3.plass til Lotta Udnes Weng under dagens Norgescuprenn i Lynga

Lotta Udnes Weng endte på 3.plass

Lotta Udnes Weng gikk inn til 3.plass på 10 km fri under Norgescuprennet på Lynga i dag. Hun var 25,9 sekunder bak Kathrine Harsem som vant løpet, men var fattige to sekunder fra andreplassen til overraskelsen Maren Wangensteen.  Nes Ski sin andre representant, Amalie Håkonsen Ous endte på 54.plass.

Herrer 15 km fri

I herreklassen endte Sondre Bjørkent Pedersen på 165. plass. Han lå som best som nr 111 etter 10km, men falt litt nedover på resultatlista mot slutten. Ådne Gigners, lå bak Sondre etter 10 km, men avsluttet bedre og endte til slutt på 149.plass. Ole Jørgen Bruvoll vant løpet. 213 løpere deltok. Best av alle nesbuer var Mattis Sjøli som gikk inn til en meget imponerende 25.plass. Kun ti sekunder unna en topp 20.plassering.