Haga J11 vant helgens to lokaloppgjør

Haga – Sørumsand 21-4 (10-2)

Første kamp var det naboen fra sør; Sørumsand IF som var motstander. Denne kampen var spennende i nøyaktig 2 minutter. Da hadde Hagajentene satt et bunnsolid forsvar og scoret 2 mål allerede.  Hjemmelaget bare fortsatte å herje med gjestene. Ved pause stod det solide 10-2.

I den andre omgangen forsatte bare dominansen, og de dro bare mer og mer fra i målprotokollen.  Når de gode dommerne blåste for full tid, så stod det 21-4 til Haga på tavla. Bruntrøyene var så overlegne, samtidig som bortelaget bare hadde en spiller som skulle gjøre alt (funker dårlig i lagspill), så ble det en overlegen seier.

Haga – R&Å 11-7 (6-6)

Kamp nr 2 var mot naboen fra nord; Raumnes & Årnes.  Dette visste jentene ville bli en mye jevnere kamp. Og det ble det. Haga startet best også her, og var oppe i en 2-3 målsledelse på det meste.  Mot slutten av omgangen kom R&Å sterkt tilbake, og ved pause stod det 6-6.

I pausen fikk vertene beskjed om å flytte mer på beina, og begynne å spille håndball.   Det hjalp lite i første halvdel av omgangen. Da skjedde det lite konstruktivt fremover på banen, og det ble scoret veldig lite mål.  På stillingen 7-7, fikk Hagajentene et lite forsprang igjen, og dette greide de både og holde og øke litt mot slutten av kampen.  Til slutt endte det 11-7 til bruntrøyene. En fin seier, i en jevn og spennende kamp.

Haga stilte med følgende lag: Luna Øyan, Mathilde A Norum, Selma Holmøy, Jessica B Gran, Oline E Røkke, Hanne-Marie B Thorud, Julie Walseth, Bertine Amundsen, Emma Holmøy og Leah M Kopperud.