Dramatikken tilspisser seg i bunnen av tabellen av NTL avd 1

Før gårsdagens bunnoppgjør mellom Ull/Kisa 2 og Nybergsund, så lå FUVO over nedrykksstreken med sine 8 poeng, mens Nybergsund lå rett under med 7 poeng og Kisa på nest siste med 4 poeng.

Ull/Kisa 2 stilte et godt lag og ledet 2-0 da Nybergsund fikk utvist en spiller med en halvtime igjen å spille. Det resultatet var veldig bra for FUVO sin del. Da ville Tommy Grønvold & Co fremdeles være herre over sin egen skjebne. Når kampen passerte 80 minutter trodde de fleste at kampen var avgjort, men Nybergsund scoret ikke bare en gang, men to ganger og utlignet til 2-2 med scoring idet 82. og 89 minutt.  I tillegg fikk laget frispark på kanten av 16-meteren i det 95. spilleminutt. Heldigvis for FUVO sin del så var Kisa-keeperen nede i hjørnet og reddet, og kampen ebbet ut med 2-2 og poengdeling.

Det betyr at FUVO for første gang siden 23.august (3.serierunde) ligger under nedrykksstreken. Men det er helt klart håp i hengende snøre. Med to kamper igjen å spille så spille så har FUVO og Nybergsund begge 8 poeng, men sistnevnte har tre mål bedre målforskjell.

Nybergsund møter i de to siste matchene Gjøvik-Lyn (h) og Raufoss 2 (b), mens FUVO møter Stovner (b), før de avslutter med hjemmekamp mot LSK 2