Fenstad FK gutter 10 år avsluttet med målfest

Fenstad FK – Borgen Gutter 10 år

Høstsesongen gikk fort, og vips så var det klart for årets siste seriekamp. Denne tirsdagskvelden var det Borgen som gjestet gressbanen i Fenstad.

Kampen startet med mye flott spill av begge lag. Det lå ann til å bli en jevn og morsom kamp. Irfan Karimi scoret kampens første mål, og Fenstad ledet 1-0 etter fem minutter. Borgen tok over spillet i kampen, og var det klart best laget. Oskar Aasvangen Nordlie jobbet hardt i forsvar for Fenstad, og skal ha mye av æren for at gutta holdt nullen de neste minuttene. Ballen føyk rundt Fenstads keeper Sivert Smedsrud, og det sang i tverrligger hele fire ganger før Borgen utlignet som fortjent. Ikke lenge etter, sto det 2-1 til Borgen, etter litt klabb og babb inne i feltet. Fenstadgutta var effektive som alltid, og fortjent eller ei, så puttet de to raske, ved Herman Skovereng og Irfan Karimi, 3-2 til Fenstad, som også ble pauseresultatet.

Noe klokt hadde blitt sagt i pausen i Fenstadleieren, for i andre omgang hevet gutta nivået og tok over styringen på kampen. Bena til Oliver Solberg Kårstad gikk som trommestikker på Fenstads venstre kant, og han satt inn 4-2, og kort tid etter, 5-2. Aron Furnes Olijnyk i Fenstadmålet fikk noen reale utfordringer der en kort tid, og Borgen scoret sitt tredje og fjerde for kvelden. Men herfra og ut var det kun Fenstad, de vartet opp med festfotball som vi vet gutta er gode nok til. Sivert scoret først et mål, før han ladet skuddfoten fra langt hold, og plasserte ballen pent i hjørnet bak en sjanseløse Borgenkeeper. Vegard Arnestad ville også være med på scoringsfesten og økte Fenstads ledelse til 8-4, før Sivert avsluttet kampen med 9-4 scoring til gutta i hvitt. Det er alltid morsomt å vinne fotballkamper, og lagets hovedtrener Ole Georg Finstad oppsummerer årets sesong som knallbra, der både formasjoner, kombinasjoner og spilleglede har vært tipptopp.

All ære til trenerteamet Mohammed Misban, Kristian Smedsrud og Ole Georg Finstad, alle gutta digger dere!!

Fenstad stilte med følgende lag: Aron Furnes Olijnyk, Vegard Arnestad, Kim Sebastian Akse, Sivert Smedsrud, Irfan Karimi, Oliver Solberg Kårstad, Ola Forsberg Bjerknes, Herman Skovereng, Matheo Rørvik Lie, Mattis Finstad Hansen, Oskar Aasvangen Nordlie og Oskar Mizban Riiser. Tobis Nyabigo Fjellhaug var ikke til stede.