Tre strake seiere for Team Nes G16 sitt første lag i 1.divisjon

Sommerferie og cuper gjorde godt for gutta

Team Nes sitt førstelag i klassen gutter 16 år hadde en tung vårsesong hvor de i løpet av de ti første matchene kun tok ett poeng og lå med det desidert sist i 1.divisjon. De avsluttet vårsesongen med 1-8 tap for Skedsmo, men så kom sommerferien og cuper. Gjennom gode prestasjoner i Norway Cup og Sandarcupen fikk gutta tilbake spillergleden og ikke minst så spilte de på seg selvtillit før høstens kamper.

Snudde mot Lillestrøm 2

Den første høstkampen gikk på Haga stadion mot Lillestrøm 2, ett lag som lå rett rundt de på tabellen og som det var mulig å ta poeng mot. Dessverre startet det litt som i vårkampene, med at motstanderen tok ledelsen. Team Nes gutta strittet lenge i mot, men med 12 minutter igjen å spille så utlignet Marcus Solberg Damstuen til 1-1 og med kun åtte minutter igjen å spille så satte Casper Ovell-Rolén inn vinnermålet. Dermed var sesongens første serieseier i boks.

Meget sterk borteseier mot Strømmen 

Neste kamp gikk borte mot et sterkt Strømmen-lag som kjemper om topp tre plass. Våroppgjøret på Årnes kunstgras endte med 7-2 seier til Strømlingene, men denne gangen var Team Nes-gutta enda bedre forbredt. Truls Aasli Asphjell ga bortelaget ledelsen 0-1 etter en halvtimes spill og rett før slutt sikret Marcus Solberg Damstuen seieren da han satte inn 0-2 til Team Nes.

Marcus Solberg Damstuen har hatt en enorm fremgang fra i fjor hvor han spilte G16 fotball i 3.divisjon til at han i 2022 har fått masse kamper for a-laget i 4.divisjon

Scoret vinnermålet ett minutt før slutt

Søndag spilte laget sin tredje høstkamp da tok i mot Rælingen til kamp på Årnes sin flotte, men lite brukte gressmatte. Gjestene tok ledelsen fra straffemerket et godt stykke ut i første omgang, men nok en gang slo Team Nes gutta tilbake. Først utlignet Elias Solvang Ellefsen  til 1-1 da han skrudde inn en corner etter en times spill. Kampen så ut til ebbe ut med poengdeling, men to minutter før slutt satte Marcus Solberg Damstuen inn 2-1 og ble med det matchvinner. Dermed står laget med tre strake seiere og 10 poeng etter 13 av 20 kamper er spilt.

Neste kamp for Team Nes er søndag 4.september, borte mot serietoer Gjerdrum

Team Nes stilte med følgende tropp til Rælingen matchen. Mathias Scharing Lundberg, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Casper Ovell-Rolén, Mateo Stenbro, Mads Sann Laget, Daniel Juel Nyland Jensen, Anders Huser Bølge, Fredrik Hanekamhaug, Elias Solvang Ellefsen, Kristoffer Snildal, Marcus Solberg Damstuen, Marius Lundberg, Truls Assli Asphjell og Lazar Andreas Radonovic

 

Denne artikkelen er sponset av

Toyota Romerike

Sesongens største seier til R&Å 3

Ruben Kristengård og R&Å 3 klinket til med storseier over Rælingen 2

Topplagene i 8.divisjon går mot en meget spennende høstinnspurt hvor fire lag kjemper om to opprykksplasser. Ekstra morsomt for oss nesbuer er det at to av lagene er herfra. Bøn 2 har fått en liten luke ned til de tre andre lagene som består av Skogbygda, Kløfta 2 og R&Å 3.

8.div. R&Å 3 mot Rælingen 2 7-0 (5-0)

Før søndagens match mot Rælingen 2, lå R&Å 3 fire poeng bak Skogbygda og Kløfta 2, men med to kamper mindre spilt. Det var derfor viktig å vinne for å holde følge med resten av topplagene.

