FUVO-damene suser videre

4.div  Søndre Høland – FUVO 1-4 (1-1)

FUVO var spådd å slite mer i år enn de har gjort de siste årene, men flere spillere har kommet tilbake og sammen har laget levert en strålende vårsesong. Mandag tok trener Elvis Kaunatjike med seg damene sine på langtur til Bråtevangen kunstgress og møte med Søndre Høland. Før kampen lå FUVO på andreplass med muligheter til å innta førsteplassen med seier, mens Søndre Høland befant seg helt i bunnen av tabellen.

Uavgjort til pause

Det var gjestene som startet kampen oppskriftmessig best, men det var ikke veldig stor forskjell på lagene. Mulig FUVO tok litt lett på motstanderen som sliter i den andre enden av tabellen. Dette straffet seg da Søndre Høland tok ledelsen 1-0 på sin første store målsjanse etter halvspilt første omgang. Etter en halvtime fikk FUVO indirekte frispark inne i hjemmelagets sekstenmeter. Marianne Tollhaug vippet ballen opp til Oda Folmo Myhr, som klinket inn utligningen.

Oda Folmo Myhr med sitt 13.hat-trick

I pausepraten var FUVO-trener Elvis Kaunatjike klar på at jentene måtte heve kvaliteten og intensiteten fra start. Det var et heltent lag som gikk utpå matta og tok tak i matchen fra da dommeren blåste i fløyta.  Oda Folmo Myhr ga bortelaget en knallstart på omgangen da hun sendte bortelaget i føringen før det var spilt to minutter. Etter ca 60 minutter fullførte Folmo Myhr sitt hat-trick da han økte til 1-3 til FUVO. Dette var hennes 13. hat-trick for klubben siden debuten i april 2018. Et snaut kvarter før slutt punkterte Tuva Sten Andersen kampen da hun fastsatte sluttresultatet til 4-1 til laget fra Opakermoen.

FUVO med seks seire av sju mulige

Med seieren klatret FUVO forbi Lillestrøm 3 og helt øverst på tabellen. Men det ble med en gjestevisitt ettersom Lillestrøm 3 slo Skedsmo 3-2 på torsdag. FUVO skulle for øvrig spilt kamp mot Nittedal for en uke siden, men de klarte ikke stille lag og var heller ikke interessert i å finne en ny dato. Det betyr også at FUVO kun har en kamp igjen før de tar sommerferie. Den spilles 11.juni, hjemme mot Lørenskog. De er uansett garantert minimum en andreplass på vårtabellen.

 

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Vilde Rustad Nilsen, Susanne Ødegaard, Victoria Myrvang Freltofte, Anna Edvardsen, Oda Folmo Myhr, Emilie Kathrine Strømme Engelien, Sarah Finstad Hansen, Ida Ormstad Nilsen, Tuva Sten Andersen og Marianne Tollhaug, Benken: Anneli Hofstad Jensen, Daniela Myrvang Freltofte, Linnea Fjelland, Matilde Ishaug og Thea Hauge

 

Denne artikkelen er sponset av

Haga gikk på surt tap etter å ha sløst med sjansene

9.divisjon  Haga- Lillestrøm 4 1-2 (0-1)

Etter storseieren mot Nordre Eidsvoll sist, så var optimismen på å ta årets første hjemmeseier mot Lillestrøm 4 helt klart til stede før matchen. Det var også Haga som var det førende laget utpå gresset på Haga stadion. De produserte flere store sjanser og hadde både stolpetreff og en ball i mål, men den ble annullert. I stedet var det Lillestrøm som kunne gå til pause med 0-1 ledelse etter scoring på en av sine få visitter etter en halvtimes spill.

