FUVO2 slo serieleder Løvenstad

Kampens store profil var FUVO-keeper Haybat Hacham

Haybat Hacham holdt hjemmelaget inne i matchen

Med vind i ryggen tok oransje gjestene fra Løvenstad tak i kampen fra start av. I løpet av de ti første minuttene kom bortelaget til to store målsjanser, men bakerst hos vertene var Haybat Hacham i storform og vartet opp med to klasseredninger. FUVO 2 så ut til å bli tatt litt på senga av et aggressivt og løpsvillig Løvenstad-lag som presset hjemmelaget på defensiven. Etter et kvarter var det duket for nok en stor sjanse for gjestene, men en meget god beinparade av Hacham, gjorde sitt til at det fremdeles stod 0-0 og ikke 0-3.

Sterk vind var med på prege kampbildet

Det skulle gå halve omgangen før FUVO2 produserte noe i nærheten av en målsjanse. Et hardt innlegg fra Kim Brenna traff en Løvenstad-spiller som var cm fra å sende ballen i eget nett.  Hjemmelaget kom etter hvert mer og mer inn i kampen og etter 36 minutter fikk laget straffe etter en hands inne i boksen. Straffesparket satte Kim Brenna sikkert i mål. Like før pause holdt Julian Paulsen på å krige inn 2-0,men ble til slutt stoppet av en meget god beinparade fra gjestenes keeper.

I andre omgang fikk hjemmelaget fordelen av å ha vinden i ryggen. Dermed fikk de også bedre tak på kampen. Ti minutter ut i omgangen økte vertenes toppscorer, Kristian Aarem til 2-0, og like etterpå var samme spiller frempå og økte til 3-0, etter en perfekt bakromspasning fra Markus Sæter.

Resten av omgangen bølget spillet frem og tilbake. Nærmest scoring var Løvenstad, men denne gangen var det tverrliggeren som stod i veien. Dermed kunne FUVO 2 til slutt juble for 3-0 seier og enda større spenning i 6.divisjon.

Kampens beste i en god 6.divisjonsmatch var FUVOs sisteskanse Haybat Hacham. Med sine gode og viktige redninger holdt han laget inne i matchen i en god Løvenstad periode i første omgang. Foruten det var han sikkerheten selv.

Med tre serierunder igjen å spille leder Løvenstad serien med 40 poeng, to foran Lillestrøm 3 og FUVO2. Der førstnevnte har en kamp til gode. På fjerdeplass finner vi R&Å2 med 35 poeng.

Onsdag 26.september er det duket for en meget viktig toppkamp på Årnes kunstgras, da R&Å2 og FUVO2 braker sammen.

Laget: Haybat Hacham, Markus Sæter, Chris Lundhaug, Stian Westerheim, Simen Scharning, Julian Paulsen, Erfan Kamali, Sondre Emilsen, Jon Erik Tolo, Kristian Aarem og Kim Brenna.

Benytttede innbyttere: Even Myren Nybø, Henrik Bøhler Evensen