Mulig seriestart i Norsk Tipping Ligaen 7.august

14 måneder etter at landet stengte ned kan man for første gang se lyset i tunnelen for seriestart i Norsk Tipping Ligaen. Torsdag hadde klubbene i NTL og Norges Fotballforbund Teams møte der det ble lagt frem et forslag med seriestart 7.august.

Det er fremdeles helsemyndighetene og regjeringen som bestemmer når NTL skal starte, men signalene var såpass gode at dette ser realistisk ut slik situasjonen er nå.

Går det slik NTL og NFF tror og håper så vil man kunne trene med fullkontakt i slutten av mai og starte med treningskamper i juni og juli.

  • 6 avdelinger med 13 lag
  • Enkel serie med vanlig opp- og nedrykk
  • Seriestart 7.august med serieavslutning 30.oktober

Prioritert alternativ til seriespill er enkel serie med 13 lag i hver avdeling. Dersom mobilitetsrestriksjoner hindrer en slik modell er neste alternativ 12 avdelinger med sju lag. Da spilles det dobbelt serie. Opprykk vil da bli avgjort ved kvalik. Med enkel serie vil halvparten av lagene få seks hjemmekamper og sju bortekamper.

—————

Cupen

Når det gjelder NM er det to muligheter

Det spilles to kvalifiseringsrunder. Den første i slutten av juni og den andre i starten av juli. Første ordinære runde er satt opp til å spilles 24. og 25.juli. En uke senere spilles 2,runde, mens 3.runde er planlagt spilt 22.september. Resterende runder spilles i 2022.

Dersom det ikke lars seg gjøre å gjennomføre kvalifisering, vil NFF plukke ut 71 lag i Norsk Tipping Ligaen som skal delta i første ordinære runde

 

Hvis alt går etter planen vil FUVO spille sin første seriekamp på 664 dager 7.august 2021

Denne artikkelen er sponset av

 

Seriekamper for Haga barn i alderen 8 til 10 år

Serieoppsett for Haga Gutter 8,9 og 10 år, samt Jenter 8 og 10 år

Haga Gutter 8 år : https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=41042

Seriestart torsdag 20 mai, hjemme mot Hvam Rød

Haga Gutter 9 år:https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=4510

Seriestart torsdag 20 mai, borte mot R&ÅBlå

Haga Gutter 10 år: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=4508

Seriestart onsdag 19.mai mellom Haga Blå og Brun

Haga Jenter 8 år: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=186402

Seriestart torsdag 20.mai, borte mot Bjerke Rød

Haga Jenter 10 år: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=105922

Seriestart torsdag 20.mai, borte mot FUVO Rød

 

Denne artikkelen er sponset av

Seriekamper FUVO for barn i alderen 9 til 12 år

FUVO

Oppsett for FUVO-lag 9 til 12 år

FUVO Gutter 9 år: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=5270

Seriestart torsdag 20.mai, borte mot Fenstad

FUVO Gutter 11 år: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=5898

Seriestart tirsdag 18.mai, hjemme mot R&Å

FUVO Gutter 12 år :  https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=5055

Seriestart tirsdag 25.mai, hjemme mot R&Å

Jenter 10 år: Stiller med to lag

FUVO Hvit: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=35013

Seriestart onsdag 19.mai, hjemme mot Bjørkelangen

FUVO Rød: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=117460

Seriestart torsdag 20.mai, hjemme mot Haga

 

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra 1999. FUVO jenter 12 år ble Nesmestere

Bak fra venstre: Guro Meklenborg, Janne Damm Pettersen, Mia Hildebrandt, Caroline Sanderud, Stine Haslie, Mari Birgtitte Ruud og Kaia Engelsrud. I midten fra venstre: thea Oppegård, Maiken Hildebrandt, Kristin Kjølmoen Aarhus og Anita Thomassen. Foran fra venstre: Kristine Johnsen og Oda Bruteig Brunvoll.

Etter flere hvor jentene måtte spille med gutta, kunne FUVO og Haga for første gang i 1999 stille med hvert sitt jentelag i 12-årsklassen. Da ble også mulighet til å kåre en Nesmester, og det skulle vise seg at FUVO trakk det lengste strået og vant dobbeltoppgjørene med 3-0 og 2-0.

 

Denne artikkelen er sponset av

Elverum henter Otto Dahl fra FUVO

Otto Dahl fikk 59 kamper og scoret 2 mål for FUVO siden debuten mot Rømskog i mars 2016. Dessverre en del skadeplaget, noe som gjorde at han mistet hele 2018-sesongen og halve 2019. Avsluttet sin FUVO-karriere med opprykk til Norsk Tipping-Ligaen. Før han kom til FUVO spilte 28-åringen fem sesonger i EIF.

Det er overraskende forholdsvis mange som har spilt i både FUVO og Elverum de 20 siste årene. Nevner i fleng Robert Leistad, Marius Berg, Mads og Marius Hammer, Øyvind Mellom og sist men ikke minst, Kent Håvard Eriksen, som Elverum hentet fra FUVO i 2012.  Og som var en stor “hit” i begge klubbene.

 

Otto Dahl   Født 11.03.1993 Kamper Mål
Debut kamp NM 1kv 09.03.16 Rømskog(B 4-1))
Første mål Serie 09.09.16 Skedsmo(B 1-2)
Totalt kamper 59 Totalt 2 mål
2019 13 0
2017 20 1
2016 26 1

 

Elverum

Inn 2021:Ylli Ejupi (Flisa), Vegard Granvold Berntsen (Trysil), Otto Dahl (FUVO)

Ut 2021: Nikolai Aas (Fløy), Nikolai Knezevic (Nybergsund), Marko Jondic (Nybergsund),

 

Denne artikkelen er sponset av

Begravelsebyrået Nilsen

Tvillingsøstrene Udnes Weng forsetter på langrennslandslaget

Tiril og Lotta Udnes Weng ble som forventet tatt ut på det norske kvinnelandslaget i langrenn. Begge hadde flere gode plasseringer i verdenscupen i årets sesong. Som best oppnådde Tiril det å bli verdensmester i stafett og en 6.plass på VM-sprinten. Lotta sin beste prestasjon var 12.plass på VM-sprinten og 7. plass på en 30 km i verdenscupen

Plasseringer Lotta Udnes Weng i 2020-21-sesongen 

Plasseringer Tiril Udnes Weng i 2020-21-sesongen

 

Harald Østberg Amundsen, Mathilde Myhrvold og Anne Kjersti Kalvå er nye i landslagstroppene i langrenn foran den kommende OL-sesongen.

Allround kvinner: Therese Johaug, Heidi Weng, Maiken Caspersen Falla, Helene Marie Fossesholm, Tiril Udnes Weng, Lotta Udnes Weng, Ingvild Flugstad Østberg, Anna Svendsen, Ane Appelkvist Stenseth, Anne Kjersti Kalvå (ny) og Mathilde Myhrvold (ny).

– Det er to nye navn på laget. Kalvå har hatt veldig fin utvikling. Myhrvold er en veldig ung, lovende sprinter, sier Ole Morten Iversen, landslagstrener.

Flugstad Østberg har vært ute i lang tid på grunn av helsemessige årsaker. Iversen forteller at hun får plass på laget, men det er ukjent når hun kan trene for fullt. Treneren sier han håper hun kan kjempe om medaljer i OL.

Allround herrer:Harald Østberg Amundsen (ny fra rekruttlandslaget), Hans Christer Holund, Sjur Røthe, Simen Hegstad Krüger, Emil Iversen og Martin Løwstrøm Nyenget.

– Østberg Amundsen er en jeg forventer meg mye av, sier Eirik Myhr Nossum, landslagstrener.

Sprint, herrer: Johannes Høsflot Klæbo, Erik Valnes, Håvard Solås Taugbøl, Pål Golberg og Sindre Bjørnestad Skar.

 

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra 2003. Nes IK G15 med 2.plass i Dansk cup

Foran fra venstre: Morthen Wikstrand(lagleder), Marius By, Jan Ole Kvello, Thomas Fyen og Jens Olsen-Ruud (trener). Midten fra venstre: Sindre Hovland, Patrick Wikstrand, Jonas Hoemsnes og Brede Bøhn. Bak fra venstre. Fredrik Moen, Magnus Røyseth, Håkon Hoff, Fredrik Aarhus, Christian Olsen-Ruud, Per Ivar Vinju, Jens Kristian Tosterud og Terje Hoemsnes (lagleder)

To spillere fra Nes IK på “All Star Team”

Nes IK sine Gutter 15 år tok i 2003 seg helt til finalen i Sporsveiscupen i danske Århus. Året får endte laget på femte plass, derfor var det en revansjesugen gjeng som satte seg høyere mål da de tok turen til Danmark denne gangen. Nes-gutta imponerte med fire strake seiere og 34-2 i målforskjell og var med det klare for finalen mot et meget godt svenskt lag. Dessverre holdt det ikke helt i finalen som endte med 4-1 seier til Monkedal. Det var uansett en særdeles fornøyd gjeng som reiste hjem til Norge. Nes IK fikk i tillegg to spillere på turneringens “All Star Team”

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Tilbakeblikk fra 1998. Lill Jorun liker seg best blant gutta

Lill Jorun Hagen var eneste høne på FUVO gutter 13 år. Her sammen med resten av gjengen som spilte i Norway Cup-

Mange kjente, men tar mer enn gjerne i mot navneliste hjelp 🙂

Lill Jorun Hagen fikk tilbud om å spille for Fenstad/Hvams pikelag foran sesongen. Opaker-jenta takket nei, i stedet valgte hun å spille for småguttelaget til FUVO.

  • Det er mye tøffere å spille sammen med gutta, og jeg tror jeg blir en bedre fotballspiller av å spille her istedenfor i jentefotballen, fortalte den beskjedne 13-åringen.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

Tilbakeblikk fra 1999. Hvam-damene jubler for sesongens første seier

Etter to sesonger uten seier, var det halleluja stemning da Hvam sitt damelag i januar 1999 tok sesongens første seier. Etter hvert karret laget til seg en seier og en uavgjort, og klatret med det opp på en hederlig 6.plass i 5.divisjon.

Målscorere i den berømte 12-11 seieren over Skjetten 2 var: Camilla Vesten 4, Anita Kristiansen 3, Eli Solbakken 2, Toyni Lystad 1, Kristin Hagen 1 og Dorthe Rønaas 1

 

Denne artikkelen er sponset av