Endelig seier til Hvam-herrene

Marius Rognerud stod med 34 mål på 38 kamper før årets sesong. Onsdag satte han sitt første for sesongen

6.divison   Holter – Hvam 1-3 (1-3)

Hvam har slitt veldig etter opprykket fra 7.divisjon og stod før onsdagens bunnoppgjør mot Holter med fire strake tap og 5-22 i målforskjell. Nedturene har på ingen måte tatt futten og troen ut av hvamsingene. Hele 18 spillere hadde Hvam-trener Even Dahl med seg til sekspoengskampen mellom de to eneste lagene i 6. divisjonen som stod uten poeng.

Nykommerne scoret hvert sitt

På papiret har Hvam et lag som helt klart bør klare å karre seg til en plass på øvre halvdel, men spillet har ikke gått på skinner i seriestarten. Oliver Nøvik og Henning Torgnesskar spilte sin andre kamp for klubben etter overgangen fra FUVO og skulle vise seg å blir viktige i denne kampen.

Sju minutter ut i matchen satte Oliver Nøvik standarden for kvelden da han sendte gjestene i ledelsen 0-1. Etter en halvtime var det toppscoreren fra 2018 og 2019, Marius Rognerud, sin tur til å presentere seg med sesongens første nettkjenning. Holter skapte ny spenning i kampen da de rett etterpå reduserte til 1-2, men like før pause ga Henning Torgnesskar hvamsingene litt større ro da han satte inn lagets tredje mål for kvelden.

Temperaturen steg litt i andre omgang, men Hvam hadde stort sett god kontroll og kunne slippe jubelen løs da dommeren blåste i fløyta for siste gang etter 90 minutter.

Seieren førte Hvam forbi Kurland og opp på 9.plass. Kurland er for øvrig neste motstander på hjemmebane onsdag 22.september

Hvam stilte med følgende lag. Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Simen Holter, Anders Norum, Michael Siddle, Oliver Nøvik, Henning Torgnesskar, Even Dahl, Tony Kristiansen, Marius Rognerud og Thomas Wiksås.

Benken: Stian Bøsterud, Christoffer Spiecker, Martin Holter, Kim Svebakken, Marius Hansen, Simen Olsen og Pål Rolstad Nilsen