Fenstad FK J9 vant lolkaloppgjøret mot FUVO

FUVO – Fenstad FK 2-9 (0-4)

God innsats av begge lag

Onsdag kveld var det duket for et skikkelig lokaloppgjør mellom FUVO og Fenstad J9 på Funnefoss Stadion. Det var også knyttet spenning rundt hvem av trenerne for de respektive lagene som kom til å stikke av med seieren. FUVO-trener Steve Johnsen og Fenstad-trener Jonas Østvold var i mange år lagkamerater på A-laget til FUVO. Denne dagen møttes trenere med hver sin datter på laget.

Fenstad startet som de pleier med aggressivt press og raske innkast, noe som ga en tidlig ledelse. Det var god stemning blant publikum og blant jentene på banen. Fenstad gikk til pause med en 0-4 ledelse.

I andre omgang reduserte FUVO jentene 2 ganger etter at Fenstad hadde scoret to raske mål tidlig i omgangen. Kampen ebbet ut til en borteseier med resultatet 2-9, og FFK jublet for sin femte seier av fem mulige.

Innsatsen til FUVO-jentene var meget god og laget scoret i tillegg to mål i andre omgang. Det tar de med seg videre mot de siste kampene,

Ryktene i klubbhuset etter kampen, sier at FUVO trenerne, tross tap mot Fenstad fortsatt har styrets tillit videre fremover.