Skapte nok sjanser til å ta poeng

Bruntrøyene fortsatte å komme til gode sjanser etter sidebytte, men ballen ville ikke i mål. I stedet økte Lillestrøm til 0-2 etter 65 minutter. Det skulle gå hele 80 minutter før Haga endelig fikk hull på byllen og reduserte til 1-2 ved Kristian Skjeldal Mathiesen. Hjemmelaget fortsatte å ”male på”, men klarte ikke å utligne og kampen ebbet ut med et meget surt 1-2 tap.

Neste kamp for Haga er mandag 3.juni, borte mot Varpe

Haga stilte med følgende lag: John Magnus Bakken, John Kristian Lystad, Håvard Tobias Heggem, Eirik Brunstad-Karlsen, Håvard Kvinge, Kristian Skjeldal Mathiesen, Robin Vekne Strøm, Robin Amundsen, Trond Rasmussen, Espen Thorvaldsen og Remi Fredriksen. Benyttede innbyttere: Per Franklin, Christian Kortoe Wood, Noah August Sagen, Lars Alexander Klemo Haustreis, Anders Estenstad og Sebastian Olsen

 

Denne artikkelen er sponset av

Hvam-damene med sin andre strake seier

Hvam-damene

Kvinner 7er  Hvam – Kløfta 3-1

Etter at Hvam-damene fikk på plass tidligere Kongsvinger-spiller Iselin Nøvik har laget virkelig fått dreis på spillet. Onsdagens hjemmekamp mot Kløfta ble et spennende oppgjør, men Hvam var hele tiden et lite hakk vassere enn laget med zebrastripene. Sju minutter var spilt da Iselin Nøvik sendte laget fra Neskollen i føringen og halvveis ut i første omgangen doblet hun ledelsen. Kløfta ville være med på leken og åtte minutter før pause reduserte de til 2-1.

Årets første hjemmeseier

Med kun ett mål å gå på så var det spenning i kampen. Begge lag kom til sjanser, men ti minutter før slutt klarte Martine Elise Ringereide å finne veien til nettmaskene for Hvam med det som skulle vise seg å bli kampens siste mål.

Hvam har nå ti poeng på de fire siste matchene og klatret fra 12.plass og helt opp til 5.plass. Neste kamp er torsdag 6.juni, borte mot Skjetten

Hvam stilte med følgende lag: Austeja Riaukaite, Karthiga Kumarsamy, Frida Emilie Pedersen Tørrishaug, Charlotte Engen Mikkelsen, Iselin Nøvik, Anna-Ida Bjørnvolden og Camilla Lund Strand. Benyttede innbyttere: Benedikte Bjørgan, Maja Burud og Martine Elise Ringereide.

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

FUVO G16 med sin fjerde strake hjemmeseier

Anton Engen scoret ett mål i 8-0 seieren

1.divisjon gutter 16 år FUVO – Skjetten 8-0

16-åringene til Allan Hegli har imponert på hjemmebane og hadde ennå til gode å slippe inn mål før møte med Skjetten. Med seier ville FUVO innta andreplassen, mens man med tap ville miste flere plasser og befinne seg på nedre halvdel.

Komfortabel 4-0 ledelse til pause

Kaptein Jonas Bjørkhaug tok ansvar fra start og det tok ikke mer enn fire minutter før han plasserte den første ballen bak målvakten til Skjetten. Målet ga resten av lagkameratene starten de trengte for å komme godt i gang. Mathias Eriksen fulgte opp med å doble ledelsen få minutter senere og etter halvspilt første omgang var det dags for 3-0 ved lyntoget Sindre Granhaug. Like før dommeren blåste av til pause var Marcel Agbor på rett plass og økte til 4-0.

Sju forskjellige målscorere

FUVO fortsatte å kjøre over gjestene også i andre omgang. Anton Engen har i løpet av det siste året utviklet seg til en offensiv venstreback som liker å komme på løp. Ti minutter ut i omgangen scoret ha sitt første mål for sesongen. Dermed stod det 5-0 og seieren var i boks.  Thomas Halmrast Moen hadde også lyst til å være med på moroa og etter et kvarter spill satte han inn hjemmelagets sjette mål for dagen. En spiller som ikke hadde funnet veien til nettmaskene før det sto igjen tre minutter av kampen var lagets toppscorer Lucas Exi Dzever. Men mer tid trengte han heller ikke. Med to scoringer helt på tampen, fastsatte han sluttresultatet til 8-0.

