Nes IBK Veteraner feide Fet av banen med 9-3

Veteraner  Nes IBK – Fet 9-3 (1-1, 2-1, 6-1)

Nes IBK sine veteraner tok lørdag imot Fet til QABR Regionscup for veteraner. Det ble jevn og spennende match i to perioder. Så sa Nes-veteranene takk og farvel

Snudde 1-2 til 3-2 i andre perioden

Andre Bødker ga hjemmelaget en god start på oppgjøret med scoring etter tre minutter. Fet var godt med i starten og utlignet til 1-1 midtveis i perioden, for så å ta ledelsen 1-2 tidlig i andre periode. Nes IBK og Joakim Andersen svarte med å utligne til 2-2 under ett minutt senere. Nes fant veien til nettmaskene ytterliggere en gang til i midtperioden og gikk til pause med 3-2 ledelse.

Cruiset inn til 9-3 seier

I starten av den siste perioden vartet Alf Marius Lundberg opp med to pasninger frem til Are Troli, som satte to mål og med det økte hjemmelagets ledelse til tre mål. Vertene fra Nes fortsatte å kjøre over Fet. Kai Gunnar Thøger-Andresen og Peter Håkelien satte to mål rett etter hverandre, dermed var seieren i boks før det var spilt seks minutter av tredje perioden. Fet reduserte en gang, men to nye mål av Nes IBK, denne gangen ved Thomas Skogholt og Kai Gunnar Thøger-Andresen, så var seieren i boks.

Nes IBK stilte med følgende lag: Geir Gustav Lund, Per Arne Steinsland, Alf Marius Lundberg, Epsen Håkelien, Joakim Andersen (1), Jørn Frogner, Thomas SKogholdt (1), Andre Bødker(1), Thomas Amundsen, Kai Gunnar Thøger-Andresen (2), Petter Håkelien (2) Are Troli (2), Geir Gustav Lund, Geir Årnes, Niklas Eriksen Berg og Thomas Miguel Eriksen