FUVO G13 topper tabellen, selv om de ”mistet” to poeng i siste sekund

Gutter 13 år  4.div:  FUVO mot Hakadal 2 2-2 (0-1)

FUVO har startet sesongen forrykende og stod foran hjemmekampen mot Hakadal 2 med 10 poeng etter fire matcher. I en jevnspilt første omgang var det allikevel gjestene som kunne gå til pause med 0-1 ledelse etter scoring  like før dommeren blåste av etter de første 35 minuttene.

FUVO lå under til pause, men snudde til 2-1

Hamden Ali Khan var veldig nærme utligning med et frispark som suste noen få cm over krysset. Minutter senere var hjemmelaget nærme scoring igjen etter en corner, men det ville seg ikke. FUVO nærmet seg scoring, men etter 25 minutter vartet Kurland opp med en suser som smalt i tverrliggeren og ned i hanskene på hjemmelagets keeper. Han satte lynraskt i gang en kontring som endte med at den første FUVO-spilleren dra av en forsvarspiller før han serverte ballen til Joakim Sjøli, som feide ballen i nettmaskene, under 30 sekunder etter at det smalt i tverrliggeren i den andre enden av banen. Fire minutter senere hadde FUVO snudd kampen. Et lurt skudd fra Henry Hexeberg fant veien nede ved motsatt stolpe. Samme spiller sendte i vei et godt skudd med fem minutter igjen å spille, men denne gangen vartet Hakadal-keeperen opp med en kjemperedning.

Kurland 2 utlignet til 2-2 på kampens siste spark på ballen

Kampen nærmet seg slutten da FUVO fikk en kjempesjanse til å øke til 3-1, men denne stod tverrliggeren i veien etter at keeper måtte gi retur på et godt skudd. Ballen endte kort tid etter i en et innkast som ble tatt veldig raskt av Hakadal. Ytterligere noen sekunder senere så klarte bortelaget å få sendt i vei et skudd som skulle vise seg å bli kampens siste spark på ballen. Dessverre for FUVO endte avslutningen i mål. Dermed endte kampen 2-2, etter at FUVO noen sekunder før var cm fra å økte til 3-1.

Selv om det ble uavgjort, så ligger FUVO fremdeles helt øverst på tabellen med 11 poeng på fem kamper. Dal og Borgen befinner seg på plassene bak med 10 poeng på samme antall kamper