Sterk seier til Hvam over lag fra to divisjoner høyere

Hvam spilte mandag sin tredje treningskamp for året. Tidligere har laget slått Bøn og tapt for Driv IL. Denne gangen møtte de tøff motstand i 5.divisjonlaget Leirsund. De gulkledde fra Hvam blir som sikkert mange veit å finne i 7.divisjon i 2019.

Hvam har oppsummert kampen følgende på sin facebookside:

Mandagskvelden tok vi i mot Leirsund fra 5.div. Hard motstand, men vi var enige om at hvis vi var påskrudd så hadde vi muligheter.

Vi startet veldig bra og spilte fin fotball. Rognerud spilte Olsen fri som var sikker alene med keeper og ga oss ledelsen 1-0. Rzeznik fikk to gule på en kort periode, og vi fikk lov av Leirsund til å sette inn en ny spiller.

2-0 kom etter halvtimen da Rolstad Nilsen spilte igjennom Rognerud. Han fant Olsen som scoret sitt andre for dagen. Leirsund reduserte rett før pause på et godt hodestøt. Denne kunne fort blitt avblåst som angrip på keeper, men den gang ei.

Hvam gjorde flere bytter i pausen og det var gledelig at man beholdt rytmen i andre omgang. Dagens siste scoring kom etter et fantastisk frispark av Gøran Haga som fant pannebrasken til Martin Holter. En meget flott 3-1 scoring. Kort oppsummert – en veldig god kamp av Hvam IL.

Fredrik Olsen 2 og Martin Holter scoret Hvam sine mål i 3-1 seieren

Hvam stilte med følgende lag: Marius Hovind,Tobiasz Rzeznik, Vegard Berge, Håkon R Nilsen, Nils Stubergh, Gøran Haga, Martin Holter, Even Dahl, Fredrik Olsen, Marius Rognerud og Tony Kristiansen

Benyttede innbyttere:Henrik Langbråten, Henrik Paulsen, Ludvig Wang, Kristoffer Aarhus, Simen Andreassen, Alex Trondsen og en prøvespiller.