R&Å2 opp på 2.plass i 6.divisjon

R&Å2-spiller Stian Linderoth-Jensen pådro seg sesongens andre utvisning,men R&Å2 hadde ingen problemer med å dra i land sesongens sjuende seier.

Lynraske Thomas Wiksaas, som har vært skadet i en god stund, viste at han ikke har glemt gamle kunster da han satte inn 0-1 etter ti minutter. Dette resultatet holdt seg til pause, men omgangen ebbet på ingen måte ut- uten dramatikk. I det siste spilleminuttet fikk både en Kurland spiller og R&Å2-spiller Stian Linderoth-Jensen direkte rødt kort.

I spill 10 mot 10 viste Wiksaas seg igjen frem etter 51 minutter. Han satte inn sitt andre for dagen og sjette mål på tre kamper for rekruttlaget. Et kvarter før satte Lasse Holum Hansen spikeren i Kurland-Kista da han økte til 0-3. Da gjorde det lite at hjemmelaget reduserte fra straffemerket like før slutt. En fortjent 1-3 seier til R&Å2, som med seieren klatret opp på 2.plass i 6.divisjon,

Etter halvspilt serie har R&Å2 tre poeng opp til serieleder LSK3 og ett poeng ned til Løvenstad på tredjeplass.

R&Å2 stilte med følgende tropp: Mathias Årstad Olsen, Simen Holter, Stian Linderoth-Jensen, Marius Solhaug, Fredrik Autio, Lasse Holum Hansen, Fredrik Stenbro, Thomas Wiksaas, Robin Gjestad Wollberg, Sander Tufte Ringnes, Henrik Leonsen Sann, Sebastian Munthe Øvrum og Håkon Bue