R&Å ledet med to mål,men tapte

Mads Elvethun Hansen putta to,men det holdt dessverre ikke til poeng.

Mads Elvethun Hansen sendte R&Å opp i en tomålsledelse før det var spilt 11 minutter på Jessheim stadion. Den første satte han allerede etter 38 sekunder. Da trodde nok de fleste at de blåkledde ville gå mot sin første seier for sesongen.

Dessverre skulle ungguttene til Ull/Kisa2 slå brutalt tilbake, og etter halvspilt første omgang hadde ikke bare redusert, men utlignet til 2-2. Og før halvtimen var spilt hadde hjemmelaget snudd kampen fra 0-2 til 3-2. Med ti minutter igjen å spille av første omgangen ga imidlertid Simon Petersen ny tro på R&Å-poeng, da han dunket inn et frispark.

I andre omgang roet det seg betraktelig foran målene, men ett mål til skulle det bli. Med tretten minutter igjen å spille avgjorde Ull/Kisa 2 kampen til sin fordel. Dermed står R&Å fremdeles med null poeng etter tre spilte kamper.