Dramatikk på overtid da SIF/FUVO3 og Hvam møttes til lokaloppgjø

Her blir Pål Moløkken gratulert etter å ha scoret sitt andre mål for kvelden i det som skulle vise seg å bli en både dramatisk og målrik naboopgjø

Hvam har vært totalt overlegne i de fem siste oppgjørene og lekt seg til seiere. I våres vant de 7-1 og målforskjellen de fem siste kampene er 39-4 i favør Hvam

At Hvam muligens tok litt lett på det og så på kampen som Davids kamp mot Goliat, skulle vise seg å ende med ris til egen bak. SIF/FUVO3 spillerne spilte med hjertet langt utenpå drakta og stod på fra start til slutt og vant til slutt den meget dramatiske kampen med 4-3.

Uavgjort til pause

Hvam tok oppskriftmessig ledelsen 1-0 ved Even Dahl etter en halvtimes spill. Like etterpå utnyttet Kenneth Nordli farten sin og fosset forbi Hvam forsvaret og utlignet til 1-1, som også var pauseresultatet.

Moløkken med to kjappe rett etter hvilen

Mange trodde Hvam ville heve seg i 2.omgang og ri inn til en komfortabel seier, men i stedet satte Pål Moløkken inn to kjappe i starten av omgangen. Dette holdt seg til det stod igjen drøyt 20 minutter av kampen. Da reduserte Fredrik Olsen til 3-2 etter en corner.

Dramatikk på overtid

På slutten av kampen ble det dramatikk ut av en annen verden og slik vi gjerne forbinder med lokaloppgjør. Adrenalinet stod i høyspenn hos begge lag da kampuret vippet 90 minutter, men dommeren hadde lag til fem minutter og kampen var på langt nær ferdig. Først så utlignet Gøran Haga til 3-3. Da øynet Hvam sjansen på seier, men i stedet klarte hjemmelaget å holde presset oppe etter en god forsering på venstresiden. Ballen endte til slutt hos Tor Erik Tømmerbakk, som smelte inn 4-3 til SIF/FUVO3, til tidenes begeistring blant spillere, ledere og ikke minst trener Daniel Hemnes, som løp som en villmann utpå banen:-)

Like etterpå blåste dommeren av og jubelen så ikke ut til å ta noen enda.