SIF/FUVO3 tapte seriepremieren mot Hauerseter2

Kasper Aanerud og SIF/FUVO3 nådde ikke helt opp mot Hauerseter 2

Skogbygda og FUVO valgte i 2018 å inngå et samarbeid på seniorsiden. En av sjefene for laget er Eivind Husås, som kan fortelle at det var en optimistisk tropp som onsdag dro til Nordkisa og møte med Hauerseter 2. Det ble meldt om stor tropp, ny keeper signert og klar og fin bane, alt lå til rette for match.

Husås konstaterte at dårlig start gjorde sitt til at laget reiste fra bortekampen uten poeng.

• Dessverre var ikke «på» fra start og etter 8 minutter lå vi allerede under med to mål. Dumme ballmiss på vei fram gjorde at de straffet oss på kontringer.

SIF/FUVO3 tok seg imidlertid sammen og tok over matchen. Etter 20 minutter reduserte debutant Kenneth Nordli med et velplassert skudd fra 17 meter. Bortelaget fortsatte å kjøre matchen og var svært nære en utligning ved flere tilfeller. I stedet økte Hauerseter 2 mot spillets gang til 3-1, rett før pause.

• Vi ble enige om å gå ut i hundre i andre omgang, og har vår beste periode i kampen neste halvtimen. Etter en times spill reduserte Kristian Aarem. I denne perioden skapte vi flere sjanser og utligningen burde kommet. I stedet blir vi straffet nok en gang på vei fremover. Da de gikk opp til 4-2, gikk lufta litt ut a oss.

Kampen endte til slutt 6-3, etter at Morten Bore scoret det siste trøstemålet for SIF/FUVO3. Treneren graver seg på ingen måte ned etter tapet. Han forteller at han tar med seg at de scoret tre mål på bortebane, det SKAL være nok til å vinne kamper, men når de slipper inn seks mål, da blir det vanskelig.

• Mye godt spill var det også, flere positive ting å ta med seg. Godt å ha en «ekte» keeper bak der igjen, var dessverre lite han fikk gjort med målene. Herlig engasjement, prater og dirigerer, det er noe vi har savnet og som jeg tror vi vil få nytte av utover i sesongen, sier Husås til Nesfotballen.
  • Vi må jobbe med å tette igjen i egen boks, samt spille med litt mindre risiko i vårt eget spill. Spesielt i midtbaneleddet når vi flytter frem.

Treneren forteller avslutningsvis at man også må huske på at det er mange nye i stallen, og at samspillet vil sette seg mer etter hvert som man får flere kamper sammen.

Neste match for SIF/FUVO3 er onsdag 25.april, borte mot Hvam

SIF/FUVO3 stilte med følgende tropp: Daniel Amundsen, Aleksander Olsen, Aleksander Flinkop, Andreas Rønold Johnsen, Eivind Husås, Gaute Borgenholt, Khalid Hacham, Jonas Kjone Husåsfallet, Kasper Aanerud, Kenneth Nordli, Kim Andre Granaas, Kristian Aarem, Daniel Heimnes, Magnar