R&Å åpnet høstsesongen med uavgjort borte mot Strømmen2

Robin Rognerud og R&Å kjempet til seg ett poeng i bortemøte med Strømmen2

Raumnes & Årnes startet høstsesongen med bortekamp mot et overkommelig Strømmen2 lag med kun to spillere som har erfaring fra spill for a-laget til Strømmen. De blåkledde hadde også et 1-5 tap fra i våres å hevne.

Før kveldens kamp lå R&Å på 7.plass med 21 poeng, men vil med poeng klatre forbi Blaker og opp på 6.plass.

Strømmen2 startet best og tok også ledelsen etter få minutters spill. Like etterpå var hjemmelaget cm fra å doble ledelsen, men en glimrende blokkering av Jørgen Aaserud gjorde sitt til at det fremdeles stod 1-0.

Etter hvert som kampen steg frem kom R&Å mer og mer inn i kampen, laget var farlig frempå flere ganger, men en meget opplagt Stian Bolstad i Strømmen-buret gjorde sitt til at det tok en god stund før gjestene fra Årnes endelig fikk hull på byllen.

Et stykke ut i andre omgang sendte Fredrik Autio en fin ball igjennom til Mads Elvethun Hansen, som på sin side spilte ballen videre til toppscorer Lasse Holum Hansen, som utlignet til 1-1. Hans 12 seriemål for sesongen.

1-1 ble også sluttresultatet. Det betyr at R&Å etter 15 spilte kamper ligger på 6.plass med 22 poeng.

I en annen kamp i 4.divisjon slo bunnlaget EIF sin ergeste konkurrent, Eidsvold Turn2, med 5-3

Laget: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen. Jørgen Aaserud, Marius Solhaug,Jesper Aaserud, Robin Rognerud, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen.