FUVO-damene tapte, men det må en skandale til for at opprykket skal ryke

FUVO-damene kan se tilbake på strålende sesong, selv om det var bittert å avslutte sesongen med årets første tap.

46 mål klarer aldri Skjetten å vinne med, så opprykket er i boks.

FUVO lå under 1-2 til pause, etter at Skjetten scoret kampens to første mål etter hendoldsvis 23. og 38. spilleminutt. To minutter før pause ga Oda Folmo Myhr nytt håp til vertene da hun feide inn reduseringen. I 2.omgang var det ett lag på banen, FUVO dominerte den fullstending og hadde fortjent en utligning, men klarte ikke trøkke ballen over målstreken. Da skjer det som ofte skjer i fotball, det andre laget kontrer og scorer.

Postivt var det imidlertid at lagets toppscorer Oda Folmo Myhr fikk prikket inn lagets 100 seriemål for sesongen.