I våres endte motsatt oppgjør 2-2 etter at R&Å 3 hadde ledet med to mål til et godt stykke ut i andre omgangen.  Denne gangen hadde gjestene fra Rælingen lite å stille opp med. Hjemmelaget var i storform og ledet hele 5-0 til pause. Etter sidebytte satte de inn ytterligere to mål slik at sluttresultatet ble 7-0. Som er sesongens største seier for de blåkledde. Det betyr også at det nå skiller kun ett poeng mellom Skogbygda, Kløfta 2 og R&Å 3, der sistnevnte har en kamp til gode på Kløfta 2 og to på Skogbygda.

Trener for R&Å3 Kristian Skjeldal Mathiesen konstaterte at de leverte en meget god kamp.

  • VI spilte en bra match hvor vi fikk til mye bra angrepsspill. Vi slipper Rælingen til veldig lite og står distansen godt med få folk (en reserve). Vi vartet opp med gode og raske kombinasjoner, og derfra til mål gikk det raskt. 7-0 er bra selv om Rælingen 2 har stilt bedre lag før.

Neste kamp for R&Å 3 er allerede onsdag, borte mot Nittedal

R&Å 3 stilte med følgende lag: Paul Bjørnar Knapskog-Hope, Ruben Kristengård, Fredrik Stenbro, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Stian Linderoth-Jensen, Kristian Skjeldal Mathiesen, Marius Sormerud Johansen, Kristian Mork Nielsen, Steinar Hofsrud, Lasse Holum Hansen og Håkon Vestmo. Benyttet innbytter: Rune Osnes

Vi har dessverre ikke fått tak i målscorere, så har noen oversikt over det, så er vi takknemlige for om de sender oss en oversikt over det.

 

Denne artikkelen er sponset av

Bilder fra kampen mellom R&Å og Hauerseter

 

Hvam-damene til topps på tabellen

Hvam-damene avsluttet vårsesongen med to solide seiere og en 4.plass på tabellen. Det gjorde sitt til at laget kvalifiserte seg til høstens KM-sluttspill i 7ér fotball.

I den første matchen møtte ikke motstanderen opp, men det gjorde Kurland, som de møtte i den andre serierunden. Frida Stordahl Dybvig ga Hvamsingene en drømmestart med scoring allerede etter to minutter. Kurland slo tilbake fem minutter ut i andre omgangen, men Hvam-damene har brukt ferien godt og med fem minutter ble Andrea Burud matchvinner med sesongens 12 seriemål.

Det er riktignok kun spilt to kamper, men det er lov å nyte førsteplassen så lenge det varer. Neste match for Hvam er onsdag 31.august, borte mot Aurskog/Finstadbru

Hvam stilte med følgende tropp: Ingrid Kristine Arnfinsen, Frida Stordahl Dybvig, Marthine Myrbråten-Corneliussen, Charlotte Engen Mikkelsen, Frida Emilie Pedersen Tørrishaug, Tiril Marie Mundal, Tina Burud, Malin Helene Frenning Gelberg, Rebekka Dybvig Nyaas, Elisabeth Weum Wike, Anne-Ida Bjørnvolden, Maja Burud, Andrea Burud og Lill Jorum Trondrud

 

Denne artikkelen er sponset av

Bilder fra damekampen mellom FUVO og Ull/Kisa 2

Denne bildeserien er sponset av

NaprapatTeamet

 

R&Å hentet spiller fra Strindheim

 

R&Å-trener Trond Johnny Lien har ledet gutta sine til en imponerende 4.plass så langt i sesongen, men har også vært klar på at troppen er litt tynn Nå har laget signert en skikkelig forsterkning i Nikolai Skaue fra Strindheim. 24-åringen står med 6 mål på 13 kamper i årets Norsk Tipping-ligaen. Skaue scoret ikke, men fikk sin debut i seriekampen mot Hauerseter lørdag.