Neste kamp for FUVO er førstkommende fredag, borte mot Skedsmo 2

FUVO stilte med følgende tropp. Ludvig Skoglund, Aslak Bratlie-Bernal, William Skoglund Larsen, Anton Engen, Tobias Bratterud, Adrian Sundby Botilsrud, Jonas Bjørkhaug, Theo Håkonsen, Marcel Agbor, Lucas Exi Dzever, Mathias Eriksen, Thomas Halmrast Moen, Kevin Trøhaugen og Sindre Granhaug.

 

Denne artikkelen er sponset av

Hvam hadde lite å stille opp mot serieleder Gjelleråsen 2

Henning Torgnesskar

Henning Torgnesskar scoret to mål, men det holdt ikke til poeng borte mot Gjelleråsen 2

5.div Gjelleråsen 2 – Hvam 9-2 (4-0)

Topp mot bunn møttes på Li kunstgressmatta da serieleder Gjelleråsen 2 tok i mot bunnlaget Hvam til kamp mandag kveld. Gjestene fra Neskollen stod uten poeng i årets sesong og etter den sjuende serierunden har ikke det forandret seg.

Hvam slapp inn tre mål på tampen av første omgangen

Hvam holdt nullen i en snau halvtime, men når man først åpnet slusene bakover, så rant det inn. 1-0 holdt seg til det var ni minutter igjen av første omgangen, da scoret hjemmelaget mål i 36,39 og44. minutt slik at pauseresultatet var 4-0.

Henning Torgnesskar sine to mål var liten trøst

Henning Torgnesskar ga Hvam et ørlite håp om poeng da han reduserte til 4-1 fire minutter ut i andre omgang. Men håpet ble fort slukket da hjemmelaget gikk rett opp i angrep og satte inn sitt femte mål. Med tre nye mål før det var spilt 70 minutter var det bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Med et kvarter igjen å spille reduserte Henning Torgnesskar til 8-2 med sitt femte mål for året.  I kampens siste spilleminutt fastsatte Christian Guillermo Njøten sluttresultatet til 9-2.

Neste kamp for Hvam er tirsdag 4.juni, hjemme mot Søndre Høland

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Tony Kristiansen, Julian Risvik Paulsen, Vegard Berge, Anders Norum, Gøran Haga, Heine Risvik Paulsen, Simen Lirio, Thomas Wiksaas, Fredrik Olsen og Henning Torgnesskar. Benyttede innbyttere: Simen Andreassen, Even Dahl, Nils Stubergh, Eskil Engebretsen og Marcus Vidøy

Denne artikkelen er sponset av

R&Å 2 klatrer til 5.plass etter to enkle seire

Øyvind Hofsrud og R&Å hadde ingen problemer med å sende Flisbyen hjem med fem i sekken

 

R&Å 2 spilte seriekamp både onsdag og søndag. Onsdagens bortekamp mot Lørenskog 3 ble av den enkle sorten siden hjemmelaget ikke møtte opp. WO og 3-0 i sekken er helt innafor. Søndag tok laget imot Flisbyen til match på Årnes Kunstgras.

6.div  R&Å 2 – Flisbyen 5-1 (3-0)

I likhet med a-laget startet også rekruttlaget sesongen tregt, men nå har poengene strømmet inn og laget har klatret på tabellen. Unggutten Marius Lundberg ga R&Å 2 en kjempestart på matchen med scoring allerede etter fire minutter. Ti minutter senere fulgte Andreas Kello Delbekk Josefsen, også han unggutt, opp med å doble ledelsen. Hjemmelaget var det førende laget i store deler av første omgangen og rett før pause var det dags for 3-0 ved Jørgen Johannessen.

