Slutt. Aurskog-Høland – FUVO 2-3

Det var godt for FUVO-spillerne å ha i bakhodet at uansett resultat, så ville de ha 4-7 poeng til gode på serietoer Skedsmo etter 21 serierunder. Et FUVO-lag i dårlig borteform, måtte for første gang innse at de ikke var favoritter før møte med serietreer Aurskog-Høland. Et lag som på de fem siste kampene har tatt 13 poeng og med det høstformlaget. I tillegg står de med fem seiere og en uavgjort

Det ble dramatikk til siste spark på ballen da FUVO slo Aurskog-Høland med 2-3 på bortebane.

Hjemmelaget tok ledelsen mot spillets gang etter 16 min. En ledelse som holdt seg omgangen ut. Målscorer var ringreven Lars-Eirik Svardahl.

Seks minutter ut i andre omgang utlignet Henning Torgnesskar til 1-1.

Det så ut til å ende med poengdeling, men fem minutter før slutt headet Lars-Erik Svardahl hjemmelaget på nytt i ledelsen.

Rett etterpå kunne Aurskog-Høland gått opp til 3-1, men Andre Thomsen vartet opp med en kjemperedning.

I stedet for hjemmeseier utlignet Ørjan Hopen til 2-2 etter 88 min.og enda var ikke dramatikken over. To minutter på overtid pirket Fredrik Nilsen inn 2-3 til FUVO, som også ble sluttresultatet.

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Henrik Nordnes, Fredrik Nilsen, Henning Torgnesskar, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Andreas Castilla, Mergim Shurdiqi og Kim Brenna