R&Å skriver følgende om sin nyervervelse på sin facebook side

24-åringen fra Tromsø gikk gradene i TIL før han tok turen til Fløya og 3. div spill i 2016 og 2017. Der ble det bl a et par hyggelige turer til Romerike. I cupkamp mot Eidsvold Turn nettet Nikolai to ganger i Fløyas 5-4 seier, mens bortemøtet med Fuvo endte med 2-0 seier. Totalt ble det 39 kamper og 13 mål for Fløya.

Studier bragte han deretter til Trondheim og spill for NTNUI 2 i 5. div (hvor han ble kjent med noen av dagens R&Å-gutter). Her noterte han seg bl a for 32 scoringer i 2019-sesongen.

I fjor høst var det tilbake til 3. div igjen. Denne gangen Strindheim, hvor han har spilt fram til juni i år. Her ble det 26 kamper og 10 mål.

 

Denne artikkelen er sponset av

Leif Runars

Seniorkamper denne uka (mandag 29.august til søndag 4.september)

 

Seniorkamper denne uka (mandag 29.august til søndag 4.september)

Mandag 29.8 9.div Strømmen 3 mot Hvam 2 Kl 2015
Tirsdag 30.8 8.div Frogner mot Skogbygda Kl 2015
Onsdag 31.8 8.div Nittedal mot R&Å 3 Kl 1830
Onsdag 31.8 6.div FUVO mot Kurland Kl 2015
Onsdag 31.8 5.div R&Å 2 mot Fjellhamar 2 Kl 2015
Onsdag 31.8 damer Aurskog/Finstadbru mot Hvam Kl 2015
Torsdag 1.9 6.div Bøn mot Hvam Kl 2015

 

Denne artikkelen er sponset av

Hvam jager opprykk

Hvam er godt i gang med høstsesongen

Hvam har startet høstsesongen strålende. Etter å ha knust Kurland 9-1 i den første, fulgte de opp med en 3-2 sliteseier borte mot bunnlaget Fet 2 i den andre. I den tredje ble WO seier etter at Borgen ikke klarte å stille lag, mens man tok en komfortabel 3-0 seier hjemme mot Skjetten 3 i sesongens 14. serierunde. Henning Torgnesskar sendte Hvam i ledelsen etter et kvarter spill. I andre omgang fulgte Joachim Lihus og innbytter Kevin Pihl opp med hver sin scoring.

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Julian Risvik Paulsen, Martin Holter, Anders Norum, Even Dahl, Joachim Lihus, Simen Holter, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Fredrik Olsen. Benyttede innbyttere: Kevin Pihl, Kim Svebakken, Tommy Alexander Solbergseter, Alexander Persvangen-Johansen og Daniel Aleksander Andresen

——-
Hentet fra Hvam sin facebookside
Leirsund mot Hvam 1-1
A-laget spilte onsdag denne uken kamp borte mot Leirsund, Hvam som nr 2 på tabellen og hjemmelaget på en 4 plass. En kamp som ble som forventet tøff, ett sterk Leirsund spilte god fotball og gikk raskt opp til 1-0 ledelse. Derifra og inn ble det en match som svaiet mye frem og tilbake. Med store sjanser til begge lag, kampen ble preget av at å spille på gress ikke er vår sterkeste side. Her dro hjemmelaget store fordeler…Men Henrik Risvik Paulsen var kampens store spiller, han holdt oss inne i kampen med flere fantastiske redninger. Yngstemann på laget Daniel Andresen kommer inn når det gjenstår ca 22 min og gjøre en god match. Er så nære og score samt være med og avgjøre kampen.
Men gutta kjempet med nebb og klør! Bare noen minutter før dommeren skal til å blåse av kampen, stormer vi frem i angrep. Det blir slått ett hardt innlegg inn fra venstre hvor Kim Svebakken kommer inn på bakre stolpe og klinker ballen i nota, som gjør at vi øyner nå i sluttminuttene en mulighet til og plukke 3 poeng. Det presses godt mot slutten fra Hvam sin side men det blir ikke flere mål. Men vi tar med oss ett utrolig viktig poeng, ett poeng som gjør at vi fortsatt holder vår 2 plass på tabellen.
6.divisjon (To lag rykker opp)
Fjellhamar sitt første lag må rykke opp fra 5.div, skal Fjellhamar 2 kunne rykke opp. Pr nå ligger de på 4.plass i 5.div, men har kun to poeng opp til 2.plassen
1. Bøn 43 poeng
2. Hvam 37 poeng
3. Fjellhamar 2 37 poeng
4. Leirsund 28 poeng.
Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Anders Norum, Martin Holter, Simen Holter, Even Dahl, Gøran Haga, Joachim Lihus, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Fredrik Olsen. Benyttede innbyttere: Kim Svebakken, Daniel Aleksander Andresen og Tommy Alexander Solbergseter

