Sluttreferat: 14 seiere, en uavgjort og null tap + 99 scoringer= OPPRYKK for FUVO-damene

Nivåforskjellen mellom Setskog og FUVO var som om Mjøndalen og Barcelona hadde møttes til kamp

Revansjesugen gjeng

FUVO-trener Trond Einar Finstad konstaterte at banen så ut som et potetjorde og ikke innbydde til god fotball. Kampplanen ble derfor av den enkle sorten: Slå langt og kom etter, vinn andreballer høyt i banen og fei av gårde mange skudd.

• Vi skulle ut å vinne, jeg dreit i hvordan det ville se ut. Det var bare en ting som gjaldt – Seier-

De to første kom etter planen. Først sendte Ebba Aaserud bortelaget i ledelsen på et velplassert skudd, før Anna Edvardsen fulgte opp med nok et godt skudd som gikk inn. Etter 0-2 ble det mye Hawaii i en liten periode, før FUVO på nytt tok litt tak i det med to nye scoringer før pause. Susanne Ødegaard og Aurora Folmo Myhr stod for omgangens to siste mål.

• Det var ingen kjempeomgang, men ettersom det var første kampen på gress i år (heller ingen treninger på gress), så ble det så som så

FUVO med åtte scoringer i andre omgang

Etter sidebytte rant målene inn som perler på en snor, og det stoppet ikke før man for femte gang i årets sesong passerer tosifret antall scoringer. Da dommeren blåse av stod det 0-12 på dommerkortet.

• Andre omgangen var meget god. Tror faktisk Setskog var over midten kun en håndfull ganger i løpet av omgangen. Mye fint spill, fine mål og godt spillehumør hele veien. Jentene slapp seg virkelig løs, og jeg trengte ikke gjøre noe verdens ting fra sidelinjen. Det var bare å nyte!
  • Vi scoret åtte må, men kunne scoret mange flere. Alle fikk mye spilletid, og keeper-Tine(Ihlang) ble for første gang i år byttet ut slik at Anne Louise( Stige) fikk komme innpå
  • Når dommeren blåste av, så var det ikke full feiring, men man kunne se at jentene dro ekstra på smilebåndet og ga hverandre gode klemmer. De skjønte nok godt at opprykket var i boks når de takket våre trofaste tilskuere for støtten.
  • Nå er det bare å mobilisere inn mot siste kamp som er mot Skjetten neste tirsdag. Etter den kampen SKAL vi være ubeseiret og ha scoret over 100 mål på en sesong. I så fall får vi da si oss sånn «noenlunde» fornøyd med sesongen, sier «småfornøyd» FUVO-trener Trond Einar Finstad, med et skjevt smil om munnen.

Han forteller avslutningsvis at han vil dra frem alle som banens beste, inkludert tilskuerne våres. Er moro når flere tar turen til Setskog på en tirsdagskveld, og det var bølgen hele kampen igjennom.

Før siste seriekamp har FUVO 6 poeng og 50 plussmål å gå på mot et Skjetten lag som har en kamp til gode.

Målscorere for FUVO var: Oda Folmo Myhr 3, Aurora Folmo Myhr 2, Kristin Ullern 2,Ebba Aaserud, Anna Edvardsen, Susanne Ødegaard, Charlotte Engen Mikkelsen og Unn Kristina Nordstrøm Tjong

FUVO stilte med følgende tropp: tine Ihlang, Unn Kristin Nordstrøm Tjong, Oda Folmo Myhr, Vilde Nilsen, Susanne Ødegaard, Aurora Folmo Myhr, Ida Johannessen Haugan, Charlotte Engen Mikkelsen, Anna Edvardsen, Anne Louise Stige, Marthine Myrbråten-Corneliussen, Ebba Sofie Aaserud, Sara Marie Libråten, Monica Haslie og Kristin Ullern.