Forhåndsinfo før kampen mellom LIK2 og FUVO

FUVO kunne med Skedsmo tap lørdag sikret opprykket allerede med seier over Lørenskog2. Så skjedde ikke, noe som betyr at det nå skiller kun fire poeng mellom nesbuene og Skedsmo.

FUVO har slitt veldig på bortebane i høst, riktignok vunnet to og tapt to, men begge seierne har kommet på overtid. I to av kampene har laget vært langt under pari, mens bortekampen mot Aurskog-Høland var en god 4.divisjonskamp av begge lag.

Fra nest sist etter 13 kamper til høstens formlag nr 1

Etter 22 seriekamper leder FUVO serien med 51 poeng, mens Lørenskog 2 befinner seg på 9.plass med 30 poeng. Mye av grunnen til den store poengforskjellen ligger i en dårlig vårsesong av rekruttgutta til Lørenskog. Etter 13 serierunder lå laget på 13 plass med kun 11 poeng.

Høstens lag etter åtte kamper er nemlig Lørenskog 2 med 16 poeng, like mange har Aurskog-Høland, mens FUVO innehar tredjeplassen med 15 poeng, det samme har Blaker.

Med tanke på poengfangsten til Lørenskog 2 og borteformen til Martin Wiker sitt mannskap, så kan man trygt si at det ikke blir noen «walk in the park»

FUVO må finne tilbake til sitt gamle “jeg”

Begge lagene har 3-0-2 på de siste fem kampene, men der Lørenskog 2 tok en komfortabel 3-0 seier over Rælingen sist, spilte FUVO en middels dårlig kamp mot Blaker og tapte for første gang på godt over ett år på eget gress.

I våres ble FUVO liggende under 0-1, men snudde og vant kampen 2-1 etter scoringer av Kim Brenna og Mergim Shurdiqi.

Nevnte Brenna er suveren toppscorer i 4.divison med 33 nettkjenninger, mens Piotr Gawecki er mestscorende for Lørenskog 2 med 11 mål på 6 kamper. Han har av årsak vi ikke veit noe om ikke spilt for verken a-laget eller rekruttlaget til Lørenskog siden 10. august.

FUVO har aldri slått Lørenskog 2 på bortebane

Siden 1993 har FUVO møtt Lørenskog 2 hele ni ganger på Rolvsrud, aldri har laget fra Opakermoen reist hjem med tre poeng. Hele sju ganger har LIK2 vunnet, mens to ganger har det endt med poengdeling. Siste gang lagene møttes var i serieavslutningen i 2013. Den gangen tok hjemmelaget en knusende 7-1 seier. Fakta er at er at FUVO heller ikke har slått A-laget til Lørenskog på bortebane de siste 45 årene. Nå er kanskje tiden inne ?????

Nyervelsen Henrik Nordnes ble dessverre skadet mot Blaker og er uaktuell til søndagens match. Det samme er Henning Torgnesskar og Otto Dahl. Men FUVO stiller i likhet med Lørenskog 2 med 11 spillere fra start.

Denne artikkelen er sponset av

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg