R&Å J15 startet 2020 med poengdeling

R&Å – Linderud/Linje 5  19-19 (12-7)

Etter 3.plass i høstspillet og en lang juleferie var det endelig tid for sluttspillkamp mot Linderud/Linje 5. Ett lag som også endte på 3.plass i sin avdeling.

R&Å-jentene leverte en meget god første omgang og kunne gå i garderoben med femmålsledelse. Dessverre ble det litt for mye ukonsentrasjon og rot etter sidebytte. Gjestene fra hovedstaden spiste sakte men sikkert opp ledelsen og til slutt stod det 19-19. Martyna Maria Pona ble kampens toppscorer med 9 mål.

Resultatet er nok litt skuffende med tanke på den gode første omgangen hvor laget hadde god kontroll og ledet 12-7.

Neste kamp for R&Å-jentene er søndag 19.januar, hjemme mot Ski 2

R&Å stilte med følgende lag: Ine Marie Bådammen, Martyna Maria Pona (9), Julie Anette Wisth, Tuva Kårstad, Lene Charlotte Olsen (6), Tora Nilsen (1), Line Melbye (1), Sanna Gangnes, Karna Amundsen, Marianne Nergård Groeewoud og Mari Westerhagen Ilseng (2)