Årets første seier til Hvam-damene

Kvinner 7er   Aurskog/Finstadbru – Hvam  1-2 (0-1)

Nok en bortekamp for jente i gult og svart. Denne gangen tok man turen til Aurskog for å kjempe om 3 poeng.  Etter en god match forrige gang, som endte i et surt 2-1 tap. Hadde jentene bestemt seg for at nå skulle årets første 3-poenger komme.

Litt heldig Hvam ledelse til pause

Hvam gikk høyt ut og presset på, men ble tatt litt på senga for det var et velorganisert og hardtpressende Aurskog de møter på andre halvdelen. Det ble litt rykk og napp fotball for Hvam jentene som til tider blir presset lavt nede av hjemmelaget.

Etter 15 minutter så kontret Hvam med en god lanpasning fra Marthine Myrbråten-Corneliussen frem til Tiril Mundal som lurer på topp. Mundal vendte elegant av sin markering og satte fart mot mål, og alene med keeper gjorde hun ingen feil! Ledelse til Hvam.

Kampen vipper i store deler av omgangen, og Hvam går til pause med ledelse, til tross for stort press fra Aurskog.

Pausepraten gikk på at man i andre omgang skulle fokusere på å riste av seg presset til Aurskog og få i gang sitt eget spill, og ikke minst få inn flere mål.

Matchvinner i begge ender av banen

Andre omgang er det Hvam som styrer mer, men Aurskog er uheldige på et par store sjanser. I tillegg står Ingrid Arnfinsen som en mur og redder både 4 og 5 angrep. Foran seg har hun en veldig god Marthine Myrbråten-Corneliussen, som rydder unna angrep på angrep.

Etter 40 minutter er det Andrea Burud som er på farten, og banker inn 0-2 ledelse til Hvam jentene! Skal det endelig gå veien, etter det suret taper forrige gang? Men Aurskog har tenkt til å sette inn en liten sluttspurt og lager spenning helt på tampen av kampen med et mål i 58 minutt!

Deretter kjører Aurskog skikkelig på og Hvam har mer enn nok med å klarere unna. Det blir både skudd i nettveggen og i tverligger. Men det holde helt inn for Hvam jentene som tar årets første 3 poenger! Da er vi i gang med fangsten, og forhåpentligvis kommer det mer i hjemmekampen mot Kløfta onsdag 15 September!

0-1 15 min Tiril Mundal (Målgivende Anne-Ida Bjørnvolden)

0-2 40 min Andrea Burud (Målgivende Marthine Myrbråten-Corneliussen)

1-2 58 min Aurskog/Finstadbrud

Hvam stilte med følgende tropp:Ingrid Arnfinsen, Anne-Idag Bjørnvolden, Marthine Myrbråten-Corneliussen, Charlotte Eng Mikkelsen, Andrea Burud, Martine Gjerdingen, Maja Burud, Elisabeth Weum Wike, Tiril Mundal, Maria Ohrstrand