Knepent tap for Haga Gutter 12 år

Bildet: Fra v.; Isak Svartangen, Wilhelm Gjertsen, Daniel Gruszczynski, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Tobias Olsen, Karlis Nitiss, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad og Patrik Holmøy.

De eldste Haga-guttene dro til Nordstrand Arena for å bryne seg mot hjemmelaget søndag morgen

Kampen startet jevnt. Lagene spilte fin og fartsfylt håndball. Hjemmelaget åpnet scoringsballet, før gjestene svarte og lagene fulgte hverandre i målprotokollen første halvdel av omgangen. Ingen mer enn 1-2 mål foran.  Da 4 minutter gjenstod, festet bruntrøyene grepet og skaffet seg en to-måls ledelse de ikke gav fra seg.  Var oppe på 13-10, før Nordstrand fastsatte pauseresultatet til 13-11 fire sekunder før signalet lød.

I pausen ble bruntrøyene enige om å forsette som i den første omgangen, men prøve å være litt mer tålmodige fremover, og sette sjansene når de kom.

Hagaguttene scoret først i den andre omgangen. Men hjemmelaget, som hadde lagt om til offensivt forsvar, ga seg ikke og hang med i målprotokollen.  Gjestene sleit med å finne ut av vertenes offensive forsvar, og samtidig som de ikke greide å henge med i forsvar, gjorde sitt til at hjemmelaget kom ajour midtveis i omgangen på stillingen 16-16.

Hjemmelaget tok nå over føringen i kampen og lå hele tiden et lite hakk foran Hagaguttene.  I siste sekund kunne de fastsette sluttresultatet til 22-25 i en fartsfylt og spennende kamp.

Mye bra spill som man kan ta med seg videre. Men litt å trene på også.  Gutter 12 pleier å avslutte kampene sterkt, men denne var et unntak.

Nye muligheter om noen uker i sesongens siste seriekamp borte mot Skiptvet HK.