Ny storseier til FUVO G14

FUVO-gutta var veldig fornøyde med at A-spillerne tok seg tid til en prat før matchen

FUVO G14 år hatt en god vårsesong hvor de spesielt på hjemmebane har levert god, morsom og underholdende fotball. Tidligere denne uken spilte de sin femte og siste hjemmekamp for vårsesongen.  Det skulle vise seg å ende med nok en storseier.

3.div  Gutter 14 år: FUVO mot Sand 14-2 (4-1)

At Sand hadde lite å stille opp mot et aggressivt og lekent FUVO-lag ble tidlig tydelig. Allerede i det andre angrepet vartet hjemmelaget opp med en fin opprullering som endte med et innlegg som John Woolnough breisidet enkelt inn i mål.  FUVO fortsatte å kjøre over bortelaget og etter 8 minutter driblet Jonas Bjørkhaug seg forbi noen forsvarspillere før han dunket ballen rett under tverrliggeren. Hjemmelaget rakk å score to mål til før pause. Sindre Granhaug dro av keeper før han satte inn 3-0 etter 18 minutter og seks minutter senere økte Mathias Eriksen til 4-0. Like før pause rotet FUVO-forsvaret det til for seg selv og Sand takket og bukket med å redusere til 4-1.

Kethcupeffekt i andre omgang

Etter sidebytte ble forskjellen mellom lagene enda større. FUVO-toget kjørte over Sand og i løpet av de seks første minuttene hadde de funnet veien til nettmaskene fire ganger.  Kaptein Jonas Bjørkhaug startet ballet da han gjorde alt selv før han plasserte ballen trygt over målstreken. Så fulgte Jonass Ferdinand opp med en scoring før Mathias Eriksen putta de to neste. Nykommer Aslak Bratlie-Bernal satte inn FUVOs  niende mål etter 49 minutter og minuttet senere så økte Mathias Eriksen til 10-1 til FUVO. Han brukte med andre ord nøyaktig ti minutter på å score tre mål.

Sand reduserte med et herlig volleyskudd

I denne perioden gikk det knapt ett minutt mellom hver gang FUVO scoret. Neste mann på scoringslisten var John Woolnough. Han la på til 11-1, som ble til 11-2 da en Sand spiller klinket til med en drømmescoring på volley. 30 sekunder senere var stillingen 12-2.Hjemmelaget vartet opp med et mønsterangrep hvor Thomas Holmrast Moen var kjapt frempå og satte ballen i nota etter at keeper måtte gi retur.

FUVO avsluttet kampen med ytterliggere to mål. Det første var en suser fra John Woolnough helt oppe i vinkelen, hans tredje for dagen, før det hele ble avsluttet med at Mathias Eriksen scoret enkelt alene med keeper.

Laget fra Opakermoen har dermed fem strake hjemmeseire og 52-7 i målforskjell. Etter 8 kamper ligger laget på 2.plass med 19 poeng. Leder gjør Aurskog/Finstadbru med 25 og en kamp mer spilt. FUVO avslutter vårsesongen mandag med bortekamp mot Rælingen 3

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Anton I Engen, Aslak Btratlie-Bernal, Tobias Johansen Bratterud, Jonas Kaeomani BJørkeng, Mathias Eriksen, Sondre Persvangen-Johansen, Thomas Halmrast Moen, Sindre Granhaug og John Woolnough. Benyttede innbyttere: Osakr Nikolai Skeie Storfors, Kristan Minge Hagen, Jonass Ferdinand Jonasson, Vetle Blådammen og Hadi Karimi