R&Å med fire strake hjemmeseiere

R&Å-trener Svein Pettersen syntes at laget hans startet kampen bra med stort ballinnhav, men dessverre scoret Hauerseter på sin første sjanse etter kun 8 minutters spill. Han forteller at laget opptrådte litt for ubesluttsomt og naivt i de bakre rekker ved denne scoringen.

Uavgjort til pause

R&Å presset på for utligning og etter en halvtimes spill satt den i nota. Mads Elvethun Hansen fant Simen Holter, som kom på et sugende løp fra sin midtstopperposisjon. Alene med keeper var han sikkerheten selv.

• Målet kom etter at en flott overgang hvor vi har flere spillere i overtall. Vi gikk i garderoben etter første omgang med 1-1, men vi var det klart beste laget i 1.omgang, sier treneren
  • Vi bestemmer oss i pausen for å stramme opp den defensive samhandlingen samt fortsette og spille ball uten å stresse for flere scoringer.

Snudde 0-1 til 3-1 seier

Etter sidebytte kom hjemmelaget til flere feite målsjanser. Lasse Holum Hansen fikk etter hvert flere store som han på en normal dag hadde satt. Men i det 2.omgangen nærmet seg halvspilt, mottok Fredrik Autio en ferdig dempet  pasning fra en Hauerseter-spiller. Han takket og bukket med å sende hjemmelaget opp i ledelsen 2-1

R&Å hadde god kontroll defensivt, og ti minutter før slutt avgjorde de kampen til sin fordel. Ungguttene Martinus Slette Granum og Eivind Sveinhaug, hadde bare vært på banen noen minutter da de Slette Granum serverte ballen til Sveinhaug, som fastsatte sluttresultatet til 3-1.

• Jeg føler vi stort sett har meget god kontroll over kampen i 2.omgang. Vi har mange gode opprullering og kommer til store muligheter til å nette flere ganger i løpet av kampen. En fullt fortjent seier som faktisk burde vært større sett ut ifra ballinnhav og scoringssjanser, forteller en fornøyd R&Å-trener Svein Pettersen til Nesfotballen etter kampslutt.

Hauerseter-trener Trond Jonny Lien fortalte i klare ordlag (til RB) at denne kampen var lagets dårligste for sesongen. Hauerseter-gutta skulle få hake for oppmøte, men de kunne egentlig tatt sykefravær.

Neste kamp for R&Å er mandag 25.juni, hjemme mot Rælingen

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Jørgen Aaserud, Eivind Solhaug, Jesper Aaserud, Marius Solhaug, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere: Martinus Slette Granum, Robin Rognerud,Eivind Sveinhaug,  og Øyvind Hofsrud