelagets andre mål for dagen, og like etterpå økte Emil Halvorsen til 3-0. Så tok toppscorer Ole Kristian Bye over showet og banket inn tre mål til  i løpet av ti minutter. Han fikk god hjelp av Henrik Hagen som var nest sist på flere av målene.

FSK-trener Sitan Olsen konstaterte at gutta hans hadde en god og morsom dag på jobben.

  • 7-0 til pause måtte vi si oss fornøyde med, og vi kunne ta oss en hyggelig pauseprat, men vi ga gutta klar beskjed om at vi hadde en omgang igjen som skulle spilles, så det var ikke noen vits å skru av nå.
  • Vi hadde friskt i minne at mot Varpe forrige gang så ledet vi 6-0 til pause, men klarte å slippe inn fire i andre omgang. Det skulle vi ikke ha noen reprise av.

Ole Kristian Bye var ikke ferdigscoret.  Ti minutter ut i andre omgangen satte han inn FSK sitt 8.  og sitt 5. mål for kvelden. Han er dermed oppe i 13 scoringer.

Simen Olsen med sitt første mål for FSK

Etter målshowet til Bye var det tid for innbytter Robin Wollberg å skinne. Han svarte med å score to mål i løpet av 13 minutter.

  • Ingen tvil om at Robin må si seg fornøyd med målsnittet sitt. Seks kamper, hvorav flere som innbytter og totalt ni mål er helt klart innafor. Dessverre flytter han til Telemark, dermed var dette han siste kamp for oss i denne omgang, forteller treneren til Nesfotballen
  • Simen Olsen får også sin første for Sporten etter 81 minutter før Jan Niklas Hagen avsluttet dagen med ett fint mål i det 90. minutt.
  • Vi må si oss veldig fornøyd med 12-0 seier, men mer imponerende for oss er at vi har skåret 24 mål og sluppet inn 0 på 3 kampe, sier meget fornøyd FSK-trener Stian Olsen avslutningsvis til Nesfotballen.

 

Neste kamp for FSK er mandag 2.september, borte mot serieleder Eidsvold Turn 3

9.divisjonstabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=165525

FSK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Ole Kristian Bye, Axel Dybvig, Stig Tangen, Fredrik Hansen Moe, Magnus Kvalness, Even Berntsen Kåsa, Tom Werner Hagen, Danyel Badendyck, Dennis Martinsen, Simen Olsen, Alexander Holen, Emil Halvorsen, André Skogheim, Robin Wollberg, Henrik Hagen og Jan Niklas Hagen

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Norges G18-landslag lader opp til landskamp på FUVO

Så sent som i juni gikk G18-landslaget til topps i en turnering i Portugal. Der slo de Portugal 1-0 og Japan 3-2. Mandag 2.september 15:45 – 17.30 og tirsdag 3.september 11.00 -12.45 vil våre unge, håpefulle og kommende landslagsstjerner forberede seg på Funnefoss stadion til en miniturnering i Danmark og landskamper mot Sverige 6.septemter og Danmark/Wales 9. september (utfallet av første kamp avjgør motstander)

 

Her er troppen som tar turen til Funnefoss stadion

 

Her kan du lese lagoppstilling og litt info fra lagets to siste matchene:

https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-18/2019/g18—det-er-bare-a-glede-seg-til-fortsettelsen/

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7354793

 

Dette er hva som venter det norske U18-landslaget

 

Denne artikkelen er sponset av