Mye positivt tross tap for SIF/FUVO3

Lars Scharning scoret ett mål og var en konstant trussel

Fjellhamar 3 lå på 2.plass før kampen og det var forventet at SIF/FUVO3 ville få det tøft, tross hjemmebanefordel.

Fjellhamar 3 tok oppskriftmessig ledelsen etter 9 min, men det var samtidig tydelig å se at de sleit med det uvante naturgresset på Skogbyga stadion. Spesielt sleit lagets keeper med underlaget. Etter 14 minutter fikk hjemmelaget en gavepakke fra målvakten, og Lars Scharning fikk en enkel oppgave med å trille ballen inn i det tomme buret.

• Fjellhamar 3 hadde ballen mest resten av omgangen, men vi lå litt mer bakpå og ventet på overganger. Begge lag kom til flere sjanser, dessverre var Fjellhamar det eneste som fikk nettkjenning før pause. Det var allikevel mye positivt å dra med seg videre inn i 2.omgangen. Vi var så absolutt med i matchen og hadde god tro på at vi kunne få med oss ett poeng eller tre, sier Eivind Husås til Nesfotballen.

Steve Johnsen skapte ny spenning med sin 2-3 redusering

Det første som skjer i 2.omggang er dessverre at Fjellhamar3 går opp til 1-3. Hjemmelaget ga imidlertid ikke opp. Steve Johnsen er sterk med ball i beina inne i  boksen , han vender bort stopperen og tupper ballen via krysstanga og inn i mål. 2-3 og ny spenning.

På dette tidspunktet var vertene nære i flere tilfeller, og store sjanser brennes. Men i stedet for utligning, så punkterer bortelaget kampen med mål i 78. og 84. minutt.

Flere unggutter som viser god form om dagen

• Det endte med et litt surt 2-5 tap, men vi tar med oss mye positivt fra matchen. Vi viser at vi kan henge med lag i toppen av tabellen. I denne kampen var også moralen super, samtlige utpå der jobber knallhardt for hverandre kampen igjennom. Og i dag skapte vi veldig mange store sjanser.
  • Mange som viser god form om dagen, men i dag vil jeg trekke frem Robin Pettersen. Han har hatt gode prestasjoner på venstre backen i det siste. Nok en unggutt som tar steg, gøy å se. Også moro å se Lars Scharning om dagen, en konstant trussel for motstanderne, sier en optimistisk trener til Nesfotballen etter kampslutt.

Laget: Jonas Frigård, Robin Pettersen, Kenneth Husåsfallet, Eivind Husås, Jonas Husåsfallet, Magnar Bore, Niklas Martinsen, Tor Erik Tømmerbakk, Aleksander Olsen, Andreas Johnsen og Lars Scharning. Benyttede innbyttere: Steve Johnsen, Kasper Aanerud, Kim Andre Granaas og Tom Roger Engebretsen