R&Å 2 med fem forskjellige målscorere

Flisbyen hadde lite å stille opp med og 53 minutter ut i matchen økte Lars Halvor Røisgaard til 4-0, som ble til 5-0 med to minutter igjen å spille. Dagens femte målscorer, Øyvind Hofsrud satte inn sitt mål fra straffemerket. Helt på tampen av kampen fikk Flisbyen sitt trøstemål, signert Tommy Nguyen Luu. Dette skulle vise seg å bli kampens siste scoring i matchen som endte med en komfortabel 5-1 seier.

Neste kamp for R&Å 2 er torsdag 6.juni, borte mot Fjellhamar 2

R&Å 2 stilte med følgende lag: Truls Frogner, Sigurd Røseplass Aas, Markus Grønvold, Sander Granlien-Hartweg, Casper Ovell-Rolén, Lars Halvor Røisgaard, Øyvind Hofsrud, Jørgen Johannessen, Andreas Kello Delbekk Josefsen, Jørgen Aaserud og Marius Lundberg. Benyttede innbyttere. Mateo Stenbro, Tage Pedersen Dorholt, Hans Kristian Hofsrud og Lazar Andreas Radanovic

 

Denne artikkelen er sponset av

Spenning til siste slutt da Team Nes G16 spilte 5-5

3.divisjon gutter 16 år Team Nes – Gjerdrum 2 5-5 (2-3)

Team Nes fikk en marerittstart på hjemmekampen mot Gjerdrum 2. Gjestenes spiller nr 6 sendte Gjerdrum i ledelsen etter åtte minutter og fulgte opp med ytterliggere to mål før det var spilt en halvtime. Hjemmelaget kom seg etter hvert til hektene og seks minutter før pause reduserte Casper Haslie Aleksandersen til 1-3 og rett før pause fant også Jonas Thøger-Andresen veien til nettmaskene.

Team Nes hentet opp 0-3 til 4-3 ledelse

Hjemmelaget fortsatte de gode taktene fra slutten av første omgangen etter sidebytte. Klokka viste 49 minutter da Theo Aleksander Sveen utlignet til 3-3 og fire minutter senere hadde Team Nes klart å snu 0-3 til 4-3 etter at Casper Haslie Aleksandersen hadde scoret sitt andre mål for kvelden.

Gjerdrum 2 utlignet fem minutter på overtid

Gjerdrum ga på ingen måte opp og med tjue minutter igjen å spille utlignet de til 4-4. Det ble litt trøkk mot slutten av matchen og med tre minutter igjen av ordinær tid trodde nok Casper Haslie Aleksandersen at han hadde avgjort matchen med sin tredje scoring og 5-4 ledelse til Team Nes. Men rett etterpå fikk en hjemmelagets spillere rødt kort og fem minutter på overtid utlignet Gjerdrum til 5-5, som også ble det siste målet i kampen

Team Nes stilte med følgende lag: Alexander Sjølie Hansen, Max Elias Wolden Rønning, Mathias Skiaker, Sivert Modal, Oliver Alstad Quille, Lucas Hilmarsen Eid, Casper Haslie Aleksandersen, Yoal Weldu, Theo Aleksander Sveen, Joakim Odin Hellawell, Jonas Thøger-Andresen og Linus Bergh Salamonsen. Benyttede innbyttere: Linus Bergh Salamonsen, Tobias Garthe Gundersen, Leo Nathaniel Fischer Jensen

 

Denne artikkelen er sponset av

FUVO-damene til topps på tabellen

Damelaget til FUVO slo i går kveld Søndre Høland 4-1 på bortebane etter tre scoringer av Oda Folmo Myhr og ett av Tuva Sten Andersen. Det betyr at laget inntok førsteplassen