—————-

Denne artikkelen er sponset av

Ecit Årnes 2020

Mjølner – FUVO 1-1

NTL. Mjølner mot FUVO

FUVO-trener Jonny Hanssen var tilbake på gamle traker da han søndag tok turen til Narvik og møte med et Mjølner lag i godt slag. Sist gang lagene møttes på Opakermoen vant FUVO 4-1 etter blant annet tre mål av Mads Rismoen. Mjølner stod med tre strake seiere før møte med nesbuene, som på sin side stod med en seier og to tap på sine tre siste matcher. Jonny Hansen sine gutter liker seg ganske god i Nord-Norge og årets to seire på bortebane har kommet mot henholdsvis Harstad og Fløya.

FUVO måtte klare seg uten Fredrik Nilsen ,Petter Rønningen, Fredrik Lillebekk og Baktiar Rzaev pga skader og sykdom, mens Kristoffer Bugge fikk sitt fjerde gule kort sist og må stå over.

Mads Rismoen med sitt 10. seriemål for sesongen

Det var jevnt spillemessig det første 25 minuttene uten at noen av lagene klarte å ta skikkelig tak i matchen. Ingen store målsjanser ble produsert før FUVO fikk frispark 18 meter fra mål etter 32 minutter. Et såkalt Hopen-hold. Sognødlingen smelte i vei et godt skudd, men dessverre for han og FUVO stod tverrliggeren i veien. Med frisparket så åpnet kampen seg også litt mer. Kun to minutter senere så stod en FUVO-spiller på streken og headet ut en corner. Nesbuene satte inn en superrask overgang som endte hos Mads Rismoen, som rundet keeper og satte inn kampens første mål. Mot Slutten av omgangen trøkket Mjølner litt på, men kom ikke nærmere enn et skudd i nettveggen.

FUVO startet andre omgangen meget bra og kunne med litt hell tatt doblet ledelsen. Etter hvert som kampen steg frem tok Mjølner mer og mer over. Etter 74 minutter pekte dommeren på straffemerket etter en tvilsom avgjørelse sett fra vår posisjon.Straffen satte Nikita Kalinins sikkert i mål. Mot slutten av kampen hang FUVO-gutta skikkelig i tauene og i det 88 minutt vartet Andre Thomsen opp med en fantastisk redning da en FUVO-spiller avklarte i beina på en motspiller. Ballen var i ferd med å havne i en bue over Thomsen, men på mirakuløst måte fikk han vippet ballen over tverrliggeren. Fem minutter på overtid kom hjemmelaget på en overgang som endte med et innlegg som sneik seg forbi flere Mjølner-spillere før den trillet noen cm på yttersiden av stolen.

En nervepirrende avslutning i et meget surt høstvær endte 1-1, noe FUVO kan seg godt fornøyde med. FUVO klatret til 7.plass med 24 poeng.

