FUVO på tabelltopp etter sliteseier

Martin Skolbekken sin historie var med på å gi gutta energi til å virkelig gi alt utpå gressmatta. En gulrot i form av tabelltopp gjorde sitt til at en dårlig dag på jobben tross alt ble en god kveld foran pc´n med tabellen foran seg.

Nesbuene har ikke nubbesjanse til å ta igjen Ull/Kisa2 på målforskjellen. De har allerede passert 100 seriemål og hadde 25 plussmål å gå på før kampen. For FUVO sin del var det kun en ting som gjaldt, vinne kampen og ikke pådra seg unødvendige kort som kan gi karantener i de siste matchene.

FUVO leverte en kamp langt under pari, men til slutt 2-0 etter scoring av Kim Brenna i 1.omgang og Julian Paulsen etter sidebytte.

Hjemmelaget merket nok savnet av Ørjan Hopen mer enn de vil innrømme, men Skedsmo2 er uansett et lag de bør slå.

FUVO sleit med å komme oppe i Skedsmo-spillerne de første 45 minutten. I en sjansefattig 1.omgang scoret Kim Brenna omgangens enesye mål etter 44 minutter.

I starten av 2.omgangen produserte verte tre store målsjanser etter tre gode innlegg fra høyre, men klarte ikke omsette de i mål.

Med tjue minutter igjen å spille,, ble FUVO-keeper Haybat Hacham utvist og vertene måtte spille resten av kampen med en mann mindre.

Skedsmo 2 presset på for utligning og var nære på like før slutt.  Men i stedet for 1-1, så satte Julian Paulsen spikeren i  Skedsmo-kista, da han fastsatte sluttresultatet til 2-0 til FUVO.

Ull/Kisa2 kan ta tilbake serieledelsen mandag, da de tar i mot Eidsvold Turn 2 hjemme på eget kunstgress.

FUVO: Haybat Hacham,Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Fredrik Nilsen, Mergim Shurdiqi, Armin Sistek og Kim Brenna

Benyttede innbyttere: Henning Myrvold, Andre Thomsen