 

4.div

1 FUVO 7 6-0-1 19-4 18
2 Lillestrøm 3 6 5-1-0 44-5 16
3 Ull/Kisa 2 6 3-1-2 22-8 10
4 Lørenskog 5 3-0-2 13-10 9
5 Eidskog 6 3-0-3 13-17 9
6 Skedsmo 5 2-0-3 16-8 6
7 Nittedal 6 1-0-5 5-27 3
8 Bjørkelangen + 5 1-0-4 8-33 3
9 Søndre Høland 6 1-0-5 13-41 3

 

Vi kommer tilbake med referat fra kampen

 

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

Bilder fra kampen mellom Aalesund 2 og FUVO

 

Denne bildeserien er sponset av

FUVO G16 lå under med to mål, men kom tilbake og spilte uavgjort

Theo Håkonsen scoret ett mål for FUVO i 4-4 matchen

1.divisjon Løvenstad – FUVO 4-4 (3-2)

FUVO startet kampen veldig slapt. Ga bort ett mål før det var spilt ett minutt etter et dårlig tilbakespill som ble snappet opp og satt i mål. I de neste minuttene ble de røde og hvitkledde løpende imellom.  Men litt mot spillets gang utlignet Theo Håkonsen til 1-1, men FUVO-spillerne var fortsatt på etterskudd og slet med å få intensitet i presset. Den steikende varmen får ta sin del av skylden for nettopp det.

Løvenstad opp i 3-1 ledelse etter to scoringer på ett minutt

Midtveis ut i første omgangen satte Løvenstad inn to kjappe. Gjestene klarte etter hvert å spille seg til et par sjanser og troen på at det var mulig å snu matchen ble etter hvert tydelig hos FUVO-spillerne. Fire minutter pause handset en Løvenstad-spiller. Lucas Exi Dzever steg frem og satte straffesparket iskaldt i mål.

I pausepraten ble FUVO enige om å justere presset ut fra formasjonen til Løvenstad

To mål av Mathias Eriksen sendte FUVO i 3-4 ledelse

Andre omgangen startet med en fast rutine FUVO har på avspark. Ballen endte opp hos Mathias Eriksen som banket inn 3-3 etter bare 15 sek spill.  Justering av press og det faktum at FUVO satte 3-3 med en gang gjorde at bortelaget fikk kontroll på kampen.

FUVO klarte å stoppe oppspillene til Løvenstad og fikk masse brudd i offensiv sone. Og nå hadde FUVO et momentum. Løvenstad stresset og fikk ikke spille spillet sitt. Bortelaget var nå det førende laget og produserte bra med sjanser. Rett før det var spilt en time så klarte Mathias Eriksen på nytt å finne veien til nettmaskene. Dermed hadde FUVO klart å snu å ligge under med 3-1 til å lede 3-4.
Løvenstad kom tilbake og utlignet til 4-4

Dessverre gikk konsentrasjonen i glemmeboka en stakket stund og Løvenstad utlignet til 4-4 ett minutt etter at FUVO hadde tatt ledelsen for første gang i kampen. Resten av kampen bar preg av nerve og begge lagene kom til gode sjanser, men kampen ebbet ut med ett poeng til hvert av lagene.

FUVO-trener Allan Hegli konstaterte at det var sterkt å snu nok en bortekamp der de kommer under. Men er også litt irritert over at de gir bort 2-3 mål på enkle feil som man kan unngå. Men alt i alt synes han det er en ok kamp av laget.

FUVO stilte med følgende tropp: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Anton Engen, Tobias Bratterud, Oskar Skeie Storfors, Joakim Sjøli, Jonas Bjørkhaug, Theo Håkonsen, Marcel Agbor, Lucas Exi Dzever, Jakub Przybylek, Mathias Eriksen, Thomas Halmrast Moen og Sindre Granhaug,

 

Denne artikkelen er sponset av