Håndball: Nok en flott seier til Haga Jenter 10 år

Bildet f.v.; Leah Kopperud, Luna Øyan, Emma Holmøy, Mathilde Norum, Jessica Gran, Henriette Albertsen og Julie Walseth. Ikke med på bildet; Selma Holmøy.

Det var et spent Hagalag som dro til Aurskog for å bryne seg på hjemmelaget.  Hatt fin flyt i det siste, og håpet at de kunne fortsette i denne kampen.  Selv om hjemmelaget scoret først, så var det gjestene som var det beste laget og tok snart over. Var oppe i en 4-1 ledelse, før Aurskog greide å redusere. Så fulgte lagene hverandre i resten av omgangen. Ved pause stod det 6-4 til Haga på måltavla.

I den andre omgangen var det hjemmelaget som begynte best. De kom snart ajour i målprotokollen på stillingen 7-7. Da tok Hagajentene seg sammen og begynte å kjøre på det de trente på.  Dette gav resultater, og de dro sakte med sikkert ifra igjen.  Mot slutten var det ingen tvil om hvor seieren skulle gå. Ledet på det meste med 4 mål, men det stod 12-9 til Haga på måltavla når dommeren blåste for full tid.

Nok en flott seier til Hagajentene. Bor mye håndball i dette mannskapet.