SIF/FUVO3 vartet opp med storseier

Kenneth Nordli putta fem kasser i 9-0 seieren over Ytre Rælingen

Hat-trick av Kenneth Nordli i 1.omg

SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes konstaterte at laget hans var store favoritter, men var veldig opptatt  av at ingen skulle slappe av eller ta lett på oppgjøret.

• Gutta responderte godt og vi kom godt i gang fra startblokkene, tok godt vare på kula og spilte oss til noen sjanser tidlig. Etter at Kenneth Nordli scoret det første målet, begynte det bare å renne inn. Vi var veldig gode i første omgang og dominerte kampen fullstendig de første 45 minuttene, slo Heimnes fast.

Da lagene gikk til pause ledet hjemmelaget 5-0, etter at Kenneth Nordli hadde holdt sin egen lekestue og banket inn fire scoringer. Han vartet sågar opp med ekte hat-trick i løpet av ni minutter (fra 32. til 41. minutt). Det siste målet i første omgang ble satt inn av Lars Scharning.

• Naturlig nok slapp vi oss litt ned i andre omgang, da vi ikke hadde klart å opprette intensiteten fra første omgang i samfulle 90 minutter. Så vi ble ett lite hakk mer direkte enn vi var.

SIF/FUVO3-keeper Daniel Amundsen måtte sjelden i aksjon også i andre, samtidig putta hjemmelaget ytterliggere fire mål etter sidebytte.Først satte Kenneth Nordli sitt femte mål for dagen, før han overlot stafettpinnen til Aleksander Olsen, Niklas Martinsen og Daniel Heimnes, som alle scoret ett mål hver.

• Kan ikke være annet enn strålende fornøyd med hele gjennomføringen. Fint å se at vi klarer å dominere og spille ut motstandere da forholdende ligger til rett også. Jeg må også benytte anledningen til å gi kudos til gutta.
  •
  •  Det har vært kjent en stund at vi hadde en del forfall til denne kampen, men vi klarte likevel å stille med 15 mann utenom meg selv. En reiste rett fra militærøvelse for å få med seg én omgang, andre utsatte helgeturer, og folk spilte med skade for å få med seg kampen. Dette sier veldig mye om moralen som er i gruppa nå og det er veldig deilig som trener å se at spillerne bryr seg minst like mye om laget som en selv gjør. Det er noe veldig bra som brygger seg opp her nå, og det er drit gøy å være en del av, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Treneren byttet seg selv inn…. og scoret

Treneren forteller til Nesfotballen at han hadde pakket ned fotballskoene(just in case) siden laget hadde ne del forfall, men tenkte før kampen at han ikke skulle spille siden de fikk nok gubber. Men spillelysten kom mer og mer utover kampen og han bestemte seg for å gi seg selv noen minutter. Men så måtte Kasper Aanerud ut med krampe med 25 minutter igjen å spille, og Heimnes inntok stopperplassen.

• På overtid sendte kaptein Niklas(Martinsen) meg opp på en corner (Første gangen jeg passerte midten) og jeg fant meg på rett sted til rett tid og lompet ballen i mål fra drøye fire meter. Nå har jeg best mål/minutt snitt i klubben, og det skal jeg gni inn for alt det er verdt fremover, sier Heimens med et stort smil om munnen.

SIF/FUVO3 befinner seg nå på 7.plass, men det er kun to poeng ned til Hauerseter på 9, men også kun ett eneste poeng opp til Dalen på 4.plass. Snakk om tidenes jevneste 8.divisjon.