R&Å-damene med nok en storseier

Ann-Petrin Unes scoret fem mål i 28-19 seieren over Kløfta

R&Å – Kløfta 28-19 (16-6)

R&Å-damene tapte den første seriekampen rett over nyttår mot Ull/Kisa 2, men har funnet tilbake seiersresepten. Etter en enkel seier mot bunnlaget Ammerud 2 tidligere i uken, var det dags for en mye tøffere motstand da fjerdeplasserte Kløfta søndag tok turen til Neshallen. Et hjemmelaget inspirert av det norske herrelandslaget tok tak i kampen fra start. Et solid forsvar og en keeper (Lena Bøsterud) som stengte buret, gjorde sitt til at kampen ble tidlig avgjort i vertenes favør. 12-2 ble til pause til 16-6.

Gjestene fra Kløfta kom mer med i kampen i andre omgang, men var aldri noen trussel. Til det var ledelsen for stor. Etter 60 gode minutter hadde R&Å tatt sesongens ellevte seier for året.

Med 23 poeng ligger laget fremdeles på andreplass, men nå er nok Kløfta hektet av i opprykkskampen. NIT-HAK 2 er suverene og vil med stor sikkerhet vinne serien, mens R&Å og Nannestad kjemper om den andre og siste opprykksplassen. R&Å har fire poeng, men også en kamp mer spilt enn Nannestad, så den kampen er på ingen måte avgjort.

Ann-Petrin Unes, Emilie Høyby og Tuva Dystland ble hjemmelagets toppscorere med fem mål hver.

Neste kamp for R&Å er torsdag 30.januar, borte mot Skedsmo

R&Å stilte med følgende lag: Lena Bøsterud, Ane Buskenes Andersen (2), Stine Alstad Quille, Ann-Petrin Unes (5), Cathrine Wenger (1), Karina Vesteng (4), Tuva Hoel (1), Emilie Høyby (5), Stine Opsann Findalen (5), Katharina Gerling Olsen og Tuva Dystland (5)