To seiere til R&Å/Skarnes 2 gutter 14 år

R&Å/Skarnes 2 – Vålerenga 31-19 (16-10)

R&Å/Skarnes 2 spilte to kamper i helgen. Første motstander var Vålerenga i Vormsundhallen lørdag formiddag. En klamklar gjeng startet med å ta en tidlig 5-2 ledelse, men gjestene fra hovedsataden hadde på ingen måte tenkt å selge seg billig og etter tretten minutter stod det 10-10. Da bestemte hjemmelagets forsvar og keeper for å stenge buret. R&Å/Skarnes satte opp tempoet og avsluttet første omgangen med seks strake scoringer og kunne med det gå til pause med 16-10 ledelse.

Vertene fikk en god start på andre omganen og fortsatte å øke forspranget. I løpet av de åtte første minuttene hadde de scoret ni mål og kun sluppet inn tre. Dermed hadde de økt ledelsen til tolv mål. De inviterte Vålerenga litt inn i kampen, som takket med å score fire mål på rappen. Mot slutten av kampen satte R&Å/Skarnes-gutta på turboen igjen og avsluttet matchen fire nettkjenninger og en meget komfortabel 31-19 seier. Sindre Tronbøl ble kampens toppscorer med 9 nettkjenninger.

Laget skriver følgende på sin facebookside:

• Det er veldig gøy å se disse guttene om dagen, de har det utrolig gøy og spiller veldig fin håndball. Når motstanderen også kommenterer at SkarÅ gutta er gode på alle plasser, da har vi oppnådd mye. En utrolig god lagmoral på disse gutta.

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende lag: Daniel Thode Hegge (2), Martynas Gagilas (7), Alexander Holmen (6), Sindre Tronbøl (9), Oliver Alstad Quille, Albert Heggedal Røst, Sivert Eliassen (1), Viktor Aleksander Sørlie (1), Kristian Skaarer, Viljar August Wathne Guttormsen (5), Oskar Andreas Weng og Mats Steponavicius

———————

Nordstrand 2 . R&Å/Skarnes2  12-23 (7-13)

Søndag var det dags for Oslo-tur og møte med Nordstrand 2. Etter flere store seiere var det et lag stinne av selvtillit som brukte kort tid på å få kampen inn i sin bane. R&Å/Skarnes2 tok tidlig ledelsen og ga den aldri fra seg. Hjemmelaget hadde lite å stille opp med og allerede etter de første tjue minuttene hadde gjestene opparbeidet seg en komfortabel 7-13 ledelse. Sebastian Engeflaen Jansen ble toppscorer med 5 mål.

I andre omgang så fortsatte de med supert forsvarsspill og til tider imponerende angrepsspill. De kjørte over Nordstrand og femmålsledelse til pause ble raskt til ti mål og til slutt til elleve mål.

Helgens to seiere har ført laget opp på andreplass med lik poengsum som R&Å/Skarnes 1 og Frogner. Alle tre lagene står med 10 poeng etter seks kamper.

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende lag: Simen Betten Vaarum (1), Daniel Thode Hegge (3), Martynas Gagilas (4), Sindre Tronbøl (4), Oskar Andreas Weng (1), Sivert Eliassen (1), Sebastian Engeflaen Jansen (5), Viktor Aleksander Sørlie, Sander Berøy Paulsen og Viljar August Wathne Guttormsen (4)