FUVO G14 avgjorde matchen med to tidlige mål

Ludvig Skovereng og FUVO-forsvaret holdt nullen for andre gang i år

Gutter 14 år 3.divisjon   FUVO mot Gjelleråsen 2 3-0 (2-0)

FUVO gikk til kampen mot Gjelleråsen 2 med en klar målsetning om å slå tilbake etter forrige ukes tap mot Aurskog-Høland. En kamp som var under pari.

Knallstart med to mål i løpet av 6 minutter

FUVO startet bra og skapte flere sjanser i starten. Allerede etter to minutter satt den første ballen i nota bak Gjelleråsen-keeperen. Målet kom etter glimrende spill der Ludvig Skoglund og William Skoglund Larsen slo vegg rundt gjestenes spiss. Ballen spillets så opp til midtbanen som vendte og tredde igjennom til Thomas Halmrast Moen på venstre kanten. Han kom seg rundt og fikk lagt inn til Kevin Trøhaugen på motsatt kant, som satte innlegget kontant i mål. Rett og slett et mønsterangrep.

Hjemmelaget fortsatte å spille ball og etter 6 minutter kom Thomas Halmrast Moen seg rundt på kanten igjen. Han gikk for en avslutning på første stolpe. Keeper var litt på den, men ballen gikk langs linja og John Woolnough fikk en enkel tappe ballen inn fra 2 cm.

Gjorde ting vanskeligere for seg selv

FUVO-trener Allan Hegli konstaterte at laget fortsatte med å spille bra til rundt halvspilt førte omgang. Da begynte gutta å føre istedenfor å spille ball. Det resulterte i at Gjelleråsen fikk flere brudd som fort kunne endt i store målsjanser, hadde det ikke vært for at keeper Ludvig Skovereng og resten av forsvaret fikk ryddet unna.

Tre seire av tre mulige på hjemmebane

Etter en god pauseprat startet FUVO ganske bra i etter sidebytte. De skapte et par sjanser og etter et kvarter fikk laget en corner som endte med en avklaring tilbake til Theo Håkonsen, som hadde flyttet seg til hjørne av sekstenmeteren. Han tok med seg ballen noen meter før han smelte i vei et hardt skudd i motsatt hjørne. Dermed stod det 3-0 til FUVO. Resten av omgangen var nokså jevn med flere sjanser til begge lag.

• Vi var tidvis bra når vi lar kula gjøre jobben. Også får litt problemer når vi transportere ballen i feil områder og posisjoner. Da kommer ball tapene/bruddene som gir motstander overganger.
  • Fornøyd med spillet vi får til i perioder og det at vi slår tilbake etter tap. Også må vi fortsette å jobbe med vurderinger rundt når vi skal slå og når vi skal gå, sier en relativt fornøyd trener til Nesfotballen etter kampslutt.

Etter fire kamper ligger FUVO på 3.plass med 9 poeng, Samme poengsum har Fjellhamar 2, mens Aurskog-Høland leder med 12 poeng. Neste kamp for FUVO er tirsdag 24.mai, borte mot Lørenskog 3

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skovereng, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I. Engen, Patrick Davidsen, Jonas Kaeomani Bjørkhaug, Mathias Eriksen, Thomas Halmrast Moen, Hadi Karimi, Kevin Trøhaugen og John Woolnough. Benyttede innbyttere: Kristian Minge Hagen, Jonas Ferdinand Jonasson, Vetle Blådammen, Jakub Przybulek og Theo Håkonsen