7 seiere på rad for Fenstad Jenter 9 år

Fenstad FK – Fet Rød J9 14-3 (7-1)

Fenstad jentene tok imot Fet Rød til kamp hjemme på Fenstad Stadion. En seiersvant Fenstad gjeng fikk tidlig en scoring imot når Fet spilte seg fint frem til en 0-1 ledelse. Dette var oppkvikkeren som skulle til for at maskineriet til FFK jentene satte i gang. Det tok ikke lang tid før 0-1 var snudd til en 5-1 ledelse. Det var artig å kunne se at ting man har øvd på med pasninger bakfra ut på kanter og inn foran mål begynner å fungere. FFK kunne gå til pause med en 7-1 ledelse.

I andre omgang fortsatte FFK jentene å male på, men likevel var det Fet som igjen kunne juble for nok en tidlig scoring etter noen nydelige driblinger og et velplassert skudd som suste bak Fenstad sin keeper. Fet skulle også senere i omgangen få sin tredje scoring, men en for kvelden skudd villig Fenstad gjeng var ikke ferdig for dagen. De ga seg ikke før sluttresultatet viste 14-3 til hjemmelaget.