Hvam avsluttet årets sesong med stil

Seriemester seks poeng foran LSK2 på 2.plass

Hvam var allerede kretsmestere og klare for 6.divisjon før de torsdag tok imot Flisbyen 2 til sesongens siste seriekamp. Gjestene var Flisbyen hadde heller ikke noe å spille for, men Hvamsingene ønsket å avslutte årets fantastiske sesong med å gi sine trofaste supportere en fin avslutning på årets sesong.

Hvams Håkon Rolstad Nilsen oppsummerte kampen på følgende måte:

• Det var en tett førsteomgang hvor gjestene lå kompakt defensivt og slo langt mot spissene sine. Hvam holdt kula på bakken og før pause fikk de betalt for det. Pål Rolstad Nilsen fant Kevin Pihl på kanten av 16-meteren og sistnevnte skrudde ballen pent i lengste hjørnet. 1-0 sto seg til pause.
  • 2-0 kom etter 60 minutter og det var etter flott spill av Hvam. Tony Kristiansen banket inn scoringen etter flott forarbeid av Simen Andreassen.
  • Hvam var ikke ferdige for dagen og etter 80 minutter ble Marius Rognerud spilt igjennom, og han var sikker alene med keeper.

Like før slutt reduserte Flisbyen 2 til 3-1, som også ble sluttresultatet.

Det betyr at Hvam ender på 1.plass med 48 av 54 mulige poeng etter 15 seire og 3 uavgjorte. 73 scorende mål og 25 innslupne med en målforskjell på imponerende 48 plussmål.

Hvam er sammen med Eidsvold Turn 3 i 9.divisjon de eneste lagene på både dame og herresiden som har gått gjennom sesongen uten tap.

Hvam stilte med følgende lag: Marius Hovind, Henrik Langbråten, Simen Andreassen, Simen Holter, Anders Norum, Even Dahl, Pål Rolstad Nilsen, Martin Holter, Marius Hansen, Marius Rognerud og Kevin Pihl.

Benyttede innbyttere: Ludwig Wang, Tony Kristiansen og Stian Bøsterud