0-1 34 min Mads Rismoen

1-1 74 min str Nikita Kalinins

Tabellen for NTL avd 6 finner du her

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Nicklas Brenna Karlsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Oliver Nøvik, Tobias Solem Karlsen, Ørjan Hopen, Mads Rismoen og Simen Høglien. Benken, Marcus Ellevold og Thomas Brekken

 

Vi kommer tilbake med mer info fra kampen senere

Denne artikkelen er sponset

Trysilhus 2022

R&Å opp på 2.plass etter sin sjuende strake hjemmeseier

Mads Elvethun Hansen (assist),Jesper Aaserud (mål) og Petter Hanekamhaug (mål og assist) stod for målpoengene da R&Å slo Hauerseter 2-1

4.div. R&Å mot Hauerseter 2-1 (2-1)

Petter Hanekamhaug ble matchvinner i sin avskjedskamp

R&Å har vært i strålende form i høst og kaptein Jesper Aaserud ga laget en drømmestart da han ble spilt alene med Hauerseter-keeperen og satte inn 1-0 allerede etter ett minutt. Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen og det tok et kvarter før toppscorer i 4.divisjon, Kim Brenne presenterte seg med en avslutning. 17 minutter ut i matchen serverte Mads Elvethun Hansen en fin pasning frem til Petter Hanekamhaug utpå kanten. Han dro seg innover og curlet ballen helt oppe i vinkelen. 2-0 til R&Å. Fire minutter senere fikk gjestene frispark på 18 meter som Lars Jørgen Mork skrudde over muren og oppe i krysset. Tre mål før førsteomgangen var halvspilt lovet godt for resten av omgangen.

Etter en morsom innledning på kampen, datt tempoet og Hauerseter fikk lov til å gjøre det de er best på, trille ball. Hauerseter sin beste sjanse kom rett før pause da Karsten Rognerud prøvde seg på en frekkis av et langskudd fra midtbanen som gikk like over.

R&Å lå godt i ramma

R&Å gikk til pause med en fortjent 2-1 ledelse og startet andre omgangen best, dog uten å komme til de store målsjansene. Laget lå godt i gryta med mange spillere som gjorde det vanskelig for Hauerseter å trenge seg igjennom. Gjestene trillet ball og klarte aldri å utnytte Brenna sine spissferdigheter med baller i bakrommet. Hjemmelaget hadde full kontroll på matchen til det var tjue minutter igjen, da begynte Hauerseter å sende baller utpå kanten til Vetle Grønvold Eriksen, som gang på gang serverte gode innlegg inn i boksen. Men det var først etter at Christian Aas & Co hadde kost seg med ballen en god stund. Det gjorde sitt til at R&Å hele tiden hadde nok spillere i boksen til å rydde unna.

Vertene var farlige på kontringer, men det ble skapt få store målsjanser i andre omgang og kampen ebbet etter hvert uten at noen av lagene kom til en virkelig stor målsjanse. Dermed kunne R&Å-Spillerne juble for sin sjuende strake hjemmeseier og en foreløpig andre plass på tabellen.

R&Å har fått inn ny spiller i Nikolai Skaue fra Strindheim, men mister en meget viktig spiller i Petter Hanekamhaug, som reiser til USA for å studere. Han har scoret mål i 10 av 16 kamper og er sammen med Mads Elvethun Hansen toppscorer med 11 mål.

R&Å skriver følgende på sin facebook side:

Vi gjør en god defensiv jobb og slipper gjestene og storscorer Kim Brenna til svært få muligheter. Fremover har vi våre overgangsmuligheter, men det mangla litt på presisjonen i dag.

Tabellen for 4.divisjon finner du her

Her setter Petter Hanekamhaug inn 2-0 til R&Å

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Patrick Elvethun Hansen, Arne Holter, Eivind Sveinhaug, Magnus Krefting Hansen, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Mads Elvethun Hansen og Nikolai Skau. Benyttede innbyttere: Øystein Riise Pedersen, Øyvind Hofsrud og Marcus Solberg Damstuen

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat