Pause: FUVO – Sørumsand 2-0

I våres endte tilsvarende oppgjør med 4-2 seier til FUVO, etter at nesbuene avgjorde kampen med en sterk første omgang hvor laget ledet 4-1.

På eget naturgress burde forskjellen på lagene komme klarere frem, men liten tue kan velte stort lass har vi sett flere ganger før, senest mot Fet holdt det på å gå skikkelig galt, før Kim Brenna reddet seieren sekunder før gongongen smalt.

FUVO leder fortjent 2-0 til pause ettet en tidvis tam og kjedelig omgang.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 34 min ved Kim Brenna fra straffemerket. Ti minutter senere doblet Bŕenna ledelsen. Nok en gang var Brenna sikkerheten fra straffemerket og nok en gang ble Julian Paulsen felt.

FUVO startet med følgende lag: Haybat Hacham, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug. Ole Kristian Myhre, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Sondre Emilsen, Mergim Shurdiqi, Ørjan Hopen og Kim Brenna