Slutt:Skedsmo2 – FUVO

FUVO-trener Ørjan Heiberg gjorde av forskjellige årsaker fire forandringer fra laget som startet mot R&Å.

Heiberg var klar på at Skedsmo2 er et lag FUVO skal slå sju dager i uken, men da må man være klare mentalt og ikke gå på et bananskall.

FUVO leverte en svak 1.omgang og lå under 1-0 til pause. FUVO våknet først etter at Skedsmo2 scoret etter 39 minutter ved Lobmann.

Det var et helt annet FUVO-lag som gikk utpå matta etter sidebytte. Gutta tok tak i kampen fra start og produserte tosifret med store sjanser før Mads Rismoen til slutt headret inn 1-1 etter 72 minutter. Ett minutt senere sendte Oskar Wang bortelaget i ledelsen 1-2.

FUVO leverte en god 2.omgang og på overtid fastsatte Armin Sistek sluttresultatet til 1-3.

FUVO fikk hjelp fra Sørumsand som slo Aurskog-Høland. Dermed har alle lagene rundt Nesbuene tapt denne serierunden

Laget: Andre Thomsen, Preben Finstad, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Oskar Wang, Baktiar Rzaev, Simen Nordnes, Tobias Solem Karlsen, Mads Rismoen,Armin Sistek og Kim Brenna

Benyttet innbytter: Chris Lundhaug